Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 4. 2025 v 21:51, AdaMoss napsal:

Mě v jednou butiku řekli, že milky-ring způsobuje lepidlo, kterým ten safír lepí. Zdá se mi to jako kravina. Každopádně mě to vlastně ani nezajímá, páč bych stejně vždycky bral hesalit. 

Rozšířit  

Mi se naopak líbí. Je skvělé když sklo nasvítíš z boku tak máš krásný osvětlený kruh kolem dokola kolem cifru. No ideál je mít je všechny :D

Odesláno

Jo, tak určitě každý si najde to svoje. V tom je ten náš hodinkovej magorov krásnej. Z mý zkušenosti bych vyzdvihl fakt, že ačkoliv většina zastánců safíru ho bere kvůli odolnosti, tak já jsem reálně za cca 6 let s posledníma hesalitama leštil sklíčko 2x. Jako ok, nenosím je denně, ale i tak celkem slušný wrist-time mají a to "neodolné" sklíčko reálně není problém. Tedy alespoň u mě. 

Odesláno

K tomu mlecnymu krouzku: neni ten efekt zpusobenej jen barvou silonu, do nejz je ten safir utesnenej?
Ja safirovy moony nikdy nemel, natoz rozdelany, takze asi bude vedet treba nekdo z Onyxu... jen napad.

K hesalitu: nosim posledni cca rok v podstate jen hodinky s hesalitem (SM300), delam s nima v podstate uplne vsecko a nic vyznamnyho jsem tam nezapsal, Polywatch jsem to delal asi 1x, ale nebylo tam nic zasadniho...
takze souhlas, hesalit za me neni realne zadny problem a i kdyby, vymena je snadna a relativne levna vec.

• Dát hlas 1
Odesláno

Taky bych z toho nedělal vědu.

Fůra z nás má zkušenost s Primkma např PS 1 nebo 2 a jejich “hesalit” vydržel snad všechno a nikdo to tenkrát neřešil.

Spíš jde o ten pocit, jak tam postupně přibývají vlásečnice. To u safíru vážně nehrozí.

Odesláno
  V 8. 4. 2025 v 9:14, Seamaster napsal:

K tomu mlecnymu krouzku: neni ten efekt zpusobenej jen barvou silonu, do nejz je ten safir utesnenej?
Ja safirovy moony nikdy nemel, natoz rozdelany, takze asi bude vedet treba nekdo z Onyxu... jen napad.

Rozšířit  

Posílal jsem tu odkaz na Fratello.. Předpokládám, že Broer si nevymýšlí a je to jen otázkou metalizace okraje skla. 

...while on the regular caliber 1861/3861 production models, it has a grey metallization (chromium PVD). This causes the milky ring effect on those models...

plný text

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Už to tady psal myslím Fade, spodní hrana je stříbrná, proto ten mléčný efekt a navíc je sklo fakt tlusté. A k tomu vyjádření pána z butiku ohledně lepidla, ať se nechá proškolit, žádná seriózní manufaktura lepidlo do hodinek nedává.IMG_1686.thumb.jpeg.cc519a2e6d5b18bbbbc615ac058ffed4.jpeg

Upraveno uživatelem zekon7302
  • Like 2
  • Díky 2
Odesláno (upraveno)

Jak říkám, mě to lepidlo taky přišlo jako nesmysl. Ale že jsem tak smělý, jakým způsobem je teda zajišená vodotěsnost mezi spodní hranou sklíčka a tou plochou na kterou dosedá?

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odesláno
  V 9. 4. 2025 v 17:54, AdaMoss napsal:

Jak říkám, mě to lepidlo taky přišlo jako nesmysl. Ale že jsem tak smělý, jakým způsobem je teda zajišená vodotěsnost mezi spodní hranou sklíčka a tou plochou na kterou dosedá?

Rozšířit  

Jako na všech hodinách, všichni cpou těsnění po obvodu skla, ne naspodek, k čemu by to tam bylo. 

• Dát hlas 2
Odesláno

Tahle guma je super. Hlavně teda co já vím, tak v butiku ti ju prodají v papírovém sáčku a když objednáš online tak dostaneš obal a vystěžejkovač :)

Odesláno
  V 11. 4. 2025 v 15:48, ygys napsal:

Ježíško tento rok prišiel o čosi skôr 😁🫶🏻

IMG_3661.jpeg

Rozšířit  

Tuhle gumu mám a Moony na ni jsou naprosto super a lehoučké. Omega ty gumy fakt umí. Akorát je to vždycky strašná raketa i s překlápěčkou. Takhle jsem dokupoval i překlápěčku a gumu na nové Seamaster vlnky a krvácel jsem u toho :D 

Odesláno (upraveno)

Ako bol som v tom že sa jedná o jednu univerzálnu velkosť a ide ma poraziť lebo mám ich zapnuté na “najmenšom zapísaní” a pocitovo sú mi malinko vačšie 🥺 že mi asi chýba jedna dierka na viac

IMG_3703.jpeg

IMG_3704.jpeg

Upraveno uživatelem ygys
Odesláno

No tak ak by niekto so zápastím vačším ako 17 cm mal záujem o úplné nový strap vo velkosti L tak nech píše SZ a určite sa dohodneme a hold budem musieť objednať inú veľkosť 😕

Odesláno (upraveno)

Buď si jistýj jakou máš velikost. Já budu kupovat mesch a rozcházela se informace z butiku a servisu ohledně nasazované velikosti na prodávané hodinky.

Upraveno uživatelem Humanzero

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...