Vanila Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Moony jsou nesmrtelný, u nich vedle nešlápneš. Sice to natahování je pro denní nošení otrava, ale tikají krásně to jo. Hesalitu se neboj, přeleštíš ho snadno capecodem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak jsem si dnes na zatmění Měsíce vzal měsíční hodinky, ale místo zatmění přišla bouřka. Tak že zatmění bylo totální přes 2/3 oblohy... Vidět nebylo nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Hvězdy jsem viděl,ale měsíc asi dneska vůbec nevyšel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Taky mě to zatmění mrzelo nic nešlo vidět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 (upraveno) Chtěl bych se tímto zeptat všech, co sem nahlédnou. jestli nemají třeba nějaké kloudnější fotky ze včerejšího zatmění a neměli by chuť se zde o ně podělit s těmi, kteří, jako já, měli smůlu na mraky. Podle fotek hodinek od některých členů je vidět, že jsou mezi námi celkem zdatní fotografové a i když chápu, že fotit hodinky nebo měsíc je z hlediska umu i vybavení něco zcela jiného, tak třeba někdo něco vyblejsknul, případně natočil. Vím, že to není přímo hodinářské téma, ale vzhledem k tomu, v jakém vlákně jsem, si myslím, že to není zcela mimo. Upraveno 28. července 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Tak jsem si dnes na zatmění Měsíce vzal měsíční hodinky, ale místo zatmění přišla bouřka. Tak že zatmění bylo totální přes 2/3 oblohy... Vidět nebylo nic... U nás to stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Já včera zatmění pozoroval (Liberecko), na ruce sice expy (moony v hodinkovnici) a dojmy... no nic moc asi nejsem správnej nadšenec a mám jen turistický dalekohled, ale představ si růžový flek na obloze. Zatmění slunce je na pozorování mnohem atraktivnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triffid Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Zajímá mě, jak je to u těchto hodinek s vteřinovou ručičkou. Kdybych ji chtěl použít klasicky k zobrazení času, tak bych musel mít pořád zapnuté stopky? To asi není dobré pro strojek. Jak je nosíte vy? S ručičkou na dvanáctce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Malá vteřinovka stačí, velká se nechává odpočívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triffid Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Jasně že stačí, ale přijde mi škoda nevyužít tak pěknou vteřinovku :/ Mám zkušenost u quarzů, že když jsem přestal využívat stopky, tak po stisku tlačítka vteřinovka "dohnala čas". Takhle to u automatů/nátahů nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Jasně že stačí, ale přijde mi škoda nevyužít tak pěknou vteřinovku :/ Mám zkušenost u quarzů, že když jsem přestal využívat stopky, tak po stisku tlačítka vteřinovka "dohnala čas". Takhle to u automatů/nátahů nefunguje? Kolem běžícího chrona na moonech je nějaká diskuze založena.Já potkal jednou chlápka v práci, pochválil sem mu je, on byl celej nadšenej a povídal že je má přes deset let. Koukám, že mu běží chrono, tak sem se ho na to ptal, taky mu vadila stojící ručka a že to takto provozuje pořád ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechTwister Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) Jedny krásný a autentický jsou teď vystavený v Brně na Cosmos Discovery.... Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem CzechTwister Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Ahoj kluci, můžu k vám do party? Když bych je chtěl na nějakej hezkej racing řemen, neměli byste tip? Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Zdravicko, nevi nekdo, jestli existuji koncovky tahu, co by pasovaly na tah 1171 a mely sirku 21mm/22mm... ? Hledal jsem pres google, ale bez uspechu.. Predem diky to John Lenon - classic vintage racing - (barva reddish brown) - paradni kvalita - https://www.watchgecko.com/geckota-classic-vintage-racing-watch-strap.php Upraveno 13. září 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Snad si tvůrci dali tu práci a uvidíme moony. https://www.csfd.cz/film/502300-prvni-clovek/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 (upraveno) Tak vypadá to, že jo, tak snad budou mít tu správnou referenci. Ale tváří se to jako hesalit. Upraveno 4. října 2018 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 105.012 to asi nebude.. , ale hesalit tvůrci respektovali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Tak vypadá to, že jo, tak snad budou mít tu správnou referenci. Ale tváří se to jako hesalit. panove, co mi tady utika? Co to je za film/seros? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 First man. Příští týden v kinech, už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se