tedwine Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak to není pravda. Nepotřebuji machrovat! Jsou od zeťáka z Bali. Tam taky podníká ve velkém. Proto jsem si myslel, že jsou pravé, ale i tak mi to nedalo se tady raději zeptat. Jen mi to pomohlo zjistit co si mám o něm myslet. Takže nejsem nikdo nový co přišel z butiku atd, Dík.Clovece vobec si to nepochopil, islo o to, ze ak niekto dostane prave hodinky bude vediet ze su prave a nema potrebu sa pytat tu na fore. Moze sa tu napriek tomu vyskytnut original !!!S!!! dotazem pravosti v pripade ked si niekto kupi hodiny u AD (prave:) ) a nasledne by tu chcel zamachrovat a nam vsetkym neveriacim dokazat ze je mozne dostat taky dar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Michael04, on 02 Led 2018 - 23:26, said:Měl jsem tu čest se seznámit s tímto přítelem, který se pohybuje výše. Možná si mě chtěl koupit, ale tušil jsem správně, že budu za vo*a. Děkuji za odpovědi jak tady tak na Breitlingu. Aspoň vím co si mám o tomto člověku myslet. :-) Michael04, on 03 Led 2018 - 20:32, said:Tak to není pravda. Nepotřebuji machrovat! Jsou od zeťáka z Bali. Tam taky podníká ve velkém. Proto jsem si myslel, že jsou pravé, ale i tak mi to nedalo se tady raději zeptat. Jen mi to pomohlo zjistit co si mám o něm myslet. Takže nejsem nikdo nový co přišel z butiku atd, Dík.Míšo, vykašli se na to. Každý příběh je potřeba dopředu promyslet. Ale nejsi jediný, takových, jako ty, s méně či více úsměvnou historkou už tady bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak jsem taky zkusil prohledat ty stary vlakna s nalezy a ... nenasel :-/ .. ani pres forum ani přes google.. Navic ty opravdu stare vlakna (pred migraci fora) uz stejne nemaj fotky a tim to dost ztraci... Ale kdyz uz jsem to prolejzal, tak tady jsou aspon nektere vyjimky potvrzující pravidlo o nepravdepodobnych nalezech a darech.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/4623-nález-na-půdě/ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75991-b-uhren/ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74465-neuvěřitelné-příběhy-s-dobrým-koncem/ Tady jedna finta http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51840-rolex-submariner-date-identifikace/ .. a tady pokus o serioznejsi zamyšlení.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32395-jak-poznat-fake-ověřit-originalitu-atp/ Tohle posledni vlakno by skoro mohlo bejt nekde pripichly nahore.. :-) do vlaken bez fotek prý stačí přidat jakoukoli fotku, do postu, a měly by se objevit i ty původní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51840-rolex-submariner-date-identifikace/ Tak, to je presne ten druhy pripad,ako som spominal-hodiny prave,historka o daru, pricom kupene v obchode )) ale cestne to priznal ze je to sranda, takze ok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Na ostrově Bali, se zeťákem vyjebali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Doprdele nechapem zmysel konania. Kupim hodinky v aukcii dokonca - oboru ktoremu sa bud venujem a potom to riesim pre seba a necham si ich,alebo sa tomu nevenujem a len chcem niekomu nieco darovat, to ale potom aku hodnotu ma moj dar ked neviem ci je to alebo nie je real?? Jé, tak to pardon - měl jsem precizovat, že mi je přinesl pouze ukázat, ne jako dar. To on zasejc ne, to on má hezky pro sebe Nicméně nechápu to tak jako tak, koupil je asi jen o necelých 20% níže než jsou naprosto zdravý s krabicí a doklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jé, tak to pardon - měl jsem precizovat, že mi je přinesl pouze ukázat, ne jako dar. To on zasejc ne, to on má hezky pro sebe Nicméně nechápu to tak jako tak, koupil je asi jen o necelých 20% níže než jsou naprosto zdravý s krabicí a doklady.Aha, tak to jina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Na ostrově Bali, se zeťákem vyjebali Parchanti, zabili Zetyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Nevim proc resis co je to za cloveka. Muj dobry kamarad byl v Thajsku a privezl mi A. Lange & Sohne. Taky jsem ho hned nepojebal, ze to neni original, ale byl jsem rad ze si na me vzpomnel :-). Do tedka je mam v sejfu a kdyz jdu s nim chlastat tak si je beru nez si huntovat jine tak radsi tyhle :-). Vim kolik je hodin a vim jestli je venku noc nebo svetlo :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Nevim proc resis co je to za cloveka. Muj dobry kamarad byl v Thajsku a privezl mi A. Lange & Sohne. Taky jsem ho hned nepojebal, ze to neni original, ale byl jsem rad ze si na me vzpomnel :-). Do tedka je mam v sejfu a kdyz jdu s nim chlastat tak si je beru nez si huntovat jine tak radsi tyhle :-). Vim kolik je hodin a vim jestli je venku noc nebo svetlo :-D. Proč si zaplňuješ místo v sejfu hodinkama v hodnotě max jednoho piva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 tak jestli je to třeba takový sejf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Mista tam je jeste dost :-D tak proc ne? Neni sejf jako sejf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak nebyl kámoš v Thajsku naposledy, to se naplní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak nebyl kámoš v Thajsku naposledy, to se naplní..Uz vozi jen historky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tohle vlakno me bavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Hrozně bych si přál dožít se toho, že tady někdo zveřejní dotaz na darované hodinky a ty budou fakt pravý a nám všem tu spadne čelist Hele, když to chceš, máš to mít. Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Hele, když to chceš, máš to mít.este ten dotaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benik.db Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 zdravim :-)viděl někdo někdy tyto hodinky? prosím? jsou malinkaté cca průměr 22mm... nikde na google jsem je nenašel , takže tuším fake. dekuji moc... radši ani nebudu zakladat vlákno jestli jsou origo nebo ne :-). moc dekuji Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se