Foundryman Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 falkkon napsal: Asi máš pravdu a ještě k tomu jeden válec......... Nezajed zítra někam na pivo?? Nealko Uvidíme podle počasí, po ránu musím posekat zahradu, pak se ozvu.
New X-Bob Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 Foundryman napsal: Já věděl, že ten příšernej vejfuk tě jednou udolá no, nebylo to výfukem. Bude se přestupovat do Japonska. K firmě, co kopírovala a kradla patent od Jawy
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 New X-Bob napsal: no, nebylo to výfukem. Bude se přestupovat do Japonska. K firmě, co kopírovala a kradla patent od Jawy a bude to starší klasika nebo něco nového?
New X-Bob Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 (upraveno) "nígl nágl noj", dluhy mi nikdo neveme A Miloš ví, kdo krade patenty správně, 1 bod. Kontrolní otázka č.1 soudruzi - kolik válců to bude mít? Upraveno 30. srpna 2009 uživatelem New X-Bob
Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 Čtyři a v řadě a objem přesně 599.9ccm ?
New X-Bob Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 (upraveno) Gilius musí dát fant, netrefa! Snow nesmí soutežit! Insider jeden! Otázka č.2: doplňte písmeno řady, t.j. bude to CBx a za x dosaďte a) R F c) nic ? Upraveno 30. srpna 2009 uživatelem New X-Bob
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 New X-Bob napsal: Gilius musí dát fant, netrefa! Snow nesmí soutežit! Insider jeden! Otázka č.2: doplňte písmeno řady, t.j. bude to CBx a za x dosaďte a) R F c) nic ? že by...?
Stefan Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 New X-Bob napsal: ne... todle Tak tu přesně mám a je to dobrá motorka. Kupoval jsem loni a teď mám najeto kolem 8k. Budeš spokojenej.
New X-Bob Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 štefane, poslal jsem zvídavou SZ. Ta šedá vypadá moooc dobře. Obávám se, že budu mít na tebe fůru zvědavých otázek...
New Milis Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Zejtra s Tajgříkem zase na okruh. Na pravou stranu už ho dostanu na stupačku, na levou mě to nejde a nejde, ono taky asi záleží na zatáčce. Letošní zatímní nájezd: 12 000km.
Stefan Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 New X-Bob napsal: štefane, poslal jsem zvídavou SZ. Ta šedá vypadá moooc dobře. Obávám se, že budu mít na tebe fůru zvědavých otázek... Odpověděl jsem taky SZ. Doufám, že došla, páč v odeslaných zprávách nic nevidím :-/ Šedá už se letos, myslím, nedělá. Místo ní je v nabídce modrá. Jinak vypadá pěkně. Není sice moc výrazná, ale chtěl jsem něco, co není úplně běžné.
New X-Bob Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Pro Štefana - díky, vše došlo, moc mi to pomohlo. Dnes prvních 103 km Je to PARÁDA!!!!!
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 No Bobe, pochlapil ses !!! Ale co ty lyžařské brýle kolem krku, hochu, hochu, čeká Tě ještě mnoho výdajů. Pivo se už chladí, budeme oslavovt !!!
Dantechno Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Bobe fakt krasnej stroj, ac mam z moterek strach tak ti zavidim.
Qvido Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 http://www.americanday.cz/ tak co, jede někdo ??
falkkon Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Snow napsal: No Bobe, pochlapil ses !!! Ale co ty lyžařské brýle kolem krku, hochu, hochu, čeká Tě ještě mnoho výdajů. Pivo se už chladí, budeme oslavovt !!! Tak to bych se přidal,kam přijet??
New X-Bob Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Hele, to by bylo fajn Máš to 251.3 km. To se dá! A silnice tam mají ÚŽASNÉ, jak v Německu. Na ja, némeské pržíhraničí....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se