madmaxx Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Rusové je prý stále mají ve standartním vybavení pro EVA, ale ostatní už asi ne... https://www.quora.com/Does-OMEGA-still-supply-NASA-with-Speedmaster-Professional-moon-watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 (upraveno) Reklama na moony z National Geographic 1994:-)) Upraveno 27. října 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Velmi pěkné, už dělší dobu přemýšlím o nějakém chronoposteru, ale zatím jsem se k ničemu nedokopal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Haha, to ja uz par sehnal, ale vetsinou to lehce narazilo u me drahe polovicky:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Jooo a pak to končí u mě :-D. Tak co tam máš dál? V kanclu mám ještě spoustu místa na stěnách :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Bude dáreček pod stromeček :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Nevím jestli to tu loni už neproběhlo, ale narazil jsem na, dalo by se říct, definitivní "výzkum" Svatého grálu Speedmaster od Moonwatchonly, koho tyhle hodinky zajímají. https://www.watchbooksonly.com/omega-speedmaster-moonwatch/watch-reviews/omega-speedmaster-holy-grail/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Snad to tady už není, pro fandy tohohle vlákna povinná jizda: Je to dlouhý, ale dobrý... Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Je libo nějaké artefakty z NASA? https://www.fogdog.cz/vesmirne-artefakty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 ST1 a 145.022-78 a dvakrát tah 1711. Jednou novy od Omegy a jednou puvodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Tak si je vzal? Paráda a gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 ST1 a 145.022-78 a dvakrát tah 1711. Jednou novy od Omegy a jednou puvodni. Víš co máš dělat, až tě přestanou bavit ST1 žejo? A moc mi je nedodrbej :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Vintage: Vzal jsem je Karle. Vcera jsem dosel vecer domu a cekal tam balik od GLS. Borec to teda nechal za dverma, tak su rad ze tam byl Adamoss: Vim co mam udelat. Slibil jsem, ze se ozvu puvodnimu majiteli jestli je nechce zpatky Tak leda ze by rekl ne, ma toho plnou kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Ajajaj...tak to nevidím moc nadějně. Jinak GLS jsou jako borci no...prý se jim musí vysloveně říct, že to nesmí nechat na plotě. Mě takhle taky nechali balíček - shodou okolností taky Moony...jednoduše na sloupku. Byly tam celý den :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Jako borec mi rekl: "mam tu pro vas nejakej balicek ze zahranici" a ja mu rekl: "tak to nechte nekde bokem u lavicky" a polozil jsem to. Az po chvili mi doslo, ze jsou to vlastne Speedmastery. Ale happyend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Tak hlavně, že to dobře dopadlo...Mě mezitím domů došlo čtení na Vánoce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Uz nekolikrat jsem si rikal, ze to sem napisu, pak si to ale vzdycky rozmyslim, ale mozna by bylo fajn na to upozornit. Jde o tah 1171/633, ktery se doporucuje jako nahrada za stare vintage tahy ke Speedum, pripadne paradne sekne i tem klasickym se superluminovou. Chvilku jsem ho mel a nelibila se mi vule, kterou maji koncovky, pohyb v miste napojeni (kov/kov) neni imho zadouci.. Tah je pomerne navic flexibilni, pri pohybu na ruce se tak prvni dilek dostava do kontaktu s nozickama. Konecne origo koncovky jsou moc tlusty a u ST1 se musely upravovat, aby se vubec vesly do vnitrni roztece. Mnohem lepsi a bez nutnosti jakekoli upravy jsou stare koncovky 633, ktere navic i lepe vypadaji (lehce uzsi a hlavne nizsi profil). Z vyse zminenych duvodu jsem ho kratce po odzkouseni z mych ST1 sundal a prehodil na remen. Tah 1171 bych si nikdy nedal ani na vintage Speedy, ale mozna jsem jen prilis velka citlivka Porad si ale myslim, ze je skvely, pohodlny, k hodinkam se hodi, kombinoval bych ho ale s novejsimi referencemi a hlavne modely, ktere maji standartne i lestene plochy, se kterymi si jde vzdycky pohrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 (upraveno) Uz nekolikrat jsem si rikal, ze to sem napisu, pak si to ale vzdycky rozmyslim, ale mozna by bylo fajn na to upozornit. Jde o tah 1171/633, ktery se doporucuje jako nahrada za stare vintage tahy ke Speedum, pripadne paradne sekne i tem klasickym se superluminovou. Chvilku jsem ho mel a nelibila se mi vule, kterou maji koncovky, pohyb v miste napojeni (kov/kov) neni imho zadouci.. Tah je pomerne navic flexibilni, pri pohybu na ruce se tak prvni dilek dostava do kontaktu s nozickama. Konecne origo koncovky jsou moc tlusty a u ST1 se musely upravovat, aby se vubec vesly do vnitrni roztece. Mnohem lepsi a bez nutnosti jakekoli upravy jsou stare koncovky 633, ktere navic i lepe vypadaji (lehce uzsi a hlavne nizsi profil). Z vyse zminenych duvodu jsem ho kratce po odzkouseni z mych ST1 sundal a prehodil na remen. Tah 1171 bych si nikdy nedal ani na vintage Speedy, ale mozna jsem jen prilis velka citlivka Porad si ale myslim, ze je skvely, pohodlny, k hodinkam se hodi, kombinoval bych ho ale s novejsimi referencemi a hlavne modely, ktere maji standartne i lestene plochy, se kterymi si jde vzdycky pohrat.. Ses citlivka, ja mam 1171 na ST1 a v pohode, trochu jsem ubrousil koncovky a sedi jak prdel na hrnec. Upraveno 22. prosince 2019 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Nove Ed Whity s 321kou: Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se