MarekR Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Ty byly fajn. Ale na ruce mi dost odstavaly. Tohle jsou ale nástupná verze, ne? Těch bylo o trochu víc (946 vs 746), jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Toz to nevim, mel jsem je na ruce jen chvilu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Nadsenej jsem z nich. Gratuluju! Edit: Byste kluci mohli s Honzou svolat reversovej srazík - a s Existencí, než ty svoje prodá .-) Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) 2 Marek: Nejdřív kondolence. Už chápu, proč se k Tobě u Dušáků v servisu chovali jak k masovýmu vrahovi... Držím pěsti, aby strojek přežil nějak rozumně ve zdraví - to pouzdro se dá do pořádku určitě snáz. Technický dotaz: já mám vsugerováno (snad jsem někdy někde viděl výkres, mohu se taky ale totálně plést), že u pouzdra JLC Compressor není luneta jen nalisovaná, ale že je uchycená šrouby, ostatně na Tvojí fotce jsou vidět 4 otvory, kam by ty šrouby dobře pasovaly. Jak je to ve skutečnosti, jak se proboha mohlo stát, že se ta luneta odloupla a odlítla? Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Dik. No moment, reversa se neprodavaj ne?? Jo srazik bych rad dal, ale jsem v CR tak jednou rocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Technický dotaz: já mám vsugerováno (snad jsem někdy někde viděl výkres, mohu se taky ale totálně plést), že u pouzdra JLC Compressor není luneta jen nalisovaná, ale že je uchycená šrouby, ostatně na Tvojí fotce jsou vidět 4 otvory, kam by ty šrouby dobře pasovaly. U těchto rozpadlých MC Chrono VR a u těch našich MC nevím, ale ve starším katalogu JLC byl obrázek s rozloženým pouzdrem se šroubkama a silentblokama u modelu JLC MC Extreme World Chronograph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Ano - luneta by měla být připevněna šroubky, jak píšete. Co se s tím ale stalo, nevím. Děíve patřily tátovi, který s nima většinu času trávil v kanceláři a příapfně je občas vzal na dovolenou. A i když je pravda, že k hodinkám nechová takovou úctu jako já, jen tak s nima hřebíky nepřibíjí. Každopádně podle jeho slov byly hodinky už ve Švýcarsku 2x a stále mají tento problém. Hodinky samy o sobě jdou naprosto v pořádku, stejně tak fungují i ?stopky?. Avšak pokud s hodinkama pohnu a poslouchám je, zní to jakoby byly šroubky byly ve vnitř a posouvaly se ze strany na stranu. Proto bych tipoval že strojek je v pořádku, jen luneta se zasazeným sklíčkem bude mít chybně udělané dírky, a proto šroubky vypadávají. No každopádně uvidíme, od Dušáka jsem si je nakonec vzal zpět a naplánoval jsem si výlet do JLC butiku ve Vídni, jelikož už je nechci posílat přes AD (jako v předchozích dvou pokusech). Podle informací přímo od JLC bych je měl mít cca za měsíc zpět, né za 1/2 roku, jak mi bylo řečeno tady v Praze. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Na to pozor, JLC butik ve Vídni není proprietární JLC, je to vlastně monobrandový obchod Hübner, který se opravu buď pokusí udělat ve vlastní hodinářské dílně nebo hodinky pošle na stejnou adresu jako Dušák. - Být Tebou, bych je zavezl radši rovnou Richemontům do servisu do Mnichova, předem se tam domluv s nějakým hodinářem, ať mu můžeš pořádně vysvětlit, v čem jsou/byly problémy (jinak je standard, že hodinky od Tebe přebere slečna na recepci). A trvej na tom, že se jedná o problémy opakované, ať si to ověří (Richemont si vede servisní historii podle výr. č.) a řekni si o kulanci. (Loni tam v Mnichově shodou okolností skončily postupně dva moje chronografy, jeden jim poslal můj hodinář (nechtěli mu poslat náhradní díly, které jinak u normálních modelů bez komplikací standardně dostává), druhý tam rovnou poslal Wempe. V obou případech jsem s výsledkem byl spokojený. S cenou již méně. - Na ten avizovaný termín "do 1 měsíce" bych se nespoléhal.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Dik. No moment, reversa se neprodavaj ne?? Jo srazik bych rad dal, ale jsem v CR tak jednou rocne Tak sraz může být i v Londýně, to irský lepivý pivo se koneckonců dá při troše dobré vůle taky pít - ale jen pro majitele těch zelených .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 To jsem netušil. Na stránkách JLC se tváří jako čistě JLC, na rozdíl od všech ostatních. V takovém případě se mi už do Vídně zas tak nechce. Myslíš že bys mi mohl nasdílet kontakt na tvého hodináře? Asi s tím bude mít více zkušeností, než když si je tam člověk veze sám. (email rr4akk(at) gmail (t) com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Gratuluju! Edit: Byste kluci mohli s Honzou svolat reversovej srazík - a s Existencí, než ty svoje prodá .-)A ty uz Reverso nemas ? Ze "svolavas" sraz a sam se nehlasis ? Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Tak sraz může být i v Londýně, to irský lepivý pivo se koneckonců dá při troše dobré vůle taky pít - ale jen pro majitele těch zelených .-)Vyborne... v tom pripade Vam muzu akorat tak nosit pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Honzo, vždyť mne znáš, jakej jsem sysel - akorát já žádnej sraz nejsem schopnej organizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Ty byly fajn. Ale na ruce mi dost odstavaly.Na gumě ještě horší. Zkoušel jsem (červenou verzi), chtěl pořídit, ale jak ta přiléhavá guma pokračovala dál v ose pouzdra, tak bych si mezi pouzdro a než se guma ohnula strčil na každý straně po jednom rohlíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Si hraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Sery.vlkTak to pouzdro u JLC MC vypadá takto. Ale jak už jsem psal, je to JLC MC Extreme World Chronograph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Takhle to vypadá, že luneta je jen nalisovaná. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Tak nakonec i můj příběh má šťastný konec. Nevím sice, jestli je luneta lisovaná nebo šroubovaná, ale je zpátky tam kde má být. Hotovo bylo do týdne, a stálo to jen 2 cesty do Vídně a 120?. Z radosti si jdu dát Sacher. =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Takhle to vypadá, že luneta je jen nalisovaná. Dík.Mně u MC Memovox tvrdili, že je opravdu pouze nalisovaná (měl jsem na ní takový nehezký zářez a tak dlouho jsem otálel s výměnou, až jsem je prodal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 MarekR: Vypadají k světu, i když je jen nalisovaná - za sacher to stojí .-)(Hlavně, aby hodinky nedopadly jako po předchozích dvou servisních zásazích.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se