kartagos Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 :-) tak ať slouží pane ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 :-) tak ať slouží pane .....Diky. Pan hodinar si z nasazenim tahu uzil sve :-)), uz se mu ani tolik nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Musel jsem si je poridit znovu.nech ti sluzia a nezabudni sa s nimi zase niekde vytrepat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Bohužel žádné ale vzhledem tomu že byly ve filmu Predátoři a že mají velký výběr nějaké asi budu brzo mít:-D Sorry za plevel. Chci prodat jedny kukačky a chybí mi po 8 letech na fóru příspěvky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Já už dva roky nesundal z ruky tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtomas Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Po pár měsících zase na slunci...vždy na ně zapomenu, nosím jiné a pak mě překvapí svojí univerzálností a zase si řeknu, že je neprodám. Nemáte někdo tip na dobrý servis? Upraveno 20. března 2018 uživatelem mtomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Nevím jestli to tu proběhlo. Nenašel jsem. Sice je nemám, ale asi bych chtěl. H35415761 http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/american-classic/pan-europ-auto/h35415761-american-classic-pan-europ-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Parádní brčálovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Ještě před dvěma týdny jsem netušil, že je potřebuju: Jsou super. Mimochodem včera objednáno z WatchShop.com za celkem 293 liber a dnes na ruce :-) Bál jsem se továrního řemínku, ale stačilo ho před nasazením trochu "odpanit" - pořádně prohníst mezi prsty a je docela pohodlný - vyhovuje mi.I když jsem včera zároveň objednal i suede strap, tak uvidím, jak na něm budou vypadat až dorazí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Já jsem vyštrachal v šupleti starší nato a nasadil poprvé na Fieldy 42. Překvapilo mě to a baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tyto Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Ja tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel bajer Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 já mám radost z těhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Přidám to ještě sem. V sekci ?co mate dnes na ruce? to rychle zapadne. Mé první Hamiltony. Měl jsem trošku obavy o přesnost powermatiku 80, ale myslím, že měření po šesti dnech je více než skvělé. 7,9 sekund za 6 dní. 1,3 sekundy odchylka denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ace84: jsou parádní a ta přesnost je skvělý výsledek. Dobrý předpoklad, aby se z Vás do budoucna stali kamarádi. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Přesně tak. Já je původně bral jen pro legraci. Říkal jsem, že můžou jen překvapit. A ono jo. Mám je na ruce skoro pořád. Breitlingy s Omegami jsou zavřené v trezoru a nemám potřebu po nich sahat. Zvláštní. Btw. stále drží cca 1,4 sekundy. Fakt pecka. A díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnb01 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 ja mam zase tyto...9 let stare...po serizeni od mistra Frydla +1.5s za 24h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 ja mam zase tyto...9 let stare...po serizeni od mistra Frydla +1.5s za 24hTa luneta se za ty roky tolik ošoupala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se