JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 JNJ, můžu se něco zeptat? Děláš si z nás tady jen srandu, nebo jsi fakt tak blbý, jak vypadáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Nejste už trochu (hodne) off? .... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Panebože napište že má pravdu. Dyť rozumný člověk ví jak je to a bude od něj klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Když už se vrháš do diskuze, tak je dobré začít stránkou 1 a nikoliv stránkou 6 nebo 7. Pak lehce zjistíš, že zpochybňování vysokých cen u AD zde začal někdo jiný a od toho se pak rozvinula diskuze na téma šedivek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jestli mas pocit, ze musis mit posledni slovo, tak by se mohlo stat ze bude uplne posledni. Moje tolerance k trolingu je aktualne na nule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Toto těma již teď obsahem (80% hadaní) muže byt přesunuto do sekce ostatní a zábava- v tomto případě spíš Ostatní a smutek Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Děkuji za výhrůžky, jenom to vypovídá o tom, že všechny moje příspěvky jsou opodstatněné, protože když už jsou jiní diskutující opravdu v koncích, tak není nic snadnějšího, než si na pomoc zavolat kamaráda-moderátora, aby vše vyřešil z pozice síly - ten tomu Novákovi přece ukáže, zač je toho loket a na nás starou gardu si vyskakovat nebude, že? Ani se nedivím, že to tady jde o 10 k 5. Howgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Tři dny klidu pro pana Nováka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Nechápu ten ban. Dostane ban i kolega, který jej označil za debila? Mě se ta diskuze taky nelíbila, ale všichni chtěli mít poslední slovo. Je blbost se tady hádat 31.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ban je čistě za poslední příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ban je za trolling, JNJ se stejným stylem predvadi ve více vláknech, za mě palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Klidně mi ban dejte. Porušil jsem pravidla. Vědomě. Musel jsem. Fakt. Protože jsem projev JNJ sledoval i jinde.Edit: Chtěl se jen hádat. A vůbec nerespektoval, že někdo může mít nikoliv názor, ale znalost. Rozdíl těchhle dvou věcí neuzná jen debil. Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Úplně tě chápu , někdy už se to fakt vydržet nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Obrátím téma tam, kam patří ... jak je to s japonskou J verzí ? Ty se do Česka, potažmo Evropy, asi nevozí oficiálně, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Po banu pro JNJ je už fuk o čem byla debata, dostal po kebuli a ??? Tak už to chodí, psal tady svoje názory, bez urážky kohokoli a zatím co jiní vševědové k názoru znají taky přesné titulování odpůrce jejich pravd, (což je mimochodem jistě strašně odvážný čin, takto neosobně) ten vychovaný to schytal, tak to v této (naší české) společnosti chodí! Gott mit uns Jarett: já myslim že jsou u nás "J" v prodeji, teď nevim z hlavy kde, ale kouknu a dám to sem. Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Nechápu ten ban. Dostane ban i kolega, který jej označil za debila? Mě se ta diskuze taky nelíbila, ale všichni chtěli mít poslední slovo. Je blbost se tady hádat 31.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Zabanovat vsechny! Pravdu může mít jen jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Obrátím téma tam, kam patří ... jak je to s japonskou J verzí ? Ty se do Česka, potažmo Evropy, asi nevozí oficiálně, ne ? Nikde jsem je neviděl. Ani v těch pár kšeftech kde jsem viděl nějaké seiko tak většinou nebyli ani SKX. Pokud J verzi tak jedině dovest.Myslím si, že by ktomu potencialní AD neměl ani důvod. Pokud se nepletu, tak je to jen verze určená pro jiny trh a kromě nápisu 21 jewels nic navíc nezískaš. Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se