Lamiczka Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2017 Moc pěkný...to pouzdro vypadá jak obšlehnutý King seika, to bych mohl
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2017 Taky jsem měl chvíli dost cukání. To dýnko je super a hodinky dost elegantní. Strojovny taky dobrá a vodotěsnost uspokojující. Za ty prachy docela dost muziky. Jen jsou bohužel malý.
sashator Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2017 Pokud bude to pouzdro i v reálu vypada takhle, tak to budou moc fajn hodinky, King Seika mě vždycky braly
Biges Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Nevím, jak to s limitkou dopadne, tak jsem si příležitostní hoďky spíchnul sám 1918.jpgOrole, vypadají moc pěkně, jako vážně. Kolik jich dokážeš spíchnout?
Sborez Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Takto to dopadlo u sousedů v Polsku. Myslím dost povedené. Pokud bysme jich vzali 150-300, tak bude cena zajímavá a myslím, že by byl ochotný Martin spolupracovat. Pouzdro je hezké a cifr by se dal taky navrhnout. Cena je vyšla na 1.550,- PLN s Myiotou 9015, což je myslím pěkná prácička... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem Sborez
straspol Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Inu- myslím, že takovou limitku by docela krásně dokázal spíchnout Valjoux .... a s českým strojkem...?
Sborez Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 OK, tak já si počkám. Uvidíme jak to dopadne, rád se připojím. Bylo to jen pro inspiraci a já bych to předem nezavrhoval.
Libor_OV Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Též bych se rád připojil. Akorát by podle mě bylo nejspravnejsi mít hodinky vyrobeny v zemi, ke které se LE vztahuje...
dzerik1 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Take bych to videl na cesky strojek a proste na komplet ceske hodinky.
Maro Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) No vzhledem k tomu jak se vlekla bronzová limitka si troufnu tvrdit, že pokud do toho budeme chtít zapojit prim, tak stihneme tak možná 200 výročí...když půjde dobře a budeme mit štěstí. Nechci vám brát iluze, ale s primem by to byl boj. I pokud by již nyní byla přesná podoba hodinek, byla by fakt haluz, pokud by se to stihlo v roce 2018 Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Maro
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Ja teda nemam duvod se Primu extra zastavat, ale prijde mi, ze zrovna bronzova limitka byla pomerne rychla akce. Treba pilotky od Davosy byl daleko delsi projekt.At/jestli se to bude delat s kymkoliv, tak je ale nejvyssi cas zacit. Rijen je tu za chvilku. Jenze by to chtelo zase nekoho, kdo ma na to cas a muze to drajvovat. Vykriky do prazdna (podobnych tem mym) se moc nikam neposuneme
Lamiczka Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Maro podívej se, kdy bylo to vlákno založený, ta limitka trvala přesně rok a to se ještě táhla strojkama, domluvama ceny,...tím neříkám, že to nešlo rychleji, jen je to pro mě koníček a ne výdělečná činnost, někdy má prostě práce přednost... Kdyby se řeklo, že se udělají traktory/diplomaty s nějakou modifikací, tak to je imho stihnutelné i do výročí. Problém je, že když v tom bude moc lidí, tak bude půl roku trvat, než dají dohromady strojky, nechají je odservisovat, zaplatí zálohy a 3x se rozhodnou, jestli do toho vlastně jdou nebo nejdou. Věř mi, že vím o čem mluvím, většina záměn v pořadníku, průserů s dodávkou stroje a placení záloh se řešilo mimo veřejné vlákno a bylo na můj vkus poměrně hodně. I proto jsem psal, že největší masochysta na fóru je Strašák, protože to podstupuje opakovaně Popravdě bych si rád střihl teď i něco jinýho jak další primky.... Mě by se klidně líbilo něco na tento způsob... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Lamiczka
Kristian.nov Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Pokud by se to udělalo v nerez pouzdru Diplomatů, jen decentně na cifr datum a třeba znak na dýnko, myslim že by to mělo šanci, jak časově tak i zájmem...
Lamiczka Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Tam bude problém s cenou, pokud vím, tak renovační pouzdro na diplomaty není nerez, ale obecný kov s chromem. Kdyby to byl nerez, tak tuším, že ta cena bude dost maso... Pokud nerez, tak je průchozí traktor a za mě i elegantnější a líp se hodící na modifikace
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Nerez diplomaty zni hodne zajimave. A udelat opravdu limitku, treba jen 18ks.@Lamiczka S tou rychlosti bronzovek to vidim stejne. Kdyby byli vsichni ucastnici co k cemu, tak se to mohlo davat do vyroby uz nekdy v srpnu...
dzerik1 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Me take lakaji ty Traktory :-). Kurna to je predstava :-) Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem dzerik1
Kristian.nov Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Tam bude problém s cenou, pokud vím, tak renovační pouzdro na diplomaty není nerez, ale obecný kov s chromem. Kdyby to byl nerez, tak tuším, že ta cena bude dost maso... Pokud nerez, tak je průchozí traktor a za mě i elegantnější a líp se hodící na modifikaceAha to jsem nevěděl, myslel sem že ho mají už v nerezu... Prostě Elton... To by byl problém tedy i časově
Kristian.nov Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Ale ty jejich novodobí Diplomat 34 C jsou v nerezu
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Ja taky ziju v domeni, ze nove diplomaty jsou nerez...
Lamiczka Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Však já psal renovační pouzdro, protože jinak je to imho nezaplatitelný (Diplomat 34 C stojí 70k+ v základu). Nerezový pouzdro existuje, ale je na novej kalibr, na starou 68 je v renovačním programu a to nerez není (aspoň co mám info) a i tak je drahý jak raketoplán (podle ceníku je zlacený 16600,- a chromovaný 14600,- pokud nezdažili), asi by to šlo domluvit, ale cena jen toho nerez pouzdra bude šílená = je to nerealizovatelný. Za ty prachy bych opravdu raději unikátní hodinky např jako vznikly Nautily. Problém je, že tu na to chybí kreativec (já jsem hlava dubová), to co se tu tradičně vymýšlí je 100x ohraná píseň a nebo kočkopes. To co jsem postoval byla reálná úvaha vycházející z dobových hodinek s historizujícím prvkem korunky na pozici 12, ale musel by to někdo dotáhnout. Původní idea byla pouzdro z číny za pár kaček a zbytek dodělat doma, imho by ale nemusel být takový problém ukecat valjouxe, jestli se toho neujme. Já už na to mám to čínský pouzdro na cestě jako vzorek na hraní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se