VojtaJ Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Tak už by to mělo být jisté a 1.6. by měly doma přistát hesalitové Moony. Sákryš. To budou hoodně dlouhý dva týdny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Tak už by to mělo být jisté a 1.6. by měly doma přistát hesalitové Moony. Sákryš. To budou hoodně dlouhý dva týdny...Drzim palce, nech to rychlo ubehne. Moony stoja za to. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Tak už by to mělo být jisté a 1.6. by měly doma přistát hesalitové Moony. Sákryš. To budou hoodně dlouhý dva týdny...Paráda! Ještě si pamatuju jak jsem se těšil na ty moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Drzim palce, nech to rychlo ubehne. Moony stoja za to. Odoslané z SM-A320FL pomocou TapatalkuJo, pokoušel jsem se někde sehnat číslo tam "nahoru " aby trochu popohnali čas, ale i na 1188, kde prý vědí všechno, začali po mém dotazu krafat něco o farářích nebo Chocholouškovi . Tak Vám nevím Někdo taky radil, abych to zkusil tam "dole ", ale nechce se mi. Ty tři šestky bych sice na telefonu vytočil, ale dost lidí tvrdí, že tam mají horší platební podmínky, než naše banky No, a teď babo raď... Upraveno 22. května 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tak pár fotek s mojí jedinou dekorací, která s tématem souvisí. A sice Saturn 5 od LEGO. Je to sice hračka, ale měří 101 cm a vypadá fakt dobře a k Moonům se to, řekl bych, celkem hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Taky přidám sice nehodinkového, ale dobového.. ;-) raketového otce Saturnu V pana Brauna. Podařilo se z ebaye, dobová fotka s podpisem (autopen) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 V rámci toho že sháním vintage Speedy jsem našel jedny které jsem potencionálně chtěl dražit ale bál jsem se jestli nejsou skládané, prodejce tam měl S/N takže jelikož jsem v minulosti objednával extrakt a řešil něco s archivama Omegy napsal jsem přímo mail do archivů jestli sedí S/N k referenci. Do 30min odpověď že sedí a ať pošlu fotky hodinek, poslal jsem fotky hodinek ještě s nějakým dotazem. Za 3min mi zvoní telefon s číslem ze švýcarska, tak ho zvedám a hned se mi představuje borec se kterým jsem si psal a úsměvem a moc přijemný vysvětluje všechny odpovědi na otázky co jsem měl, když už ho mám na drátě tak se s ním bavím i o mých 2998kách, o tom co Omega dělá při servisu vintage a jiných věcí. Borec hrozně ochotný a moc příjemný všechno zodpoví a že když budu s něčím potřebovat pomoc tak ať napíšu že podle vytížení hned odpoví. 10 minutový rozhovor který mi fakt projasnil den. Taková blbost ale za mě Omega za tenhle přístup neskutečně stoupla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 V rámci .... Tak přesně taková fajn zkušenost dělá z příznivců značky doživotní fanoušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Tak přesně taková fajn zkušenost dělá z příznivců značky doživotní fanoušky Teď ještě aby se objevily záznamy od Lemanie a vydaly mi extrakt k 2998kám a byl bych nejspokojenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Asi to tady může být..... JFK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 (upraveno) Zmerceno minuly tyden v prazskym Hiltonu.... Upraveno 22. června 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Pár foto z výstavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Nevím jestli to sem patří nebo to tady někde není, ale při čekání na ST2 jsem objevil tyhle japonský limitky k OH Tokio 2020https://www.omegawatches.jp/ja/watch-omega-specialities-olympic-games-collection-52230423006001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Ty modré nebo červené bych si nechal líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Už je to oser, furt střídat barvy.. speedy by si zasloužily míň dojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Je to výhradně pro japonský trh, od každé varianty 2020 ks, 55 ks komplet všech variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Nevim mají tam 10 variant, ale vzhledově to vypadá na 5. Reference jsou ale jiné. Jaké jsou rozdíly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Další limitka Moonwatchu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 S tim pandim dialem bych bral, ta posledni 35th anniversary z minulosti se ted prodava za 300 litru https://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-moonwatch-35th-anniversary-panda-dial--id7971558.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 S tim pandim dialem bych bral, ta posledni 35th anniversary z minulosti se ted prodava za 300 litru https://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-moonwatch-35th-anniversary-panda-dial--id7971558.htmTo tu vůbec nedávej, toto. Ty mě budí ze snu už nějakou dobu... Pandy mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se