valjoux Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Pachta a cena v servisu Tissot nemají spolu nic společnýho ale že se tu vždy povozí po něčem malým. Některý značky tu jsou božstva a některý jako červená na bejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Vždyť tu o Pachtu vůbec nešlo, ta značka je tu každýmu úplně ukradená. Ten flejm tu vzniknul jen díky Daftrovi, kterej nedokázal pochopit, že je to levná asijská výroba. Tohle už je jak mluvit do dubu, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Levná Čínská značka to je ale co si tak nějak vybavuji pouzdra jsou v oceli a stroje jsou opravitelný. Takže to považovat za šunt nejde. Je hodně značek co používá ještě lacinější materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 V 18. 3. 2016 v 14:11, valjoux napsal: Levná Čínská značka to je ale co si tak nějak vybavuji pouzdra jsou v oceli a stroje jsou opravitelný. Takže to považovat za šunt nejde.Je hodně značek co používá ještě lacinější materiál.třeba dřevo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Strojky jsou laciný quartzový Miyoty v ceně jednotek dolarů za kus, na těch nikdo nic samozřejmě opravovat nebude. A ocelový pouzdra jsou dneska standard i u OEM šmejdu z alibaba.com v cenách od pěti dolarů za celý hodinky. Upraveno 18. března 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 V 18. 3. 2016 v 14:15, Mitak napsal: třeba dřevo ?a některý Rolexky nejsou ani kovový.... ....má to konec tohleto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ty jsi hodinář? Já je čistím a až utopenej měním. Ono to na dílnách chodí různě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 po dlouhý době vlákno co má koule díky za krásnej pátek Daffro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 V 18. 3. 2016 v 14:20, valjoux napsal: Ty jsi hodinář? Já je čistím a až utopenej měním. Ono to na dílnách chodí různě.Tak to tě šlechtí, měl jsem dojem, že tyhle strojky se obvykle měněj celý, protože když stojej sto pade, tak se ani nevyplatí se v nich nějak extra vrtat. Cena pro zákazníka se asi v obou případech taky moc lišit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Máš pravdu že cena pro zákazníka je zhruba stejná ale zákazník nechce měnit celou věc, on jí chce opravit. Jsou dílny kde stroj za 50 Kč jde k zákazníku za 500. Tak tam se to určitě nečistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Shrnuti: Diskuze s Daftrou o , Fikuv nahoz odkazu mimo misu, ted rozbor servisu kalibru, hmm a to cele ve vlakne o nicem. ...USER47: To je "boj s vetrnymi mlyny", to nemas sanci vyhrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Potkají se dva kamarádi: - Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl. - Výborně, člověče, pořídil jsem si slona. - Slona? Co s ním? - To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé. - To zní dobře. Na kolik přijde takový slon? - Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet. - Fajn, domluveno. Potkají se po pár týdnech: - Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna, rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět! - Nehezky mluvíš o sloníkovi, ? takhle ho neprodáš... Upraveno 18. března 2016 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 A tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 To je ten místní legendární joke o sloníkovi? Konečně ho čtu... Aspoň to dalo tomuhle topicu nějaký smysl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 V 4. 5. 2015 v 14:04, Maxel napsal: Doufám, že nevadí obnova staršího tématu... Hodinky VP (model 210) mám přes 8let. Manželka (tehdy ještě přítelka) mi je kupovala u hodináře u nás na malo-městě, kde jsme kupovali celá rodina prakticky všechny hodinky. Byla to tenkrát taková "alternativa" k běžným hodinkám typu Bentime, Swatch, apod. Za dobu nošení si nemohu na nic ztěžovat - samozřejmě poplatno ceně a cílové skupině nenáročných zákazníků.Baterie měněna 1x, jinak šlapou spolehlivě a naprosto bez zásahů nebo oprav. Dovolil jsem si pár fotek pro lepší ilustraci.Hodinky fotím poprvé, takže žádná sláva to není... polepším se (když tak na to koukám, měl bych je nechat vyčistit...)To je náhoda...včera mi sestra posílala obsah mého šuplíku a tento model se tam už x let válí. Byly to moje první hodinky, dostal jsem je kolem roku 2000... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se