Zdenek1307 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 4. 3. 2025 v 21:15, Vit napsal: . Rozšířit Ty jsou prostě krutý 1 1
Vit Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 4. 3. 2025 v 23:06, Zdenek1307 napsal: Ty jsou prostě krutý Rozšířit Děkuju.
wolfesh Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Squadra je super. Tak já se přidám ať to není monotematické 1
Vit Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 11. 3. 2025 v 20:12, wolfesh napsal: Squadra je super. Tak já se přidám ať to není monotematické Rozšířit Děkuju, tomu teda říkám tool! Prosím, řeď to tu častěji. K funkcím: platí po směru hodinových ruček toto? Minuty stopek, datumovka, rezerva nátahu, hodiny stopek? Také máš pogumovaný tah?
wolfesh Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) V 12. 3. 2025 v 10:33, Vit napsal: Děkuju, tomu teda říkám tool! Prosím, řeď to tu častěji. K funkcím: platí po směru hodinových ruček toto? Minuty stopek, datumovka, rezerva nátahu, hodiny stopek? Také máš pogumovaný tah? Rozšířit Minuty stopek, datum, indikátor chodu (neboli prostě osekaná vteřinovka - mám to tak, že když je bílá vlevo a modrá vpravo s rozdělením kolmo dolů je to v celou), hodiny stopek. Pogumovaný tah je nejlepší Jeden z důvodů proč jsem si vybral tyhle hodinky. Jaký je Tvůj názor? Upraveno 12. března uživatelem wolfesh
Vit Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 12. 3. 2025 v 13:49, wolfesh napsal: Minuty stopek, datum, indikátor chodu (neboli prostě osekaná vteřinovka - mám to tak, že když je bílá vlevo a modrá vpravo s rozdělením kolmo dolů je to v celou), hodiny stopek. Pogumovaný tah je nejlepší Jeden z důvodů proč jsem si vybral tyhle hodinky. Jaký je Tvůj názor? Rozšířit Pogumovaný tah je super!
Jumbo Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Až na této fotce je vidět, jaký je to kus hodinek. Jaká je tl. pouzdra i s tím "držákem"? Nevím jak sofistikovaně popsat tu základnu, ve které se otáčí pouzdro.
Vit Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 13. 3. 2025 v 15:36, Jumbo napsal: Až na této fotce je vidět, jaký je to kus hodinek. Jaká je tl. pouzdra i s tím "držákem"? Nevím jak sofistikovaně popsat tu základnu, ve které se otáčí pouzdro. Rozšířit Ano přátelé, je to macek. Prameny píšou 13mm, já naměřil dokonce 13,2mm. Masivnímu vzhledu nahrává i obdélníkový tvar. Hodinky jsou také relativně dost těžké. Na tahu mi přijdou nejlepší, hmotnost je rovnoměrněji rozložená po celém obvodu zápěstí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se