Přejít na obsah

World of Speedmaster Moonwatch

Jarett

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Nevím jestli to tu loni už neproběhlo, ale narazil jsem na, dalo by se říct, definitivní "výzkum" Svatého grálu Speedmaster od Moonwatchonly, koho tyhle hodinky zajímají.

https://www.watchbooksonly.com/omega-speedmaster-moonwatch/watch-reviews/omega-speedmaster-holy-grail/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Vintage: Vzal jsem je Karle. Vcera jsem dosel vecer domu a cekal tam balik od GLS. Borec to teda nechal za dverma, tak su rad ze tam byl :D

Adamoss: Vim co mam udelat. Slibil jsem, ze se ozvu puvodnimu majiteli jestli je nechce zpatky :) Tak leda ze by rekl ne, ma toho plnou kabelku.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Uz nekolikrat jsem si rikal, ze to sem napisu, pak si to ale vzdycky rozmyslim, ale mozna by bylo fajn na to upozornit. Jde o tah 1171/633, ktery se doporucuje jako nahrada za stare vintage tahy ke Speedum, pripadne paradne sekne i tem klasickym se superluminovou. Chvilku jsem ho mel a nelibila se mi vule, kterou maji koncovky, pohyb v miste napojeni (kov/kov) neni imho zadouci.. Tah je pomerne navic flexibilni, pri pohybu na ruce se tak prvni dilek dostava do kontaktu s nozickama. Konecne origo koncovky jsou moc tlusty a u ST1 se musely upravovat, aby se vubec vesly do vnitrni roztece. Mnohem lepsi a bez nutnosti jakekoli upravy jsou stare koncovky 633, ktere navic i lepe vypadaji (lehce uzsi a hlavne nizsi profil). 

Z vyse zminenych duvodu jsem ho kratce po odzkouseni z mych ST1 sundal a prehodil na remen. Tah 1171 bych si nikdy nedal ani na vintage Speedy, ale mozna jsem jen prilis velka citlivka :) 

Porad si ale myslim, ze je skvely, pohodlny, k hodinkam se hodi, kombinoval bych ho ale s novejsimi referencemi a hlavne modely, ktere maji standartne i lestene plochy, se kterymi si jde vzdycky pohrat..   :cheers:

Odkaz ke komentáři

Uz nekolikrat jsem si rikal, ze to sem napisu, pak si to ale vzdycky rozmyslim, ale mozna by bylo fajn na to upozornit. Jde o tah 1171/633, ktery se doporucuje jako nahrada za stare vintage tahy ke Speedum, pripadne paradne sekne i tem klasickym se superluminovou. Chvilku jsem ho mel a nelibila se mi vule, kterou maji koncovky, pohyb v miste napojeni (kov/kov) neni imho zadouci.. Tah je pomerne navic flexibilni, pri pohybu na ruce se tak prvni dilek dostava do kontaktu s nozickama. Konecne origo koncovky jsou moc tlusty a u ST1 se musely upravovat, aby se vubec vesly do vnitrni roztece. Mnohem lepsi a bez nutnosti jakekoli upravy jsou stare koncovky 633, ktere navic i lepe vypadaji (lehce uzsi a hlavne nizsi profil).

Z vyse zminenych duvodu jsem ho kratce po odzkouseni z mych ST1 sundal a prehodil na remen. Tah 1171 bych si nikdy nedal ani na vintage Speedy, ale mozna jsem jen prilis velka citlivka :)

Porad si ale myslim, ze je skvely, pohodlny, k hodinkam se hodi, kombinoval bych ho ale s novejsimi referencemi a hlavne modely, ktere maji standartne i lestene plochy, se kterymi si jde vzdycky pohrat.. :cheers:

Ses citlivka, ja mam 1171 na ST1 a v pohode, trochu jsem ubrousil koncovky a sedi jak prdel na hrnec. Upraveno uživatelem blackhead
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...