vaba Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Patrili jsme taky mezi motorkare (Hoda Shadow 600vt, Honda VTX 1300) ale po urazu souvisejici s jinym konickem, jsem toho nechal . Zase jsem zacal uvazovat, ale posledni zazitek manzelky v patek na Lenince (to je ta hlavni k letisti) zarazil posledni hrebicek do motorkarke rakve a manzelka rozhodla, ze uz vice pokouset stesti nebudeme (mame 5 leteho Smejdika ). Ve smeru od kulataku nahoru jelo nakladni auto a u McDonaldu v Sarce odbocovalo vlevo, asi prehledl motorkare a ten do nej narazil. Blbou nahodou se telo motorkare i s odtrzenou hlavou ocitlo pred autem manzelky. Tak takhle bych nechtel skoncit (muzu si 100x verit, ze neudelam chybu). Pokud nekdo bude mit zajem o nejake veci (helmy Roof Boxer cerne zde odkaz http://www.volny.cz/bonmoto/roof.html, bundy rukavice, atd) muzu vse nafotit, popripade privezt. Moje vyska je 190 a manzelka 179. Udelam soupis a poslu v pripade zajmu na e-mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 To bylo ve městě(neznám to tam) ? A to se stalo při 50 km/hod. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Ja bydlim kousek od te krizovatky a podle me musel ten motorkar jet hooodne pres tech 50km/hod. Zase tak neprehledne to tam neni. Ale zazitek to musel byt hroznej ... o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 (upraveno) Zajímavý je to, že na jaře už rok od roku vyjíždím poprvé do práce když je víc než 8 stupňů a děkuju panu "Hein-Gericke" za vyhřívaný rukojeti, ale na podzim je asi zapálení poněkud menší... končím když je ráno míń než nějakých 12-13... když mi bylo 18 tak jsem jezdil i 23 prosince..... nějak stárnu... V mládí jsme jezdívali celou zimu, na sněhu, na ledu, pořád. Kolena zabalený do novin a z motorky nás pomalu odsekávali... Byl jsem se projet teď o víkendu a už je fakt kosa, ne že bych si připadal starej, ale horká vana to jistila Upraveno 30. října 2007 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 (upraveno) to: vaba Plně chápu tvoje rozhodnutí. Já se sice jezdím vyblbnout na pole a do lesů, tam si můžu nabít akorát tak sám, ale když se vracím domů po silnici, fakt nemám dobrý pocit.. Dnes je to na motorce fakt o h..., sestřelej tě , ani nevíš jak. Upraveno 30. října 2007 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 To bylo ve městě(neznám to tam) ? A to se stalo při 50 km/hod. ? Uz zapominam - Praha (ale nebydlim tam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Na motorce už jsem nějaký rok neseděl (měl jsem Suzuki GSX 600F), to co je vidět poslední roky v televizi a na silnicích svědčí podle mě z 70% o lidské blbosti - především pitomí závodníci a mlaďoši bez mozku. Dalších 25% jsou parchanti v autech dlabající na všechny okolo, ženský (pardon ale viděl jsem několikrát na vlastní oči), a sváteční střelci důchodového věku. Těch posledních 5% je smůla - písek nebo olej na silnici, vlastní chyba, riskování. Je fakt, že jezdit na motorce po silnici je během posledních 10 let min. o 100% víc o hubu. Jenže kdo jednou sedne na motorku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 na pořádné mašině zažiješ takové pocity, které ti nedá ani supersport, ale většinou je to tak, že chybu udělá někdo jiný, no a pak už je to jen o štěstí, protože tě chrání jen kůže a helma a to je kurewsky málo, proto vyjíždím většinou v neděli kolem oběda, kdy je dost lidí doma u talíře a vybírám trasy, kde to můžu pořádně osolit, ale kde je celkem dobrá přehlednost zatáček a malý provoz, jo mám rád rychlost, ale když jedu v autě a nějaký kretén mě předjede na mašině někde v hustém provozu a nepřehledném úseku šílenou rychlostí, nezbývá než konstatovat: dárce orgánů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 Dřív jsem toho měl víc, dneska jezdím už jen na tomto. Max 60-70 a jen se v pohodě koukám okolo sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 Dřív jsem toho měl víc, dneska jezdím už jen na tomto. Max 60-70 a jen se v pohodě koukám okolo sebe Bagr jezdí 60-70 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Já vím, že není sezóna, ale vytáhnu tohle téma na povrch. Zašel jsem do garáže a pokusil se nastartovat Bandasku ( Bandit 1200 ) a ejhle NIC. To mě trohcu překvapilo. Párkrát jsem to zopakoval a furt nic. Samozřejmě pak už to nemělo moc smyls byly ulité svíčky ... no nebudu to prodlužovat. Problém byl banální - příliš malé otáčky volnoběhu. Náprava jednoduchá a od té doby startuje 100% i v - 10 stupních, ale protože jsem se o problému dohadoval na jednom motorkářském fóru rád bych učinil přítrž jednomu fenoménu a ten se jmenuje "ULITÉ SVÍČKY". Většina lidí mi tvrdila, že dlouhým startování se dají zničit svíčky a tak už to nemám ani zkoušet a koupit rovnou nový.... Já tvrdil, že to není možný a že po vysušení případně očistění od karbonu jsou 100% funkční. Byl jsem za totálního vola a tak jsem využil kontaktu na firmu Brisk - tady se mi konečně dostalo jednoznačné odpovědi - ne, zničit se takto svíčka nedá. Pouze dochází k tomu, že pokud jsou mokré probíjejí mimo elektrody, vzniká karbon ten zase vede ke zkratům... to se opakuje až do vyčištění, vysušení... nebo když se po zahřátí motoru svíčka "chytne" tak už pak vypálí karbon... a běží taky. Svíčky se prostě ulitím trvale zničit nedají ani při dlouhodobém startování a basta, až Vám to bude někdo tvrdit tak ho pošlete do háje. Tomášům s radostí přepošlu vyjádření Brisku. Docela by mě zajímalo jak se tenhle nesmysl rozšířil.... Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vana Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Omlouvám se za text absolutně mimo téma: koblih69 - máš plnou schránu, nemůžu ti odepsat, smaž si prosim něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Koblih69 - bodejť, to je jasné, kteří pístaři (kde) ti to tvrdili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Pánové pozor, motorkář je dárcem orgánů pouze ve výjimečných případech (dle sdělení známého - doktora). Je to obecně oblíbený omyl, avšak motorkář je prý většinou tak "na sračku", že se nic nedá použít. Prý cyklisté, jó to jsou dárci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Pokaždé jak sedám na motorku jsem buď jednou nohou v kriminále nebo v hrobě.. Zkuste jezdit s motorkou co má přes 140HP mimo město pomalu..To je bohužel úděl nás motorkářů...Jak jednou zkusíš nechceš jinak.. Ale na dnešní cesty mezi některé opravdové idioty v autech je nejlepší stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Koblih69 - bodejť, to je jasné, kteří pístaři (kde) ti to tvrdili? Ladislav Vopravil - BRISK Tábor a.s. vlastní rukou, tímto mu děkuji, bez jeho autority bych ty zástupy zabedněnců nezlomil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Pokaždé jak sedám na motorku jsem buď jednou nohou v kriminále nebo v hrobě.. Zkuste jezdit s motorkou co má přes 140HP mimo město pomalu..To je bohužel úděl nás motorkářů...Jak jednou zkusíš nechceš jinak.. Ale na dnešní cesty mezi některé opravdové idioty v autech je nejlepší stejně Jsem v pohodě, mám jen 115 Poníků, takže pohodička. Můžu si klidně plynout na 5mm otočeným plynem krajinou svých 140 km/hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Pánové pozor, motorkář je dárcem orgánů pouze ve výjimečných případech (dle sdělení známého - doktora). Je to obecně oblíbený omyl, avšak motorkář je prý většinou tak "na sračku", že se nic nedá použít. Prý cyklisté, jó to jsou dárci. Jojo, to mi v létě známý taky říkal, když jsem se za ním zastavoval; ale taky říkal, že z motorkářů používá občas oční rohovky. Pokud jsem to nepopletl Tak nevím, jestli je na tom něco pravdy, anebo si ze mě utahoval a já to nepochytil. Koblih69: Dobré info, toto dogma jsem doteď vnímal jako fakt. Dobrovolně přiznávám svou neznalost... I když přesvědčovat o tom bych si nikoho netroufl. Jako Tomášovi mi to určitě promíjíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Jojo, to mi v létě známý taky říkal, když jsem se za ním zastavoval; ale taky říkal, že z motorkářů používá občas oční rohovky. Pokud jsem to nepopletl Tak nevím, jestli je na tom něco pravdy, anebo si ze mě utahoval a já to nepochytil. Koblih69: Dobré info, toto dogma jsem doteď vnímal jako fakt. Dobrovolně přiznávám svou neznalost... I když přesvědčovat o tom bych si nikoho netroufl. Jako Tomášovi mi to určitě promíjíš Já to tak bral taky, ale vnitřně jsem s tím nesouhlasil. Nějak jsem se nemohl smířit s tím jak prošlehnu porcelánovej izolátor tak aby měl trvalý svod... Problém je v tom, že na to aby svíčka po uchlastání 100% pálila je potřeba jí důkladně vysušit a opatrně očistit od karbonu. Dokud se to neudělá tak ta svíčka prostě nefunguje a může se zdát jako zničená. Většina lidí max očistí elektrody a ještě drátěným kartáčem a to rozhodně svíčce neprospěje. Další věc je ta, že stav motoru nebývá 100% a stará svíčka s opálenými elektrodami už prostě tak dokonale nepálí. Když se sečtou tyhle věci tak na jedné straně je motor se starými svíčkami, který nejde natočit a na druhé straně běžící motor který hned po jejich výměně běží jako zamlada. Takže se ani moc nedivím, že se to ujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Ladislav Vopravil - BRISK Tábor a.s. vlastní rukou, tímto mu děkuji, bez jeho autority bych ty zástupy zabedněnců nezlomil Já myslel, kdo že z těch troubů (kde) ti tvrdili, že se zničí. Ale to je fuk, byli to trumbelíni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se