bandicoot Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Já jsem skútrovej. Na podzim jsem ale tak blbě chytnul o obrubník, že jsem urval zadní kolo s motorem a rám rozlomil napůl. Oprava v podstatě v ceně novýho skútra. Takže od té doby jezdim potupně po čtyřech kolech. A zvažuju, jestli na jaře pořídím něco nového (přecijen po Praze mezi těma agresivníma hovadama a s dvěma dětma doma je to trochu hazard). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Safra, safra tak tady naopak - teplo, sucho, příjemně až na ten vítr Hlásím zatím 11° C myslím, že bude stejně jako včera, ještě že jsem neuklidil to kombiné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Moji drazí poddaní mě v podnikové garáži zarovnali motorku nějakým bordelem. Takže zas nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 no mě určitě ani nehne abych ji umyl dal do ní baterku kvuli 10km na to sem nějakej línej budu muset vydržet do jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 no mě určitě ani nehne abych ji umyl dal do ní baterku kvuli 10km na to sem nějakej línej budu muset vydržet do jara 14,4° du se voblíct ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 zdravím motorkáře. netuší někdo jakou značku hodinek nosí Valentino Rossi? Snímek pochází ze včerejší prezentace Fiat Yamaha 2008.. ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) že by Jaeger-LeCoultre ? Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) Je to Jaeger-LeCoultre,kedže je ich ambassadorom. Konkretne modely Extreme World Chronograph a Extreme World Alarm,oboje sa vyrabaju v limitovanej edicii v ružovom zlate s Rossiho podpisom na druhej strane a aj sa nazyva EWC/EWA Rossi. EDIT:ešte som zabudol na Master Compressor Chronograph edicia 46,takisto na Rossiho počesť,ale iba v oceli,namiesto sekundovky je na pozicii 6 čislo 46-z obrazku je jasne prečo Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem xlaque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Nádhera, sice teď budu motorku asi půl hodiny mejt, ale stálo to za to...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Moji drazí poddaní mě v podnikové garáži zarovnali motorku nějakým bordelem. Takže zas nic. tak to si dovolili dost. Nevidím jiné řešení, než Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Plastaci na vylete. Okoli Prahy - Stredokluky, Okor, Prilepy, Roztoky, ... Vetrno, ale moto-abstak zase na chvilku otupen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 No já byl na víkend u našich na lontě, tak jsem se byl aspoň pomazlit, zkontrolovat, pootočit kolo a přišplíchnout řetěz. Taky už bych vyjel, ale do tohohle marasmu a na poštěrkovaný cesty se mi Babičku nechce tahat, bo bych s sebou někde plesknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Nemáte někdo tip na servis, který by mi udělal někde poblíž trojúhleníku Písek, Tábor, ČB rozvody na Suzuku Bandit? Rychle, levně a slušně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Tak to koukám co je tu motorkářů Taky se hlásím s a zdravím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Za chvíli je tu jaro... Intruder 1500, rok 2000, najeto 40 tisíc mil, přímé výfuky Cobra - brutální zvuk. Dovoz Florida, české SPZ, cena 159.000,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Za chvíli je tu jaro... Intruder 1500, rok 2000, najeto 40 tisíc mil, přímé výfuky Cobra - brutální zvuk. Dovoz Florida, české SPZ, cena 159.000,- Kč. To jako prodáváš nebo se chválíš jak dobře jsi koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Prodávám Teda snad mě tady za to neukamenují... ale třeba by tenhle stroj někomu udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Prodávám Teda snad mě tady za to neukamenují... ale třeba by tenhle stroj někomu udělal radost. Hm, myslím, že by tu byly vhodnější vlákna pro prodej .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 (upraveno) Máte někdo Sachs MadAss? Dnes jsem si "šílenou prdel" pořídil na nákupy..... a vlastně taky pro prdel... Upraveno 24. ledna 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Máte někdo Sachs MadAss? Dnes jsem si "šílenou prdel" pořídil na nákupy..... a vlastně taky pro prdel... No tak to trochu popiš , prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se