Radik Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 S krabičkou bych neměl nejmenší problém. Když si vezmu, jak se dnesla drolí a místy až matlá červená koženková krabice od Omegy, tak tohle je bedna luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1 Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Stowa Flieger Original FO1, rok 2008. Jeden z cca 70 kusů. UNITAS 6497 s centrální vteřinovkou a slušným průhledem. Samozřejmě se dělaly ještě FOLE. Těch je 80 kusů, jsou to de facto stejný hodink. Rozdíl je jen to, že mají zlatý "balance cock" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Uzasny Fliegery!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Ty jsou libové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 stowa partitio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Zdravím pánové, také jsem se odhodlal a mám nakonec sporty. Jsou to, dle výrobce poslední vyrobené s ETA strojkem. Mám je asi půl roku, byly to nejpřesnější hodinky - dělaly +2. Teď mi běhají -2. Váhám, jestli se jen usadil strojek, nebo jestli s nimi něco je. Máte někdo tuhle zkušenost? Díky, Jakub Upraveno 26. září 2022 uživatelem BlindWatchmaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 -2 je krása, nenechal bych se tím rozhodit. Leda že by se to začalo posouvat dál a dál, zkracovala se doba chodu nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Tak jsem to nakonec nevydržel a došel k hodináři, nechal je lehce seřídit a teď jdou krásnou jednu do plusu denně naprosto stabilně. Všechno jinak maká a dělá radost. Díky:) Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Stowa automat (dátum neriešim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 V 2. 11. 2022 v 6:20, jožko napsal: Stowa automat (dátum neriešim) Ahoj Jožko, tohle je krasavec, měl bys prosím víc infa (zejména by mě zajímal rok a strojek). A ručičky vypadají s lumi, drží ještě? Díky, Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Ahoj Nezer púzdro zaujímavého tvaru=35x39mm bez korunky. Roky 70te,ETA 2783. Hodinky som ešte neotváral-nebol dôvod. Presnosť vinikajúca. Lumi je na ukazateľoch aj za 3d indexami(malé bodky) Stále svieti-no nie je to Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 23 hodinami, ichi napsal: Moc pěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 6:22, jožko napsal: Ahoj Nezer púzdro zaujímavého tvaru=35x39mm bez korunky. Roky 70te,ETA 2783. Hodinky som ešte neotváral-nebol dôvod. Presnosť vinikajúca. Lumi je na ukazateľoch aj za 3d indexami(malé bodky) Stále svieti-no nie je to Seiko. Ahoj Jožko, díky za odpověď, tiše závidím...teda nevím, jestli, když to veřejně přiznám je to tiše, ale nevydávám u toho temné mručení. Snad se ke mě taky někdy takovýhle krasavec zatoulá. Čekám, že si kupoval někde přes bazarové stránky? Jinak si dnes taky užívám Stowu, ale hodil jsem je na (original) gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Stowa partitio 37mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ezzmark Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se