Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tento tvoj prispevok som nejako minul - osud citania na mobile.. no vidim ze na vela veci mame rovnaky nazor (neviem ci nas to ma tesit alebo nie :-D )

Já už si začínal říkat, že na stará kolena začínáš pokrytcovatět :)

Přitom je i v kontextu stávající produkce hromada věcí, se kterými by mohli přijít, které by mohli vylepšit nebo je aspoň zkusit - omezená 8L kapacita, tahy, spony, 4Hz menší GS divery, Ti MM300, méně groteskní 9R chrona klidně mimo GS, nějaké Lanďáky zase, you name it. Nechci tvrdit, že všechno, co jsem napsal, by nutně fungovalo, ale kdyby se vydali tímhle směrem, byl bych mnohem radši.

Pouzdro nezmršili, 025 jsou teda ale sakra sexy, o tom žádná.

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to jsme tri. Pritom to vyrobne nemuze byt problem. U MM300 mi to nevadi, to je zkratka solo model, ale u reedici tomu moc nerozumim. Cifr to posune o kus vys

SBEX mají tištěný logo, SBDX003 i 012 taky. Nakonec i SLA017 měly tištěný logo.

Problém by to být neměl, dřív to dávali i na lowcost modely typu SKX031

Odesláno

Pro představu hodnoty vintage modelů - zachovalé 6215-7000 teď šly v aukci za 866 tisíc yenů. 6159 se většinou pohybují o kousek níž.

Nicméně nemyslím si, že by tohle bylo pro cenu sla025 nějakým určujícím faktorem. Ta se bude odvíjet hlavně od strojku, který spadá do nějaké kategorie, a něco udělá i fakt, že je to limitka. Resp. hlavní Prospex limitka roku.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak začínám odkládat finance... Vypadá to na další limitku, která nebude na krámech, protože bude rozebraná dopředu. Snad jsem to tímhle nezakřiknul a snad Seiko dodá normální počet kusů :D

Speciálně pro Peopla: Ne, opravdu sem až do Baselworldu veřejně nic nevylepím.

Odesláno (upraveno)

Tak jestli to bude Seiko takhle stupňovat a hrnout ve velkym, tak nám za chvilku nebudou stačit ani párový orgány :D

Nedávnou jsem tak přemejšlel- diver klasikou se časem (prakticky za pár let) vystřílej. Myslíte, že pak začnou reinkarnovat chrona? Tam maj přeci jenom taky poměrně slušnou základnu

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Nedávnou jsem tak přemejšlel- diver klasikou se časem (prakticky za pár let) vystřílej. Myslíte, že pak začnou reinkarnovat chrona? Tam maj přeci jenom taky poměrně slušnou základnu

2019 bude 50 let od prvního mechanického chronografu, tam by měli něco vymyslet.

• po měsících...
Odesláno

Už se těším, až je na Baselu uvidím "na živo". První fotky už jsou venku..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroje fotek:

https://www.instagram.com/p/BglWuIVFCpw/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213927666958146&set=pcb.766749480183774&type=3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...