Jumbo Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2024 Po dlouhé době na originál řemínku.
Snow Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2024 (upraveno) to Sery vlk - díky za pozdrav. Také Tě zdravím a moc rád vidím. Jestli se do příspěvků zase pustím jsem se ještě nerozhodl. Nevylučuji to, nicméně rozhodnutý zdaleka nejsem. Času mám mraky. Tak se uvidí. Když už, zase bych zůstal pouze u Švýcarů. Upraveno 10. listopadu 2024 uživatelem Snow
Kid_A Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února V 23. 2. 2025 v 10:41, Vit napsal: Po bazénu díra ... Rozšířit Wow, to jsem nezachytil. Gratulace k reverso. Podle velikosti to vypada na reverso taille:)
Peta-Biker Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února (upraveno) V 23. 2. 2025 v 10:51, Kid_A napsal: Wow, to jsem nezachytil. Gratulace k reverso. Podle velikosti to vypada na reverso taille:) Rozšířit Vít se pochlubí sám, ale myslím, že to bude toto Upraveno 23. února uživatelem Peta-Biker 1 1
Vit Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února (upraveno) V 23. 2. 2025 v 10:51, Kid_A napsal: Wow, to jsem nezachytil. Gratulace k reverso. Podle velikosti to vypada na reverso taille:) Rozšířit Díky Jirko. V 23. 2. 2025 v 12:13, Peta-Biker napsal: Vít se pochlubí sám, ale myslím, že to bude toto Rozšířit Peťo, ty spoilere! : o ) -------------------------------------- Peťa má pravdu jsou to tyto GMT. Upraveno 23. února uživatelem Vit 2 1
martar Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února (upraveno) Velka gratulace, Vite, a jako vzdycky respekt k promyslene volbe trochu mimo mainstream. Tenhle "almost square" gmt model vubec neznam Edit: ty cervene akcenty je posouvají hezky do sportovna, teda tam, kde vlastne Reversa maji byt, i kdyz je dneska hodne lidi vnima spis jako oblekovky. Holt vznikly v dobach, kdy se bud sportovalo primo v obleku, nebo - jako v pripade pola - v nem byli sportovci pred i po utkani Upraveno 24. února uživatelem martar 1 1
Vit Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 7:52, martar napsal: Velka gratulace, Vite, a jako vzdycky respekt k promyslene volbe trochu mimo mainstream. Tenhle "almost square" gmt model vubec neznam Edit: ty cervene akcenty je posouvají hezky do sportovna, teda tam, kde vlastne Reversa maji byt, i kdyz je dneska hodne lidi vnima spis jako oblekovky. Holt vznikly v dobach, kdy se bud sportovalo primo v obleku, nebo - jako v pripade pola - v nem byli sportovci pred i po utkani Rozšířit Díky, mám rád ten zadek: 1 4
Kid_A Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února dal bych srdicko smajlik, kdyby tu byl... tohle je krasna hodinarina:)) 1
Jumbo Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Pěkně Víte, k Inženýrům to prostě jedny JLC chce. 1
Vit Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 11:28, Kid_A napsal: dal bych srdicko smajlik, kdyby tu byl... tohle je krasna hodinarina:)) Rozšířit V 24. 2. 2025 v 15:36, Jumbo napsal: Pěkně Víte, k Inženýrům to prostě jedny JLC chce. Rozšířit Díky pánové. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se