Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Jasně věřím, prodejci jsou především z řad fandů a mají k zákazníkům skvělý přístup. Ale to co jsem viděl a zažil v Týnci mi moje hlava nebrala. ...

Čím to je? Že chtěli být nezaměstnaní? Já to nechápu, proč se tak chovali. Pravda je, že jak jsem vysledoval, na cestě továrna - dealer - zákazník jsou asi nějaké "problémy" u výrobce. Tomu nerozumím, chci-li vidět do budoucna, tak nahradím třeba to, že můj produkt není zrovna na špici světového pokroku třeba příkladným vztahem k zákazníkovi...

Vysvětluješ si to Lukáši nějak? Myslím vážně, ne jen, že je někdo lempl a kašle na práci. Určitě teď Jawa žije v CZ z věrných příznivců, co se týče kategorie 650, u 125 nevím. Snad teď, když už změnili po dlouhé době webovky, je to příznak nových časů... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také mi narůstá pupek a šednou vousy a tak jsem se rozhodl zase po letech odreagovat jízdou na motorce. Ctěl jsem si svou jawu dát dodromady do vánoc, ale bohužel jsem to nestihl, zbývá mi už dodělat jen pár drbností pak to nekonečné čekání na jaro....

Odkaz ke komentáři

Mám 350OHV, sehnal jsem si k ní i dobové hodinky, origo na řídítka motocyklu, jen nevím jestli se mi tam někam vejdou není tam skoro žádné místo. Fotku ještě nemám, ale budu ji brzo fotit kvůli papírům, abych měl vše na jaro připraveno. Včera u nás byly silnice skoro suché a 7 nad nulou, to by se pomalu ještě nechalo jezdit, tak uvidíme, třeba ji ještě projedu v lednu.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlím taky o malé projížďce (tak do 20km), obleču se jak pumpa v zimě :) Co se týče "jen protočení motoru na 5 km", tak hlavně, aby se důkladně prohřál, aby se pak uvnitř nesrážela voda a nerezlo to.

Na foto jsem stejně zvědavý.

Odkaz ke komentáři

Nechci nikojo odradit, ale při 7 stupních je to spíše trápení než zábava. Já vydržel při 15 stupních jezdit tak hodinku, pak už to bylo o ničem - ruce, nohy vytuhlé...

Záleží na oblečení, bežně jezdím i při 10°C a užívám si to. Ale jinak souhlasím, čím tepleji, tím lépe... :D

Odkaz ke komentáři

Ježdění při nízkých teplotách je možné pokud máš vhodné oblečení a motocykl.Je to něco jiného na Hornetu nebo třeba na LT od BMW,kde tě hřeje i sedlo.Jinak naše Šolcovy zatáčky (Malenovice -Zlín) jsme jezdili i v dešti a 3 stupních,ale je to o zdraví.Ale drobná projížďka ,pokud je sucho,se ještě teď dá.Vždyť zima bude tak dlouhá.:(Ještě,že máme ty hodinky,že jo!Jinak Filáka znám a je to člověk prima a na svém místě.

Odkaz ke komentáři

No na R1 si to v zimě asi moc neužiješ :) Včera mě předjížděl nějaký týpek na XT-čku a očividně neměl se zimou a námrazou problém.

Já jel předloni na Elefanttrefen na Husquarně a nemohl jsem si stěžovat, zima byla, ale to je jasný! Sraz mě hodně překvapil, skvělá atmosféra, klídek...no zkrátka motorkářské vánoce.

Odkaz ke komentáři

Ne spal jsem ve spacáku, navlečený v termo-prádle, kulicha na hlavě a hlavně ve stanu! Je to fakt mazec a docela rád bych si to dal ještě jednou, jen přemýšlím jestli k tomu umluvit i přítelkyni :)

Ti co spí na slámě by spali klidně i v blátě, ono po flašce rumu...... :D

Odkaz ke komentáři

Sakra Lukáši, klobou dolů, o Elefanttrefen jsem přemýšlel jen v koutku mozku a i teď je mi z toho zima. Ale jednou, jednou bych to zkusit cvhtěl....

To falkkon - tak co platno, založ freemail u jiného poskytovatele, kam jinam ti mám psát? ;) měj se prima, Bob

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...