Jeronimo Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Vše na jedna hvězda. Rád doporučím. Díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Vše na jedničku s hvězdičkou! Moc děkuji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mateso Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Je to borec. Vše bylo, jak se řeklo. Doporučuji / děkuji. M. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Dobrý, rychlý obchůdek. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Dobrý, rychlý obchůdek. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Hodinky, které jsem obdržel byly přesně dle popisu. Pošta rychle a v pohodě. Děkuji a vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Vše v naprostém pořádku. Rychlá domluva i platba. Děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Rejbeny za litr, kdo by odolal V sobotu domluveno, v neděli zaplaceno/odesláno, dnes dodáno. Jedna s hvězdou. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Byť drobnost, jasná domluva, rychlá reakce - za mne palec nahoru a jednoznačné doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Za mne taky OK.Snad mne neprekeca na nakup E34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Všechno naprosto OK. Skvělá komunikace, rychlé dodání. Jednička s hvězdičkou. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Děkuji Filipovi za bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Rychlé a bezproblémové obchod. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Moje řeč, pánové a dámy. rychlá domluva, rychlá platba, příjemný pocit z komunikace, spokojenost. mohu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastr Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Super rychlý obchod nehodinkového charakteru, komunikace na jedničku s hvězdičkou. Můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se