Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

rad by som sa poradil o tych cinskych Alphach. ma niekto skusenost kto ich objednavall z netu ci prisli v poriadku a tak . a este nieco neviete na slovensko by sa dali poslat a plati sa ako? kartou ci na poste.a maju drahe postovne?

Odesláno

uz som si vse od vas precital aj kolko stoji dovoz na slovensko len jedno neviem ja nema ten ucet paypal a da sa aj inac objednat lebo ked dam ze objednat vzdy mi byhodi ten paypal tak neviem ako sa to da inac poradte som v tom laik. dakujem

Odesláno

Zrovna dnes mi jedny dorazily. Poštovné je v ceně hodinek uvedené na webu výrobce.

Paypal jsem taky neměl, kvůli nákupu hodinek jsem si ho založil. Neboj se toho a zagoogli. Já použil tuším tenhle návod

Hodně štěstí a pak v Kamilově vlákně dej vědět jaké jsi koupil.

Odesláno

a to bez paypalu sa vobec neda objednat hodinky? viet teraz koli jednym nebudem zakladat ten paypal lebo by som ho nevyuzil moc. nevie nekto poradit ako sa to da este inac??? dakujemm a ked ano ake mate stym skusenosti?

Odesláno
  jamikadze napsal:
a to bez paypalu sa vobec neda objednat hodinky? viet teraz koli jednym nebudem zakladat ten paypal lebo by som ho nevyuzil moc. nevie nekto poradit ako sa to da este inac??? dakujemm a ked ano ake mate stym skusenosti?

Je to nejjednodušší a nejlevnější. Pokud si sám nechceš PayPal založit, poradil bych ti najít někoho kdo jej má a peníze za tebe pošle. Samozřejmě na Slovensku, abys mu nemusel peníze posílat do čech.

Pravděpodobně by to šlo (po dohodě s prodejcem) i bankovním převodem, ale ten by byl možná dražší než samotné hodinky. Ostatně, zkus jim napsat a zeptat se.

Odesláno

no tak dikk za informacee.. A najde sa tu niekto zo slovenska s uctom PayPal?? uvazujem si objdenat hodinky sa ho nemam. Tomu dotycnemu aj nieco navrch by som hodil. urcite aj tak lacnejsie by ma to vyslo ako na ucet im posilelat. tak prosim ozvyte sa niekto zo slovenska. dakujem,

• po měsíci...
Odesláno

Kamil zatvoril Alpha vlakno. Ked chcel potlacit diskusiu o tejto znacke, tak sa mu to podarilo.

Co mozem povedat o mojich Alphach, strasne rad ich nosim. Co sa tyka presnosti, po tyzdni nosenia ich netreba nastavovat. Teda relativne presne.

Uz pozeram na dalsi model Alpha:)

S

Odesláno
  silviu napsal:
Kamil zatvoril Alpha vlakno. Ked chcel potlacit diskusiu o tejto znacke, tak sa mu to podarilo.

Co mozem povedat o mojich Alphach, strasne rad ich nosim. Co sa tyka presnosti, po tyzdni nosenia ich netreba nastavovat. Teda relativne presne.

Uz pozeram na dalsi model Alpha:)

S

Kamil k tomu měl dobrý důvod. Pokud si přečteš poslední 2-3 stránky, pochopíš.

Klidně pokračuj tady.

Jaký model sis objednal?

Odesláno
  pete napsal:
Jen se zeptám, jsou na AUKRU hodinky ALPHA ale chtějí za ně "šílené" 2990,-. Jaký je názor zkušenějších?

V Alphách se nevyznám, takže neporadim. Jen si dovolím poznámku k prodejci. Je možné, že je zde nechvalně známý Lord. Usuzuji ale jen z nicku a bydliště. Pokud LordCZ z Brna, který prodává na aukru někdo jiný než místní Lord z Brna, tak se omlouvám.

Odesláno
  Duke650 napsal:
já teda angličtinu nestudoval, ale neznamená "seize everyday" = "zadřou se se každý den" ? :-)))) pokus o joke

Neznamená. Je tam maličký rozdíl - "zadřít" se řekne "seize up".

Odesláno
  dubraro napsal:
Neznamená. Je tam maličký rozdíl - "zadřít" se řekne "seize up".

Třeba se soudruzi z Číny přepsali....jako tehdy když místo Rolex napsali Lolex :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno
  ¨safi napsal:
Třeba se soudruzi z Číny přepsali....jako tehdy když místo Rolex napsali Lolex :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

No voni se soudruzi z Alphy vůbec dost přepisujou. Na chronografy píšou chronometer, průhled číselníkem na setrvačku je u nich tourbillion. Buď jsou tak hloupí oni, anebo ..

Odesláno (upraveno)
  tolja napsal:
No voni se soudruzi z Alphy vůbec dost přepisujou. Na chronografy píšou chronometer, průhled číselníkem na setrvačku je u nich tourbillion. Buď jsou tak hloupí oni, anebo ..

Mno, není to docela tak, chronometer je prostě časomíra, v tomto smyslu i věžní hodiny. Povšimni si, že na certifikovaných hodinkách je vždy "certified chronometer", případně totéž francouzsky. Prostý nápis chronometer jsem na certifikovaných ještě neviděl. Ale je možné, že mi něco uniklo.

Na stránky Alphy jsem ještě mrkl a jest mi konstatovat, že všude důsledně píší "Open heart - tourbillon style" - což dle mého soudu neznamená tourbillon. Takže bych nenechal rozhořčení cloumat Tvým majestátem ;)

Upraveno uživatelem Foundryman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...