koblih69 Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Já myslel, kdo že z těch troubů (kde) ti tvrdili, že se zničí. Ale to je fuk, byli to trumbelíni Ach tak stojím si na vedení .... no když koukneš sem http://www.suzukibandit.cz/ tak nenajdeš ani jednoho člena, který by tvrdil opak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2008 Klidně bez hudby nebo trošku jiný styl. Ne každý vychlastá 30 piv, poblije všechno, zmlátí svojí holku, nadává policajtům a poslouchá hard-core To je přesně ten důvod proč jsem asi před šesti roky přestal jezdit na srazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2008 Já to tak bral taky, ale vnitřně jsem s tím nesouhlasil. Nějak jsem se nemohl smířit s tím jak prošlehnu porcelánovej izolátor tak aby měl trvalý svod... Problém je v tom, že na to aby svíčka po uchlastání 100% pálila je potřeba jí důkladně vysušit a opatrně očistit od karbonu. Dokud se to neudělá tak ta svíčka prostě nefunguje a může se zdát jako zničená. Většina lidí max očistí elektrody a ještě drátěným kartáčem a to rozhodně svíčce neprospěje. Další věc je ta, že stav motoru nebývá 100% a stará svíčka s opálenými elektrodami už prostě tak dokonale nepálí. Když se sečtou tyhle věci tak na jedné straně je motor se starými svíčkami, který nejde natočit a na druhé straně běžící motor který hned po jejich výměně běží jako zamlada. Takže se ani moc nedivím, že se to ujalo. Ahoj, rozšířený názor mezi prodejci svíček a servismeny moto (Zvlášť když jde o motor z Duc916) ale kdysi mi to nutili i Yamahy, že jakmile uliju, musím měnit. Ovšem jsem "šetřílek" a tak jsem zkusil a od té doby i několikrát praktikoval. Jinak momentálně mám taky Bandita (600) a sladce spinká v garáži pod přikrývkou a těšíme se oba až oschnou silnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2008 To je přesně ten důvod proč jsem asi před šesti roky přestal jezdit na srazy. A to je důvod, proč si setkání spolu s kolegou pro pár stejně nadšených šílenců organizujeme sami, abychom se vyhnuli výše uvedenému bordelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2008 A to je důvod, proč si setkání spolu s kolegou pro pár stejně nadšených šílenců organizujeme sami, abychom se vyhnuli výše uvedenému bordelu My to děláme taky tak, 20-30 strojů je akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 (upraveno) Zdravím všechny motorkáře, kteří působí na tomto fóru. Pakliže máte chopper, nebo crusiser, který není v zrovna originálním stavu, ale který jste si poupravili dle svého (odstranění přebytečných dílů, montáž jiných, lepších, jako výfuk, řídítka, nebo airbrush, etc...), nebo pokud máte kamaráda, či známého, který má předělaný bike, tak mi prosím dejte vědět a pokud dotyčný bude chtít a mašina bude zajímavá, můžeme o ní napsat nějaký článeček do časopisu RoadRide. http://www.roadride.cz Zatím chodím pěšky, nebo doma kradu auto, ale v březnu snad již bude Kawasaki ER-5. No jo, je to nic moc bike, ale pro úplnýho začátečníka tak akorát, ne? Upraveno 14. ledna 2008 uživatelem N4M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Zdravím všechny motorkáře, kteří působí na tomto fóru. Zatím chodím pěšky, nebo doma kradu auto, ale v březnu snad již bude Kawasaki ER-5. No jo, je to nic moc bike, ale pro úplnýho začátečníka tak akorát, ne? Máto 2 kola? Svítí to? Brzdí to? A jede to samo i do kopce, Tak co víc chtít, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Zatím chodím pěšky, nebo doma kradu auto, ale v březnu snad již bude Kawasaki ER-5. No jo, je to nic moc bike, ale pro úplnýho začátečníka tak akorát, ne? 100%, já na ni odjezdil dvě sezóny jako záčátečník a naprostá spokojenost... A to jsem toho s ní najezdil kopu u nás i v nejbližším zahraničí, i ve dvou, pohodové svezení. Teď už bych rád přesedlal, ale letos to asi ještě nevyjde. Na druhou stranu, co jsem občas jezdil na VTR, tak už je to taková agrese, co nutí pořádně tahat za plyn a po delší jízdě jsem byl rád, že jsem se mohl chvilku zase kochat na ER-5 I když ta VTR je ještě celkem dobrá, táhne krásně už od malých otáček, ne jak třeba na CBR, kde to pořád musíš točit 7k až z toho jde hlava kolem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 100%, já na ni odjezdil dvě sezóny jako záčátečník a naprostá spokojenost... A to jsem toho s ní najezdil kopu u nás i v nejbližším zahraničí, i ve dvou, pohodové svezení. Teď už bych rád přesedlal, ale letos to asi ještě nevyjde. Na druhou stranu, co jsem občas jezdil na VTR, tak už je to taková agrese, co nutí pořádně tahat za plyn a po delší jízdě jsem byl rád, že jsem se mohl chvilku zase kochat na ER-5 I když ta VTR je ještě celkem dobrá, táhne krásně už od malých otáček, ne jak třeba na CBR, kde to pořád musíš točit 7k až z toho jde hlava kolem... Honda VTR SP1? Nááááádhernej zvuk - žádnej vyřvanej ječák, jako u většiny japonců. Krásnej bajk, wostrej jako břitva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Vzpomínáte,jak jsme se loni touto dobou trumfovali kolik kdo má najeto? Tak mě dnešní teplota,suchá silnice a slunce přivádí na otázku- vyvenčil už někdo letos svýho dvoukolýho miláčka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Ja byl vcera na vyjizdce. Na hodku. Najeto cca 70km. Zmrzlej, ale spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Vzpomínáte,jak jsme se loni touto dobou trumfovali kolik kdo má najeto? Tak mě dnešní teplota,suchá silnice a slunce přivádí na otázku- vyvenčil už někdo letos svýho dvoukolýho miláčka??? Sem před tejdnem vyndal baterku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 já byl včera v lese ... kosa kosa kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 ses pořádně nevycpal těma novinama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 ses pořádně nevycpal těma novinama Nojo, v hospodě chytrej, a pak jede do lesa a nevycpe se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Tak co chlapci, vytlačili jste své stroje? Jižní Čechy hlásí přes 13° C !!! To by bylo škoda nevyvenčit, ne? Já byl na krátké projížďce a zbaběle jsem měl kuklu a zapnutý vyhřívání rukojetí, ale byla to naprostá paráda. Při zpáteční cestě sice hodně foukalo, ale stálo to za to !!! Tak se pochlubte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Tak co chlapci, vytlačili jste své stroje? Jižní Čechy hlásí přes 13° C !!! To by bylo škoda nevyvenčit, ne? Já byl na krátké projížďce a zbaběle jsem měl kuklu a zapnutý vyhřívání rukojetí, ale byla to naprostá paráda. Při zpáteční cestě sice hodně foukalo, ale stálo to za to !!! Tak se pochlubte ! jedu zítra, už se těším.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Tady mokro, mokro, mokro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Jak říkal zaznělo v jednom filmu: chčije a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Tady mokro, mokro, mokro.... Safra, safra tak tady naopak - teplo, sucho, příjemně až na ten vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se