Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne že by to mělo nějaký význam, ale právě jsem koukal na Novu a Klaus tam prohlásil, že již několik let nosí hodinky PRIM :-)

Odesláno
  Patrik napsal:
Ne že by to mělo nějaký význam, ale právě jsem koukal na Novu a Klaus tam prohlásil, že již několik let nosí hodinky PRIM :-)

Hm připadalo mi to ale trochu jako prohlášení že jezdí v Super Béčku.... no vobčas jo, když není jiný auto...

Odesláno
  koblih69 napsal:
Hm připadalo mi to ale trochu jako prohlášení že jezdí v Super Béčku.... no vobčas jo, když není jiný auto...

No vytahoval si při tom rukáv, tak je měl asi zrovna na ruce.

Odesláno
  Patrik napsal:

A já si všiml dnes na ČT1, že měl na ruce kovový (zlatý) tah. Což Primky pravděpodobně nebyly, protože kovový tah Prim neumí. Jinak souhlas s koblihem.

Odesláno

Zajímavé by bylo, když nosí ty primky, jestli je dostal darem nebo si je zaplatil. Plnicí pero za mega taky od Koh-i-nooru dostal darem - teď trochu OT přiznám se, že teprve dnes na Nově, kdy bylo vidět lépe než včera na novinkách.cz, se mi to pero líbilo. Nechal bych se také obdarovat (jeho Primkami i Koh-i-noorem). ;)

Odesláno

Asi je spíš dostal darem ne? Mě by spíš zajímalo, co je pravdy na tom, že nedostal hodinky zn. Prim, ale Spartak, jak psal Popshop ve vlákně PRIM cal. 96 "Neviem ci ste si to vobec vsimli, ani Vas pan prezident nema PRIMky, ale Spartak...hodinky s oznacenim PRIM si nedovolili darovat, to by bol pekny pruser...." v souvislosti se spory ohledně vlastnictví značky.

Odesláno (upraveno)
  comm007 napsal:
Ale byly Primky jako vyšitý - viz odkaz:

http://www.prim.cz/info/prezidentovy-primky

Bohužel, jsou to hodinky značky Manufacture PRIM 1949, typ SPARTAK Automatik(nápis na hodinkách)- nebo Spartak Exlusive(označení na webu Eltonu a.s.), teď fakt nevím co je správně? Zlaté pouzdro, safírové sklo, osazené pozlaceným strojkem PRIM kalibr 96, sériově vyráběným národním podnikem Elton v letech 1978-1989 viz. http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru .Cena hodinek Spartak Automatik je 282000,- Kč. Hodinky PRIM to tedy nebudou, My Klaus, by je musel mít z 80.tých let, nebo jestli nemá PRIM od fy. MPM?

Je to opravdu lidový president, v žádném případě si nepotrpí na luxus, jak sám předvedl: oblek OP Prostějov, hodinky ,,PRIM", košile Janek, pero Koh-i-Noor, jezdí ve Škodovce, žije jako běžný občan, snaží se být co nejblíže k masám, stejně jako Z. Svěrák v roli agitátora ve filmu Skřivánci na niti. :( B)

post-564-1204839243.jpg

Upraveno uživatelem BUBÁK
Odesláno (upraveno)

No nevím, ale zdá se mi, že prof. Klaus se ve svých vyjádřeních snaží podporovat české firmy a to je podle mě přesně to, co by měl (mimo jiné) dělat... Že má zálibu v luxusu je asi fakt ale nevidím na tom nic špatného, asi po něm nemůžeme chtít aby nosil digitálky Casio, jezdil ve Fabii atp. A já bych takového prezidenta vlastně ani nechtěl... A když už tedy luxus, tak proč ne alespoň ten co pochází z ČR (v rámci možností) ;)

Upraveno uživatelem Pavel R.
Odesláno (upraveno)
  Pavel R. napsal:
No nevím, ale zdá se mi, že prof. Klaus se ve svých vyjádřeních snaží podporovat české firmy a to je podle mě přesně to, co by měl (mimo jiné) dělat... Že má zálibu v luxusu je asi fakt ale nevidím na tom nic špatného, asi po něm nemůžeme chtít aby nosil digitálky Casio, jezdil ve Fabii atp. A já bych takového prezidenta vlastně ani nechtěl... A když už tedy luxus, tak proč ne alespoň ten co pochází z ČR (v rámci možností) ;)

Zvláště komické bylo, když do Mladé Boleslavi přijel Audinou a prohlásil jako vysvětlení,že Superb příliš drncá.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Conrad napsal:
Zvláště komické bylo, když do Mladé Boleslavi přijel Audinou a prohlásil jako vysvětlení,že Superb příliš drncá.

Aspon ted panove v Mlade Boleslavi vedi, kde udelali chybu;)

Odesláno
  comm007 napsal:
Ale byly Primky jako vyšitý - viz odkaz:

http://www.prim.cz/info/prezidentovy-primky

Co? Na této fotce má Primky, ale v té televizi je neměl, když ty hodinky byly na kovovém tahu. Nepředpokládáš snad, že se nechal vyfotit s jedněma hodinkama a od té doby jiné nenosí, že? Prostě co jsem viděl já ten den ve zprávách Primky nebyly, pokud si na ně nedal nějaký kovový tah jiného výrobce :)

Odesláno
  Pepino65 napsal:
Zajímavé by bylo, když nosí ty primky, jestli je dostal darem nebo si je zaplatil. Plnicí pero za mega taky od Koh-i-nooru dostal darem - teď trochu OT přiznám se, že teprve dnes na Nově, kdy bylo vidět lépe než včera na novinkách.cz, se mi to pero líbilo. Nechal bych se také obdarovat (jeho Primkami i Koh-i-noorem). ;)

Myslím, že jsem četl někde na fóru, že si je koupil - tuším, že to psal přímo Prim.

Jinak se mi prezidentova prohlášení o jeho vztahu k českým výrobkům líbí i když někomu asi připadají hodně populistická.

Odesláno
  Pepino65 napsal:

Na setkání Chronomagu v Olomouci koncem roku 2007, kam přijeli i pánové Bouška a Prokop z Eltonu, říkal pan Bouška, že si je Klaus zaplatil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...