Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Já jsem skútrovej. Na podzim jsem ale tak blbě chytnul o obrubník, že jsem urval zadní kolo s motorem a rám rozlomil napůl. Oprava v podstatě v ceně novýho skútra. Takže od té doby jezdim potupně po čtyřech kolech. A zvažuju, jestli na jaře pořídím něco nového (přecijen po Praze mezi těma agresivníma hovadama a s dvěma dětma doma je to trochu hazard).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to Jaeger-LeCoultre,kedže je ich ambassadorom.

Konkretne modely Extreme World Chronograph a Extreme World Alarm,oboje sa vyrabaju v limitovanej edicii v ružovom zlate s Rossiho podpisom na druhej strane a aj sa nazyva EWC/EWA Rossi.

EDIT:ešte som zabudol na Master Compressor Chronograph edicia 46,takisto na Rossiho počesť,ale iba v oceli,namiesto sekundovky je na pozicii 6 čislo 46-z obrazku je jasne prečo ;)

Upraveno uživatelem xlaque
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Moji drazí poddaní mě v podnikové garáži zarovnali motorku nějakým bordelem. Takže zas nic. :(

tak to si dovolili dost. Nevidím jiné řešení, než :gun_bandana: :sniper: :bangin: :raygun: :rifle: :2guns: :whip:

Odkaz ke komentáři

No já byl na víkend u našich na lontě, tak jsem se byl aspoň pomazlit, zkontrolovat, pootočit kolo a přišplíchnout řetěz. Taky už bych vyjel, ale do tohohle marasmu a na poštěrkovaný cesty se mi Babičku nechce tahat, bo bych s sebou někde plesknul...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Máte někdo Sachs MadAss? Dnes jsem si "šílenou prdel" pořídil na nákupy..... a vlastně taky pro prdel...

post-786-1201189662.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...