beeman Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 predpokladam, ze vis, odkud je mas, takze stejne tak uplne presne vis, jestli je to original nebo ne
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Lidi prosím jak pro idiota. nejsem hodinař.uz do toho všeho koukam 3 dny a boli mne z toho akorát hlava. hodinky mam skoro 10 let číslo ze spodu je 16520 455B
petr_cha Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Pohledas na googlu a porovnas, tenhle model ma origo posunute subciferniku na 3 a 9 nahoru.Daytony se zenith strojkem to maji takhle.. To jsou zas rozmazane fotky :-) pokud nepoznas kvalitu, tak si dej na monitor fotky a porovnávej.. Upraveno 16. března 2018 uživatelem petr_cha
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 tak nevim ale když se dívam na http://www.drsd.com/watch-info/daytona/16520-dials.html tak tady jsou ciferníky na stejno. a prave dole T SWISS MADE T fakt nevim. asi holt pujdu do prahy na bechynovou nebo kde to je a necham za 1500 je ověřit sice mi papir nedaj
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 ale i tak diky moc. jsou cca 12 let stare
Boudy Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Jj, fejk i dle tvých echt fotek. Navíc sorry,ale pokud bys je kupoval jako origo, tak by sis to fakt pamatoval. Bo cena solidního auta to byla i tenkrát...
bandicoot Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Stačí se jen juknut na polohu trnů korunky k indexům - to je vidět i z tý děsný fotky.
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Jj, fejk i dle tvých echt fotek. Navíc sorry,ale pokud bys je kupoval jako origo, tak by sis to fakt pamatoval. Bo cena solidního auta to byla i tenkrát... ja psal nekde ze jsem je kupoval? i tak vsem diky za čas.
tikzot Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Ja myslim že nic evidentnejsiho tady dlouho nebylo, fakir jak bejk a jeste k tomu 10 let starej. Od krabice po hodiny vše špatně. Sorries
Boudy Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Sorry, tak ti je daroval nej kamoš, co je dva roky nosil... Ono už jak člověk k hodinkam přijde, často rovnou odpoví... Pro odlehčení:Ona: hele, za supr sex jsem dostala třítisicovku...On: je falešná...Ona: byla jsem znásilněna!!!
Tichus Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Ja vim, ze uz to tady zaznelo, ale to je nejake nepsane pravidlo nebo tak, fotit fejky rozmazane?
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 boudy joke dobry:-) ale ne pribeh je tady jiny.. ani kamarád žádný. byl to dar od stínové tchyně, bejvalka dostala origo cartier s diamanty.. a ja tady na ty pomalu zapomnel ze je vůbec mam. tchyne byla pravnik v saudske arabii. ja po 3dnech ted brouzdanim po internetu uz byl zblbly ze vseho. otvírat jsem je nechtel protože to ani neumim. a ta korunka mi prijde krapet na pravo jakoby spadena. fotit jsem to fotil včera mobilem, uz jsem neveděl na co se divat a co stranek jsem uz prosel o tom žadná. všude psali něco at uz ty Tčka. tak i čísla jak mají byt.. jaky ma byt vzor atd. Díky moc všem
tkol Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 O to větší je to sport když brejlíš do monitoru jak blbec... Přece nám to nemůžou dát zadarmo, musíme se trochu snažit ne?
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 za fotky fakt sorry.. na mobilu ty fotky vypadaly cajk az jsem je nahral sem tak jsem videl tu hruzu.. a to zase jsem nemel ty hodinky u sebe abych to přefotil.
Frantik Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Je to typickej fejkarskej příběh. Tchyně, dar, právník, Arábie...Jeste chybí dědictví, úhrada dluhu :-) Upraveno 16. března 2018 uživatelem Frantik
Boudy Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Nic. Psal jsi, že hodinky jsou 12let staré a ty je máš skoro 10 let... až budeš mít chvíli, zajdi za bývalkou a blejskni ty originální diamanty. Ženský právník (z Čech) v UAE před 10ti lety? LOL...Skoro zapomenout na půl míče? Hmm, slušná liga...
Con Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 kdo rikal ze byla češka? desny jak furt predjímate. ja je mam 10 let co jsem je dostal.
Karlos Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Z tvého psaného projevu je hned jasné, že se pohybuješ mezi zahraničními právníky.Měli ti radši dát foťák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se