Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nevím, jak to s limitkou dopadne, tak jsem si příležitostní hoďky spíchnul sám :)attachicon.gif1918.jpg

Orole, vypadají moc pěkně, jako vážně. Kolik jich dokážeš spíchnout? :)

Odesláno (upraveno)

Takto to dopadlo u sousedů v Polsku. Myslím dost povedené. Pokud bysme jich vzali 150-300, tak bude cena zajímavá a myslím, že by byl ochotný Martin spolupracovat. Pouzdro je hezké a cifr by se dal taky navrhnout. 

Cena je vyšla na 1.550,- PLN s Myiotou 9015, což je myslím pěkná prácička...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Sborez
Odesláno (upraveno)

No vzhledem k tomu jak se vlekla bronzová limitka si troufnu tvrdit, že pokud do toho budeme chtít zapojit prim, tak stihneme tak možná 200 výročí...když půjde dobře a budeme mit štěstí. Nechci vám brát iluze, ale s primem by to byl boj. I pokud by již nyní byla přesná podoba hodinek, byla by fakt haluz, pokud by se to stihlo v roce 2018

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno

Ja teda nemam duvod se Primu extra zastavat, ale prijde mi, ze zrovna bronzova limitka byla pomerne rychla akce. Treba pilotky od Davosy byl daleko delsi projekt.

At/jestli se to bude delat s kymkoliv, tak je ale nejvyssi cas zacit. Rijen je tu za chvilku. Jenze by to chtelo zase nekoho, kdo ma na to cas a muze to drajvovat. Vykriky do prazdna (podobnych tem mym) se moc nikam neposuneme ;)

Odesláno (upraveno)

Maro podívej se, kdy bylo to vlákno založený, ta limitka trvala přesně rok a to se ještě táhla strojkama, domluvama ceny,...tím neříkám, že to nešlo rychleji, jen je to pro mě koníček a ne výdělečná činnost, někdy má prostě práce přednost...

Kdyby se řeklo, že se udělají traktory/diplomaty s nějakou modifikací, tak to je imho stihnutelné i do výročí. Problém je, že když v tom bude moc lidí, tak bude půl roku trvat, než dají dohromady strojky, nechají je odservisovat, zaplatí zálohy a 3x se rozhodnou, jestli do toho vlastně jdou nebo nejdou. Věř mi, že vím o čem mluvím, většina záměn v pořadníku, průserů s dodávkou stroje a placení záloh se řešilo mimo veřejné vlákno a bylo na můj vkus poměrně hodně. I proto jsem psal, že největší masochysta na fóru je Strašák, protože to podstupuje opakovaně :D

Popravdě bych si rád střihl teď i něco jinýho jak další primky....

Mě by se klidně líbilo něco na tento způsob...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Tam bude problém s cenou, pokud vím, tak renovační pouzdro na diplomaty není nerez, ale obecný kov s chromem. Kdyby to byl nerez, tak tuším, že ta cena bude dost maso...

Pokud nerez, tak je průchozí traktor a za mě i elegantnější a líp se hodící na modifikace

Odesláno

Nerez diplomaty zni hodne zajimave. A udelat opravdu limitku, treba jen 18ks.

@Lamiczka S tou rychlosti bronzovek to vidim stejne. Kdyby byli vsichni ucastnici co k cemu, tak se to mohlo davat do vyroby uz nekdy v srpnu...

Odesláno

Tam bude problém s cenou, pokud vím, tak renovační pouzdro na diplomaty není nerez, ale obecný kov s chromem. Kdyby to byl nerez, tak tuším, že ta cena bude dost maso...

Pokud nerez, tak je průchozí traktor a za mě i elegantnější a líp se hodící na modifikace

Aha to jsem nevěděl, myslel sem že ho mají už v nerezu... Prostě Elton... To by byl problém tedy i časově

Odesláno

Však já psal renovační pouzdro, protože jinak je to imho nezaplatitelný (Diplomat 34 C stojí 70k+ v základu). Nerezový pouzdro existuje, ale je na novej kalibr, na starou 68 je v renovačním programu a to nerez není (aspoň co mám info) a i tak je drahý jak raketoplán (podle ceníku je zlacený 16600,- a chromovaný 14600,- pokud nezdažili), asi by to šlo domluvit, ale cena jen toho nerez pouzdra bude šílená = je to nerealizovatelný. Za ty prachy bych opravdu raději unikátní hodinky např jako vznikly Nautily. Problém je, že tu na to chybí kreativec (já jsem hlava dubová), to co se tu tradičně vymýšlí je 100x ohraná píseň a nebo kočkopes.

To co jsem postoval byla reálná úvaha vycházející z dobových hodinek s historizujícím prvkem korunky na pozici 12, ale musel by to někdo dotáhnout. Původní idea byla pouzdro z číny za pár kaček a zbytek dodělat doma, imho by ale nemusel být takový problém ukecat valjouxe, jestli se toho neujme. Já už na to mám to čínský pouzdro na cestě jako vzorek na hraní ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...