Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Lidi prosím jak pro idiota. nejsem hodinař.uz do toho všeho koukam 3 dny a boli mne z toho akorát hlava. hodinky mam skoro 10 let  číslo ze spodu je 16520 455B

Odesláno (upraveno)

Pohledas na googlu a porovnas, tenhle model ma origo posunute subciferniku na 3 a 9 nahoru.

Daytony se zenith strojkem to maji takhle..

To jsou zas rozmazane fotky :-) pokud nepoznas kvalitu, tak si dej na monitor fotky a porovnávej..

post-15480-1521196325,27.jpgpost-15480-1521196329,13.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Jj, fejk i dle tvých echt fotek. Navíc sorry,ale pokud bys je kupoval jako origo, tak by sis to fakt pamatoval. Bo cena solidního auta to byla i tenkrát...

Odesláno

Jj, fejk i dle tvých echt fotek. Navíc sorry,ale pokud bys je kupoval jako origo, tak by sis to fakt pamatoval. Bo cena solidního auta to byla i tenkrát...

ja psal nekde ze jsem je kupoval? i tak vsem diky za čas. 

Odesláno

Ja myslim že nic evidentnejsiho tady dlouho nebylo, fakir jak bejk a jeste k tomu 10 let starej. Od krabice po hodiny vše špatně. Sorries

Odesláno

Sorry, tak ti je daroval nej kamoš, co je dva roky nosil...

Ono už jak člověk k hodinkam přijde, často rovnou odpoví...

Pro odlehčení:

Ona: hele, za supr sex jsem dostala třítisicovku...

On: je falešná...

Ona: byla jsem znásilněna!!!

Odesláno

boudy joke dobry:-) ale ne pribeh je tady jiny.. ani kamarád žádný. byl to dar od stínové tchyně, bejvalka dostala origo cartier s diamanty.. a ja tady na ty pomalu zapomnel ze je vůbec mam. tchyne byla pravnik v saudske arabii. 

ja po 3dnech ted brouzdanim po internetu uz byl zblbly ze vseho. otvírat jsem je nechtel protože to ani neumim. a ta korunka mi prijde krapet na pravo jakoby spadena. 

fotit jsem to fotil včera mobilem, uz jsem neveděl na co se divat a co stranek jsem uz prosel o tom žadná.  všude psali něco at uz ty Tčka. tak i čísla jak mají byt.. jaky ma byt vzor atd. 

Díky moc všem

Odesláno

za fotky fakt sorry.. na mobilu ty fotky vypadaly cajk az jsem je nahral sem tak jsem videl tu hruzu.. a to zase jsem nemel ty hodinky u sebe abych to přefotil. 

Odesláno (upraveno)

Je to typickej fejkarskej příběh. Tchyně, dar, právník, Arábie...

Jeste chybí dědictví, úhrada dluhu :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Nic. Psal jsi, že hodinky jsou 12let staré a ty je máš skoro 10 let... až budeš mít chvíli, zajdi za bývalkou a blejskni ty originální diamanty. Ženský právník (z Čech) v UAE před 10ti lety? LOL...

Skoro zapomenout na půl míče? Hmm, slušná liga...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...