Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Vážené hlavy vzduchem chlazené, nemáte někdo mopeda Suzuki Savage LS 650 ? Pořeboval bych k němu nějaká moudra.

Ahoj,zkus odkaz http://www.k1400.cz/ ,Tam se v nabídce přes "naše ksichty" proklikáš k majitelům LS 650.Mají tam tel.

Když jsem sháněl rozumy k Marauderu tak mi ochotně poradili. Snad taky tak dopadneš. A doufám že už ho máš doma! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážené hlavy vzduchem chlazené, nemáte někdo mopeda Suzuki Savage LS 650 ? Pořeboval bych k němu nějaká moudra.

Neříkej, že jsi šel do "Big Single" já čopříky nemusím, ale jednoválec 650, vibrace, že vypadávají plomby, nádhernej zvuk, sek. převod ozubeným řemenem ... to je parádička... máš nějaký konkrétní dotaz?

Odkaz ke komentáři

No, já do něj nešel ale viklám se. Mám takovýho našeptávače a ten mi porád říká, že život je jen jeden a nemá cenu ho celej prosedět na prdeli. Asi to tenhle týden dopadne. :suicide_anim:

Tohle je stroj u kterýho není nad proč pochybovat. Je to držák, servis je levný, jednoduchá a odolná konstrukce, minimální údržba, žádný další náklady typu nové řetězové sady a mazání ...Za mě neváhej a jdi do toho, chybu neuděláš.

Odkaz ke komentáři

No, já do něj nešel ale viklám se. Mám takovýho našeptávače a ten mi porád říká, že život je jen jeden a nemá cenu ho celej prosedět na prdeli. Asi to tenhle týden dopadne. :suicide_anim:

Šmarjá, jednovál? To si radši kup Royal Enfield diesel :) Rychlej bude asi tak stejně a ušetříš za pohonný hmoty :)

post-743-1225742004.jpg

Odkaz ke komentáři

Šmarjá, jednovál? To si radši kup Royal Enfield diesel :) Rychlej bude asi tak stejně a ušetříš za pohonný hmoty :)

Sakra Foundry, já mám taky raději víc válců než průměrná škodovka, ale když pak seřizuju ventily tak si musím vzít 2 dny náhradní volno :crybaby:

...když Idie, tak raději v původním ( víc retro ) provedení. Mimochodem ten zvuk je úžasnej !

post-1259-1225743682.jpg

Odkaz ke komentáři

No, teda potkal jsem jednoho a ten měl 350 benzín (toho Enfielda) a na chvilku jsem o něm uvažoval. Kromě toho si ho přivezl po ose a to by mě taky lákalo. Nakonec ale nejsem tak bohatej.

Tady je ten zvouček... slyšíš každý jednotlivý bouchnutí...

Enfield.MP3

Odkaz ke komentáři

Až se pojedeš pochlubit tomu našeptávači,tak dej vědět,ať se taky ukážu. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...