Vladar91 Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 5. 4. 2025 v 21:51, AdaMoss napsal: Mě v jednou butiku řekli, že milky-ring způsobuje lepidlo, kterým ten safír lepí. Zdá se mi to jako kravina. Každopádně mě to vlastně ani nezajímá, páč bych stejně vždycky bral hesalit. Rozšířit Mi se naopak líbí. Je skvělé když sklo nasvítíš z boku tak máš krásný osvětlený kruh kolem dokola kolem cifru. No ideál je mít je všechny
AdaMoss Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Jo, tak určitě každý si najde to svoje. V tom je ten náš hodinkovej magorov krásnej. Z mý zkušenosti bych vyzdvihl fakt, že ačkoliv většina zastánců safíru ho bere kvůli odolnosti, tak já jsem reálně za cca 6 let s posledníma hesalitama leštil sklíčko 2x. Jako ok, nenosím je denně, ale i tak celkem slušný wrist-time mají a to "neodolné" sklíčko reálně není problém. Tedy alespoň u mě.
Seamaster Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna K tomu mlecnymu krouzku: neni ten efekt zpusobenej jen barvou silonu, do nejz je ten safir utesnenej? Ja safirovy moony nikdy nemel, natoz rozdelany, takze asi bude vedet treba nekdo z Onyxu... jen napad. K hesalitu: nosim posledni cca rok v podstate jen hodinky s hesalitem (SM300), delam s nima v podstate uplne vsecko a nic vyznamnyho jsem tam nezapsal, Polywatch jsem to delal asi 1x, ale nebylo tam nic zasadniho... takze souhlas, hesalit za me neni realne zadny problem a i kdyby, vymena je snadna a relativne levna vec. 1
Jerryl Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Taky bych z toho nedělal vědu. Fůra z nás má zkušenost s Primkma např PS 1 nebo 2 a jejich “hesalit” vydržel snad všechno a nikdo to tenkrát neřešil. Spíš jde o ten pocit, jak tam postupně přibývají vlásečnice. To u safíru vážně nehrozí.
Axel Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 9:14, Seamaster napsal: K tomu mlecnymu krouzku: neni ten efekt zpusobenej jen barvou silonu, do nejz je ten safir utesnenej? Ja safirovy moony nikdy nemel, natoz rozdelany, takze asi bude vedet treba nekdo z Onyxu... jen napad. Rozšířit Posílal jsem tu odkaz na Fratello.. Předpokládám, že Broer si nevymýšlí a je to jen otázkou metalizace okraje skla. ...while on the regular caliber 1861/3861 production models, it has a grey metallization (chromium PVD). This causes the milky ring effect on those models... plný text 1
Seamaster Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Diky za info. Pokud je to pravda, tak asi nic nebrani tomu tu naparenou vrstvu z toho safiru odlestit, jestli to nekoho sejri...
zekon7302 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna (upraveno) Už to tady psal myslím Fade, spodní hrana je stříbrná, proto ten mléčný efekt a navíc je sklo fakt tlusté. A k tomu vyjádření pána z butiku ohledně lepidla, ať se nechá proškolit, žádná seriózní manufaktura lepidlo do hodinek nedává. Upraveno 9. dubna uživatelem zekon7302 2 2
AdaMoss Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna (upraveno) Jak říkám, mě to lepidlo taky přišlo jako nesmysl. Ale že jsem tak smělý, jakým způsobem je teda zajišená vodotěsnost mezi spodní hranou sklíčka a tou plochou na kterou dosedá? Upraveno 9. dubna uživatelem AdaMoss
zekon7302 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna V 9. 4. 2025 v 17:54, AdaMoss napsal: Jak říkám, mě to lepidlo taky přišlo jako nesmysl. Ale že jsem tak smělý, jakým způsobem je teda zajišená vodotěsnost mezi spodní hranou sklíčka a tou plochou na kterou dosedá? Rozšířit Jako na všech hodinách, všichni cpou těsnění po obvodu skla, ne naspodek, k čemu by to tam bylo. 2
Jocker Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Tahle guma je super. Hlavně teda co já vím, tak v butiku ti ju prodají v papírovém sáčku a když objednáš online tak dostaneš obal a vystěžejkovač
Fade Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna V 11. 4. 2025 v 15:48, ygys napsal: Ježíško tento rok prišiel o čosi skôr Rozšířit Tuhle gumu mám a Moony na ni jsou naprosto super a lehoučké. Omega ty gumy fakt umí. Akorát je to vždycky strašná raketa i s překlápěčkou. Takhle jsem dokupoval i překlápěčku a gumu na nové Seamaster vlnky a krvácel jsem u toho
ygys Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Ako bol som v tom že sa jedná o jednu univerzálnu velkosť a ide ma poraziť lebo mám ich zapnuté na “najmenšom zapísaní” a pocitovo sú mi malinko vačšie že mi asi chýba jedna dierka na viac Upraveno 13. dubna uživatelem ygys
Humanzero Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) https://www.omegawatches.com/omega-two-piece-strap-speedmaster-moonwatch-professional-black-rubber-strap-032z017245w Klasika velikosti S,M,L Upraveno 13. dubna uživatelem Humanzero
ygys Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna No tak ak by niekto so zápastím vačším ako 17 cm mal záujem o úplné nový strap vo velkosti L tak nech píše SZ a určite sa dohodneme a hold budem musieť objednať inú veľkosť
Humanzero Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Buď si jistýj jakou máš velikost. Já budu kupovat mesch a rozcházela se informace z butiku a servisu ohledně nasazované velikosti na prodávané hodinky. Upraveno 13. dubna uživatelem Humanzero
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se