Vit Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Koupil jsem kapesní omegy s poškozeným ciferníkem. Sháním někoho, kdo by mi stejný ciferník prodal, případně provedl opravu - výměnu číselníku.
body3 Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Jestli je to porcelán, tak ho bohužel nikdo neopraví, mám úplně stejný problém se svými Omegami, dokonce i na stejném místě. Oprava prý není možná, pouze je možné vyrobit nový. No a za to chtěli u Omegy nekřesťanské peníze. Tak jsem se raději smířil s tím, že je mám po dědovi opravené tak po domácku )
lolohh Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 body3 napsal: ...pouze je možné vyrobit nový. No a za to chtěli u Omegy nekřesťanské peníze. Prozradíš mi prosím, kolik za to chtěli? Jen tak, abych měl představu. Díky.
body3 Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Nenapsali přesnou částku jen rozpětí do jakého se vejdou, 1 500 - 3 000 Švýcarských franků.
Vit Odesláno 18. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Taky na to kašlu, oprava (výměna za ciferník z jiných hodinek) by mě stála víc, než je cena hodinek (informace od hodináře). Uklidňuju se tím, že to nejde tak moc vidět.
body3 Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 já to zkouším vyřešit tím, že po bazarech pasu po stejným modelu v jakémkoli stavu ale se slušným ciferníkem. Pak budu spokojený )
D.M.hodinar Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 body3 napsal: Nenapsali přesnou částku jen rozpětí do jakého se vejdou, 1 500 - 3 000 Švýcarských franků. hm,..... to je zhruba cena hodinek (obecný kov), ale v korunách
mechano Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Vit napsal: Taky na to kašlu, oprava (výměna za ciferník z jiných hodinek) by mě stála víc, než je cena hodinek (informace od hodináře). Uklidňuju se tím, že to nejde tak moc vidět. Zkus to ještě pořádně vyfotit ze strany strojku. Tak, aby bylo vidět, co je to za kalibr, nebo to přečti pod setrvačkou.
Vit Odesláno 19. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2008 mechano napsal: Zkus to ještě pořádně vyfotit ze strany strojku. Tak, aby bylo vidět, co je to za kalibr, nebo to přečti pod setrvačkou. Dškuju za ochotu, přikládám foto strojku.
body3 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 D.M.hodinar napsal: hm,..... to je zhruba cena hodinek (obecný kov), ale v korunách No právě, proto mě to odradilo
mechano Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Vit napsal: Dškuju za ochotu, přikládám foto strojku. Promiň, já tam pořád nevidím na to číslo.
Vit Odesláno 19. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2008 (upraveno) mechano napsal: Promiň, já tam pořád nevidím na to číslo. zkusím ho doma najít, kde ho mám zhruba hledat a kolikaciferné číslo to má být? (jsem hold amatér) Ještě jeden postřeh, celý strojek (i s korunku) se trošku "hýbe" (osově drží, jen se "točí kolem pomyslné osy strojku" cca o 1mm). Utažení těch dvou šroubků, které jdou přes okraj strojku nepomáhá - čím by to mohlo být? Upraveno 19. března 2008 uživatelem Vit
mechano Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Vit napsal: zkusím ho doma najít, kde ho mám zhruba hledat a kolikaciferné číslo to má být? (jsem hold amatér) Ještě jeden postřeh, celý strojek (i s korunku) se trošku "hýbe" (osově drží, jen se "točí kolem pomyslné osy strojku" cca o 1mm). Utažení těch dvou šroubků, které jdou přes okraj strojku nepomáhá - čím by to mohlo být? Jak už jsem ti jednou psal, to číslo pod SETRVAČKOU. Na té fotce je vidět ale nedá se přečíst.
D.M.hodinar Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 mechano napsal: Jak už jsem ti jednou psal, to číslo pod SETRVAČKOU. Na té fotce je vidět ale nedá se přečíst. ahoj, kalibr je 40,6 L
mechano Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 D.M.hodinar napsal: ahoj, kalibr je 40,6 L No, to si právě nejsem vůbec jistej.
B.F.G. Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Nechci tlachat, ale taky si myslím, že je to zmíněný kalibr. Mám jedny prakticky identické.
D.M.hodinar Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 (upraveno) mechano napsal: No, to si právě nejsem vůbec jistej. Jasan, je to přeci jen fotka, ale mrknul jsem na zásoby a sedí to. Ale jsme jen lidé ... a tudíž, připouštím i omyl. Uvidíme s čím přijde Víťa. Upraveno 19. března 2008 uživatelem D.M.hodinar
mars65 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 mechano napsal: No, to si právě nejsem vůbec jistej. já také
Vit Odesláno 20. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2008 (upraveno) D.M.hodinar napsal: ahoj, kalibr je 40,6 L Když jsem včera asi 3 min luštil s lupou a baterkou (bez přídavného osvětlení bych to nezvládl), tak jsem našel číslo 40,6L a říkám si, to je asi něco jiného než číslo kalibru. Tak jsem na hodinky hleděl ještě dalších 20 minut a snažil jsem se najít nějaké smysluplnější číslo, ale nepodařilo se mi to ....... (teď už vím proč) Upraveno 20. března 2008 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se