johnb01 Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Jedna se o: HAMILTON KHAKI KING SCUBA MENS WATCH H64515337 . Luneta zaznamenala dost skrabancu (nosim je kazdy den). No a na dotaz vymenzy vlozky mi kdysi davno bylo receno, ze se neda vymenit jen vlozka, ale dela se to i s luneto atd. Cena 3000Kc plus prace. Tak jsem vzal malou brusku Dremel a obrousil Od te doby zadny problem...skrabance nejsou videt a vsichni se ptaji, jake to jsou hodinky. Takhle z blizka na fotce nic moc...normalne to vypada normalne. Rikam tomu Moonland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenom Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Khaki field 38mm... mam je 2.den a jsem nadšen Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Můj nový přírůstek. První Hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Super Fieldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenom Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Můj nový přírůstek. První Hamiltony IMG_3244.jpgMaš 38 nebo 42mm? Taky mam prvni automaty Jakou mas zatim odchylku? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Maš 38 nebo 42mm? Taky mam prvni automaty Jakou mas zatim odchylku? Sent from my iPhone using Tapatalk 42 mm, ano jsou to moje první Hamiltony Odchylka je zatím -5s Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Velikost poznáš podle polohy datumovky. 42 mm mají posunutou 15ku dovnitř, neleží na kružnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenom Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Me ted delá za 5 dni 10,5vteriny... to je +2,1. Na noc je odkladam a jde to dolu ten prumer. Otazečka pro znalce znacky Hamilton.Vite kde se da koupit spona na kozeny reminek zn. Hamilton? Dekuji vim ze to nebude levne Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem wenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 v loni jsem pustil na zkušenou do světa mé základní chrona = X-windy nicméně, vymazlené Pioneery asi navždy zůstanou......a teď se spíše poohlížím po oblekovkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenom Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Asi se odregistruju... mam tyden novy hodinky a zacina se projevovat zavislost Ty Pionery jsou luxusni.... lakali by me s rucnim natahovanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Asi se odregistruju... mam tyden novy hodinky a zacina se projevovat zavislost Ty Pionery jsou luxusni.... lakali by me s rucnim natahovanimNojo, jakmile do toho člověk jednou spadne, tak to je pak těžká cesta ven :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Quido: ty pionýry jsou luxusní. Nenašel jsem je z inverzní datumovkou, to je nějaká modifikace? Pokud ne, pošleš mi prosím referenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 (upraveno) projdi tohle vlákno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73732-hamilton-khaki-team-earth-harrison-ford/?hl=pioneerA někde v něm je rozuzlení celé záhady... Upraveno 10. srpna 2018 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenom Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 No ještě by mě lakala tahle limitovka ?indiana Jones? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 jo jo , tyhle jsem kdysi taky moc chtěl, ale nekonec jsem šel do těch Pioneerů - líbí se mi o poznání více a ciferník mají podstatně čitelnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Škoda té datumky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenom Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 jo jo , tyhle jsem kdysi taky moc chtěl, ale nekonec jsem šel do těch Pioneerů - líbí se mi o poznání více a ciferník mají podstatně čitelnějšíNevis jaka je jejich cena? Pouzitych? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 to mas tezke, zalezi na stavu a prislusenstvi - odhaduji tak za 10k (bez dokladu, krabic a origo remenu) a vyse... to ale ber jen orientacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Quido: Díky. Dobře jsi udělal s tím datumovým věncem, teď nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Už skoro týden a pořád se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se