instant Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 mam take sentimentalne stavy, no.. ale oni tie hodinky vyzeraju lepsie na fotkach ako nazivo. ta povrchovka mi na nich velmi vadi - lesknu sa ako by ich oslizol hlemyzd. tieto nove s lepsim kalibrom, no ako keby som sa pocul pred rokmi "chce to lepsi kaliber do tej limitky, hibeat alebo GS". tak asi som nebol jediny
blackhead Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 mam take sentimentalne stavy, no.. ale oni tie hodinky vyzeraju lepsie na fotkach ako nazivo. ta povrchovka mi na nich velmi vadi - lesknu sa ako by ich oslizol hlemyzd. tieto nove s lepsim kalibrom, no ako keby som sa pocul pred rokmi "chce to lepsi kaliber do tej limitky, hibeat alebo GS". tak asi som nebol jediny U mne prave naopak, ja kdyz u tebe videl 012 nazivo, tak jsem byl v pasti, ze ktery nebylo uniku ...
kamilb Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) pred vianocami isli jedny nove na chrono24 za 2200e.. kym som sa rozhybal boli fuc. online predajca v DE. tak teraz asi radsej pockam kym zahlasia cenu tak to byly levnější než 001A nebo to byl zoufalec jako já který se už vidí s 025 na ruce ... ta povrchovka mi na nich velmi vadi - lesknu sa ako by ich oslizol hlemyzd. .. no comment edit:Myslím že najít něco z produkce posledních let co se neleskne jak psí kulky bude hodně obtížné Ale upřimně ten lesk jako blesk mi na MM300 obecně vadil už od začátku ale někdo to tady furt vysvětlovalZvykl sem si, už je beru takové jaké jsou. Matné hliníkové vložky lunet vypadaly nejlíp. SLA017 jsem viděl jen za sklem výlohy ale myslím že je to to samé a nedělám si iluze že 025 budou v jiném gardu. Oproti předloze přifouknout a naleštit. Se to teď tak přeci nosí Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem kamilb
blackhead Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 kazdemu co jeho jest Ale tak zrovna popijim zacapu, tak jsem zavzpominal, no uvidime co ty 025, ale kdyz to mysleji s tou vintage serii vazne, chtelo by to dokoupit i ty 017, ne?
instant Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) tak to byly levnější než 001A nebo to byl zoufalec jako já který se už vidí s 025 na ruce no comment edit:Myslím že najít něco z produkce posledních let co se neleskne jak psí kulky bude hodně obtížné Ale upřimně ten lesk jako blesk mi na MM300 obecně vadil už od začátku ale někdo to tady furt vysvětlovalZvykl sem si, už je beru takové jaké jsou. Matné hliníkové vložky lunet vypadaly nejlíp. SLA017 jsem viděl jen za sklem výlohy ale myslím že je to to samé a nedělám si iluze že 025 budou v jiném gardu. Oproti předloze přifouknout a naleštit. Se to teď tak přeci nosí boli na uhrenlounge, dal som si ze sa na to vyspim a rano boli sold. MM300 inzeruju za 1.800. inac zaujimave ze na chrono24 inzeruju hodinky o dost lacnejsie ako na svojom shope, navyse akceptuju navrhy na cenu.. vid obrazok k tomu lesku - mne sa prave paci ako sa lesknu povodne MM300. nejako sa mi nepacil ten povrch na tych limitkach, proste sa lesknu tak neprirodzene. ale niecim si to musim ospravedlnit, inac by som zhrnal kazdy sunt co vydaju, a uznajte ze chrlia jak ebnuti, heh.. napriklad uz rok si kupujem nove auto a nemam cas sa poobzerat, pohladat, porozmyslat. nic len hodinky, obcas audio, a furt jazdim poolovym copridepodruku a saltujem rychlosti kazdy den dve hodiny. mat na ruke Seiko a jazdit v niecom co je lacnejsie ako tie hodinky, to je diagnoza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem instant
xbraj19 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Ale tak zrovna popijim zacapu, tak jsem zavzpominal, no uvidime co ty 025, ale kdyz to mysleji s tou vintage serii vazne, chtelo by to dokoupit i ty 017, ne?To je jasné, a pak pustit SBDX009, protože ty k tomu vůbec nejdou :-)
xbraj19 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 .. ale oni tie hodinky vyzeraju lepsie na fotkach ako nazivo. ta povrchovka mi na nich velmi vadi - lesknu sa ako by ich oslizol hlemyzdmám je na cestě, tak mi to nekaž
instant Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 ale jako dobre su.. no este nejaky multimedialny džank som si dovolil.. tematicky. myslim ze tvar puzdra je uplne zrejmy, nizsie ako MM300, jemne sirsie, klenuty safir, hibeat.. no uz som nad Seikom lamal palicu ale celkom sa tesim. mozno mi to napravi pachut z toho GS rebrandingu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Pokud se budou opravdu drzet originalu, tak by to mohla bejt pecka...mne se hodnej libi i zezadu...no a snad se poucili a logo bude plasticky
blackhead Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) To je jasné, a pak pustit SBDX009, protože ty k tomu vůbec nejdou :-)Nene, ty 009 jdou uplne mimo, to neni divers rada, takze si je musim nechat A kde jsi tedy nakonec vzal 012? Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem blackhead
Chumpus Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 řekl bych že SLA017 taky Člověče, neřekl bych. Když pominu sběratele, kteří to kupují automaticky, tak si myslím, že ten průnik majitelů/zájemců o sla017 a 025 nebude tak velký. Je to znát třeba už jen z aktuálního zájmu o 025.
financ Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Nene, ty 009 jdou uplne mimo, to neni divers rada, takze si je musim nechat A kde jsi tedy nakonec vzal 012?na uhrenlounge je vyfouknul Instantovi
Jarett Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 na uhrenlounge je vyfouknul Instantovi :D já věděl, že tvoje práce je jen zástěrka ... beztak většinu času trávíš na netu a hledáš dobrej hodinkovej kup
kamilb Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Člověče, neřekl bych. Když pominu sběratele, kteří to kupují automaticky, tak si myslím, že ten průnik majitelů/zájemců o sla017 a 025 nebude tak velký. Je to znát třeba už jen z aktuálního zájmu o 025.Ono celá ta úvaha je nesmysl. Protože je to přesně jak píšeš.A 025ky nebudou vzhledem k ceně která bude +- šulnul SBEX pro někoho kdo musí nutně prodat aby mohl koupit něco jiného.... jako třeba já.Ale já zas ty 012tky mám furt na ruce a ne sběratelsky jako správné LE v trezoru, takže mě dělají i běžnou každodenní radost. Rozhodně ta hrst novinek přišla zrovna v okamžiku kdy jsem přemýšlel kam dál. Takže rozhodně světlo na konci tuneluAle instant to s tím slimákem pos_ral, to je jasné. Sem dnes nemohl spat Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem kamilb
financ Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Člověče, neřekl bych. Když pominu sběratele, kteří to kupují automaticky, tak si myslím, že ten průnik majitelů/zájemců o sla017 a 025 nebude tak velký. Je to znát třeba už jen z aktuálního zájmu o 025.jj, SLA017 mě neberou, 025 jsou pecka. Jestli to neposerou nějakým detailem, nebo nepřepálí cenu, tak už vím o co si napíšu Ježíškovi :D já věděl, že tvoje práce je jen zástěrka ... beztak většinu času trávíš na netu a hledáš dobrej hodinkovej kup :-))už to není co to bývalo, ale chronobundus je sviňa. Uhrenlounge jsem neznal, až díky instantovi tady
kamilb Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 jj, SLA017 mě neberou, 025 jsou pecka. Jestli to neposerou nějakým detailem, nebo nepřepálí cenu, tak už vím o co si napíšu JežíškoviCena je jediné co je jisté.Ta bude vymazlená
dr.sphinx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Kde bych byl bez uhrenlounge, MM300, Lanďáky... Cena ale bojim bojim, pokud mi něco neuteklo, tak nejlevnější současné produkční hi-beaty mají US ceníkovku 5800... Já jsem jinak z toho reedičního kurzu pořád trochu rozpačitý (to bych ale nebyl já, žejo). Pořád mi přijde, že je to inovativní značky jako Seiko krapet nehodno. Tím nechci říct, že ty hodinky obecně nebudou stát za to, a pokud bude tahle jejich reediční mašina držet nastolený směr aspoň do roku 1978, tak se mi asi taky postaví. Nepsal tady kdosi v minulém roce cosi o nedůstojnosti značek, které příliš poslouchají zákazníky? Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem dr.sphinx
Chumpus Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Ale já zas ty 012tky mám furt na ruce a ne sběratelsky jako správné LE v trezoru, takže mě dělají i běžnou každodenní radost. sla017 mám na ruce často, takže pokud nebude cena u 005 masakr a budu je mít, tak je taky budu nosit. Byla by škoda takový hodinky sušit doma.Ale bojim bojim, že to bude drahota...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se