Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

sla017 mám na ruce často, takže pokud nebude cena u 005 masakr a budu je mít, tak je taky budu nosit. Byla by škoda takový hodinky sušit doma.

Ale bojim bojim, že to bude drahota...

Přesně tak, žádnej trezor a neděle, poctivě na ruce, kdybych chtěl bejt sběratel tak kupuju obrazy.....cena bude asi pěkná, ale necháme se překvapit, já to tipuju tak na těch cca 6-7tis USD

A když budou moc drahý tak se konečně odhodlám a pořídím někde 003 a bude klid :D

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno (upraveno)

Kdyby to napsal dřív, tak je nechci...a ušetřil bych 3k a byl bych šťastný majitel obyčejných mm300 :)

pozri ako vyzera povrch - najlepsie to vidno na brusenyh plochach na tahu a boku puzdra.

MM300 SBDX001:

a SBDX012 - tu sa ten brus leskne jak psie gule. ale ja som mal roky MM300 a poctivo som ich dojebal do stavu tooloviteho šmuku, takže mne vtedy to bling bling vadilo. inac co tyka ciferniku, ruciek, lumi a lunety, tie su bombove:

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

pozri ako vyzera povrch - najlepsie to vidno na brusenyh plochach na tahu a boku puzdra.

MM300 SBDX001:

vs

a SBDX012 - tu sa ten brus leskne jak psie gule. ale ja som mal roky MM300 a poctivo som ich dojebal do stavu tooloviteho šmuku, takže mne vtedy to bling bling vadilo. inac co tyka ciferniku, ruciek, lumi a lunety, tie su bombove:

Ty slimáci co tam vidíš je DiaShield. Ale jo v tom jsem za jedno ,nejlíp vypadá pouzdro když ho zmatní mikroškrábance a běžné užívaní.

Nechápu jak ho pak někdo pizgří ubrouskama.

A ještě ta zlatá na lunetě a cifru způsobuje že když na to furt hledíš tak oko blbne až tak že se ti pak zdá povrch pouzdra do žluta, říká se tmu doplňkové barvy :)

Ale celkově je asi blbost abys vysvětloval jak se ti nelíbily a žes je proto prodal. Mi to připomělo Aldu a důlkovou korozi

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno (upraveno)

Ty slimáci co tam vidíš je DiaShield. Ale jo v tom jsem za jedno ,nejlíp vypadá pouzdro když ho zmatní mikroškrábance a běžné užívaní.

Nechápu jak ho pak někdo pizgří ubrouskama.

A ještě ta zlatá na lunetě a cifru způsobuje že když na to furt hledíš tak oko blbne až tak že se ti pak zdá povrch pouzdra do žluta, říká se tmu doplňkové barvy :)

Ale celkově je asi blbost abys vysvětloval jak se ti nelíbily a žes je proto prodal. Mi to připomělo Aldu a důlkovou korozi

Ja samozrejme viem ze to je DiaShield (povrchovka) - a ja to nevysvetlujem sam od seba, ale ako reakciu na otazku preco som ich predal a nasledne vtipne podjebavanie. Hned ako to pochopite a prestanete s tym, prestanem aj ja vysvetlovat. Stale mam za to, ze tomu len nerozumiete a je treba dat viac info (nasiel som videa, ktore to snad ukazuju dostatocne), a nie ze vas to bavi. Byt blby alebo len neinformovany nie je hanba.

To prirovnanie k Aldovi ti niekedy pripomeniem.

Odesláno

Kde bych byl bez uhrenlounge, MM300, Lanďáky... :) Cena ale bojim bojim, pokud mi něco neuteklo, tak nejlevnější současné produkční hi-beaty mají US ceníkovku 5800...

Já jsem jinak z toho reedičního kurzu pořád trochu rozpačitý (to bych ale nebyl já, žejo). Pořád mi přijde, že je to inovativní značky jako Seiko krapet nehodno. Tím nechci říct, že ty hodinky obecně nebudou stát za to, a pokud bude tahle jejich reediční mašina držet nastolený směr aspoň do roku 1978, tak se mi asi taky postaví.

Nepsal tady kdosi v minulém roce cosi o nedůstojnosti značek, které příliš poslouchají zákazníky? :)

tento tvoj prispevok som nejako minul - osud citania na mobile.. no vidim ze na vela veci mame rovnaky nazor (neviem ci nas to ma tesit alebo nie :-D )

Odesláno (upraveno)

Jo tak proto si mi je potom prodal, tenkrát ses o toolovitém šmuku nezmínil  :D

Ja som ti predal 001ky nie? Tie som predsa zmatnil ako to len slo :) edit: uz chapem, takze len vysvetlim: toolovity šmuk je tu myslene ako pozitivna vlastnost :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...