tikzot Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 No ty moony FG v 1969 exemplarich nee, nebo snad jeste neco jinyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 No já pořád čekám, že se někde objeví cal.321 když už to bylo oznámeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Já pořád čekám na nějaký remake starého tahu s normálními koncovkami Ty poslední zlaté ho dostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ha, teď jsem si vzpomněl, že se mi dnes zdál velice živý sen, že letím do vesmíru (nikdy dřív se mi nic takového nezdalo) že by znamení??? jako že si už mám konečně ty moony pořídit nebo že mám přestat číst tohle forum...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ha, teď jsem si vzpomněl, že se mi dnes zdál velice živý sen, že letím do vesmíru (nikdy dřív se mi nic takového nezdalo) že by znamení??? jako že si už mám konečně ty moony pořídit nebo že mám přestat číst tohle forum...? Pořiď je a přestaň číst tohle fórum Rada nad zlato! Nebo musíš mít sebeovládání budhistického mnicha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Přesně tak! Byly doby, kdy jsem si taky myslel, že potom, co si pořídím Moony budu v zenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Přesně tak! Byly doby, kdy jsem si taky myslel, že potom, co si pořídím Moony budu v zenu...Já tam jsem, jen jsem si k moonum musel pořídit i ty Bulova :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Na Bulovu sem taky zvedavej estli s necim vyrocnim letos prijdou, vite nekdo neco? Ja to priznam se moc nesleduju;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Já tam jsem, jen jsem si k moonum musel pořídit i ty Bulova :-). Jenže ty jsi v zenu vždycky tak pár týdnů :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Tak nevím hoši...Omega teď valí tak intenzivní kampaň na Moony, že musí něco přijít...přeci to nedělají kvůli tý vyprodaný zlatý limitce nebo normálním Moonům. Nebo nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Tiez mam pocit, ze nieco visi vo vzduchu. Pamatajme na 321-ku! Zatial je o nej nejako ticho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Jako taky myslim, tolik prispevku na insta sem snad od omegy nikdy nevidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Tak nevím hoši...Omega teď valí tak intenzivní kampaň na Moony, že musí něco přijít...přeci to nedělají kvůli tý vyprodaný zlatý limitce nebo normálním Moonům. Nebo nevím :-)Ado, prosim jen, to je nekde psano, ze je ta zlatka vyprodana? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Zminoval to RJB na Speedytuesday foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Aha, ja myslel ze predobjednavky jeste ani neprobehly, ale to se asi pletu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Jojo nekde jsem to cetl. Tesne po predstaveni sly objednat proti 10k? zaloze u Dusaka, ale myslim, ze ted uz to nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fry Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Určite by som sa nenahneval, ak by niečo predstavili, Moony mám v merku už dlhšie, tak snáď ma niečím potešia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Zítra by měly být venku ocelové 50th Apollo XI (ony teda budou bikolorové) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 https://www.perpetualpassion.com/2019/03/14/introducing-omega-speedmaster-11-50th-anniversary-limited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Takže nový kalibr 3861 do Moonů? Časem půjde do všech možná... Konečně Moony v chronometru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se