Bigglee Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 pár dní H60419533 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 V 12. 6. 2021 v 11:10, vraby napsal: pár dní H60419533 Jsou krásné. Ten horní kryt vychází z nějakého originálu nebo je to Tvůj výmysl? Mám jen jedny Hamiltony, Murph a tyhle Tvoje Murphu propůjčily ciferník - ručičky a indexy. Ale třeba je totožné i pouzdro (jen s přidanou lunetou) a korunka - mohu se zeptat na průměr? Kalibr bude nejspíš také stejný (H10). Musím před Hamiltonem opět smeknout, bral jsem je jako lowend a Murphy jsem si koupil jen kvůli vazbě na film Interstellar. Ale jsou bezchybně udělané, jsou to mé nepřesnější hodinky, pohodlné a opravdu pěkné, i kvůli tomuhle ciferníku. Překvapivě to jsou jedny z mých nejoblíbenějších hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 V 11. 5. 2021 v 21:33, Spok napsal: Ty jsou hodně hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Jsou super boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 To teda jo. Taky bych si mezi Hamiltonama vybra. A ne jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 to @Spokparáda, super sedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Začátkem roku jsem kupoval Murphy spojené se sci-fi filmem Interstellar. Pěkné, jednoduché hodinky se zajímavým příběhem a 80 h. rezervou nátahu, kupodivu jsou mé nejpřesnější a nosím je často. Značka Hamilton mne předtím nezajímala, vlastně ani moc potom a řekl jsem si, že Murphy budou mé jediné Hamiltony. Nehrála v tom roli skutečnost, že Hamilton patří do nižších pater skupiny Swatch nebo že přesídlil do Švýcarska. Je to značka vzniklá v roce 1892, má za sebou bohatou historii a fascinující železniční, letecký i vojenský příběh, který se čte jedním dechem. A příběh je to co mne na hodinkách zajímá. Nicméně produkce Hamiltonu není stejná jako před 10-15 lety, kdy mne ty hodinky nezaujaly. Dnes bych si jich vybral několik a myslím, že Hamilton má šanci postupovat výš. Kromě pár více konfekčních se mi líbí Tenet, ale nejsou to hodinky, které bych ke svým aktivitám unosil. Ale určitě bych využil Khaki Aviation X-Wind Auto Chrono v pískové barvě, i když za nimi není příběh. Jde ale o ryzí "vojenské" pilotky se zajímavou komplikací ve formě tří otočných lunet sloužících pro výpočet snosu při bočním větru, jedné vnější a dvou vnitřních! V téhle barvě je asi moc piloti nosit nebudou, to spíš modrou nebo černou verzi, ale mně právě tahle barva líbí. Hodinky mám domluvené na vyzkoušení, protože nejsou nejmenší (průměr 45 mm) ale pokud budou na ruce OK, budou to možná již mé druhé Hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Ta písková jim teda moc sluší. @Ivan Lelák dej vědět jak to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 (upraveno) Hamilton jsem podobně jako Ivan taky dlouho bral jen jako nudný konfekční low-end v rámci koncernu Swatch - až mě včera trknul páně Sněhulákův inzerát na asi nejcivilnější variantu Elvis 80 z jejich nejujetější "trojúhelníkové" řady Ventura - a po krátkém potlachu u drinku a nasazení na ruku bylo upečeno. Ty "MiB" hodinky překvapivě mají něco do sebe - ale teprve po nasazení na ruku, zatímco vyfocené z většiny úhlů vypadají divně (i proto jsem je asi tak dlouho ignoroval). Zdobená ETA Powermatic 80 C07.611 (tj. žádný plast) v nich rozhodně neurazí a zpracování je za ty prachy doslova fantastické, vše až "mimozemsky plastické", prakticky na nich není jediná "sprostě rovná plocha" - ciferník, safír a prohnutý zadek nevyjímaje, prostě "Scum of the universe" !!! Upraveno 18. srpna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 před 39 minutami, Radek124 napsal: Hamilton jsem podobně jako Ivan taky dlouho bral jen jako nudný konfekční low-end v rámci koncernu Swatch - až mě včera trknul páně Sněhulákův inzerát na asi nejcivilnější variantu Elvis 80 z jejich nejujetější "trojúhelníkové" řady Ventura - a po krátkém potlachu u drinku a nasazení na ruku bylo upečeno. Ty "MiB" hodinky překvapivě mají něco do sebe - ale teprve po nasazení na ruku, zatímco vyfocené z většiny úhlů vypadají divně (i proto jsem je asi tak dlouho ignoroval). Zdobená ETA Powermatic 80 C07.611 (tj. žádný plast) v nich rozhodně neurazí a zpracování je za ty prachy doslova fantastické, vše až "mimozemsky plastické", prakticky na nich není jediná "sprostě rovná plocha" - ciferník, safír a prohnutý zadek nevyjímaje, prostě "Scum of the universe" !!! Pěkné jsou,...taky jsem nad nimi váhal (zvláště při klesající ceně), ale neměl jsem na ně kule. Gratuluji, ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Díky, já už si taky říkal jestli už mi koncem léta nehrabe Standa měl naštěstí cestu kolem - a teprve na pracce a po chvíli nechápavého brejlení ze všech úhlů jsem uvěřil že to nejen půjde, ale že se mi ten emzácký artefakt nebude chtít sundat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Díky místnímu členovi - Hamilton Khaki Navy Scuba, ještě čekají na nový Hirsch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel bajer Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Hamilton Khaki Field Auto H70555533 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se