martar Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Díky za vysvětlení.Mobily jsou peklo. Aspoň že se ve foyer divadelních a koncertních budov ještě neprodává kola s brčkem a popkorn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Libin rozhledna Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Krásný Master control Jak je to prosimtě s čitelností? U modelů s komplikacema a zahloubenejma subciframa si podle fotek vždycky říkám, jestli by hlavní ručky a indexy neměly být kontrastnější proti cifru, třeba modřený. Jak to vidíš v reálu?Hezké svátky! Paráda! Nemá tenhle model i pan prezident MFF KV? A z druhý strany se mi líbí snad ještě víc (Ehm, o ty jedničce v okýnku víš, sery.vlku? Připadá mi, že se nějak kácí.)Ahoj, čitelnost u těch Master Control je úplně v pohodě. Ručky jsou oproti číselníku dostatečně kontrastní, alespoň pro mě. Horší to je v noci, ta lumi na ručkách je spíš symbolická. Ale na posed je fajk nenosím :-) takže neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 pěkný začátek roku přeji...moje vysněné a moc oblíbené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxxi Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Dnešní venčení Odesláno z mého ELE-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxxi Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 musím se polepšit s kvalitou fotek, tapatalk mi ji ořezal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Jee, hometime, ty mam moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Ty jsou! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Tak jsem se cestou na letiste stavil v butiku pro remen... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Jsem zase chvilku spokojený parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dnesni akvizice - rok 1995 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dnesni akvizice - rok 1995 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Moc pěkný budíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Jedna pozdní z kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dnesni akvizice - rok 1995Sent from my iPhone using Tapatalk ProVelka parada. Tohle je taky rok 1995:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dnesni akvizice - rok 1995Sent from my iPhone using Tapatalk ProVelka parada. Tohle je taky rok 1995:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Dnesni akvizice - rok 1995 Sent from my iPhone using Tapatalk ProSuper úlovek, velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Krásné Memovox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Po dlouhé době venku z trezoru a budou venčeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se