Toblin Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Tak přeji, aby ti to vydrželo. Já je mám přes rok. Předtím jsem měl 38 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Tak přeji, aby ti to vydrželo. Já je mám přes rok. Předtím jsem měl 38 mm Krásný řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Mám dvoje Hamiltony a oboje jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Už skoro týden a pořád se mi líbí tenhle řemen jim hodně sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumbal22 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Toto boli moje prvé automaty. Stále ich mám a zrejme sa ich u ani nevzdám. Idem ešte pohľadať foto ďalších. Mal som už 2x X-Wind a určite si ich kúpim aj tretí krát. Krásne univerzálne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumbal22 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Tak nakoniec som našiel. Za mňa v danej cenovej kategórii úplná športovo-elegantná bomba s vintage nádychom. Btw. ku kúpe ma inšpiroval miestny člen s jeho Poljot 3133 MIG-15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Tak nakoniec som našiel. Za mňa v danej cenovej kategórii úplná športovo-elegantná bomba s vintage nádychom. Btw. ku kúpe ma inšpiroval miestny člen s jeho Poljot 3133 MIG-15 Jsou moc hezké. Užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 jo, ty jsou nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Škoda té datumovky co úplně zprznila index 6. Jinak super. Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Škoda té datumovky co úplně zprznila index 6. Jinak super. Pokud by to vyresil datovym vencem v negativu, jako ja, nebude to vubec vadit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Podle mého to v tomto případě nepomůže, index 6 bude navždy krpatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) no, a podle mého to až tak nevadí, protože stejně brutálně zasahují subcifry do indexů 3 a 9 za mne to jsou krásné hodinky a tyhle drobnosti ruší jen okrajově......pochopitelně, mít je, tak jako správný puntičkář vyměním ten datový věnec za negativ a asi bych nechal i "odškrábat" ten zbytek šestky pod okénkem datumovky - to by podle mne hodně zachránilo, ale jsou to fakt už jen prkotiny Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 no, a podle mého to až tak nevadí, protože stejně brutálně zasahují subcifry do indexů 3 a 9 za mne to jsou krásné hodinky a tyhle drobnosti ruší jen okrajově......pochopitelně, mít je, tak jako správný puntičkář vyměním ten datový věnec za negativ a asi bych nechal i "odškrábat" ten zbytek šestky pod okénkem datumovky - to by podle mne hodně zachránilo, ale jsou to fakt už jen prkotiny Sakra, ty jsou parádní. Hamiltony mě v poslední době fakt baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 No jo no... láska na prvý pohľad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Na novém řemínku Hirsch Liberty. Ten originál si chci šetřit. Uvažoval jsem i o nato, ale prostě na Khaki Fieldy se hodí nejvíce kůže. Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Dneska na procházce za vzpomínkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Na novém řemínku Hirsch Liberty. Ten originál si chci šetřit. Uvažoval jsem i o nato, ale prostě na Khaki Fieldy se hodí nejvíce kůže. moc pekny remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 V poslednej dobe sa mi začáli páčiť Frogmany. Aký máte na ne názor? Podľa mňa moc pekné divery. Skôr by som sa ale priklonil k verzi 1000m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 jsi si jisty, ze sis nespletl vlákno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Kde inde sa informovať o Hamiltonoch ak nie priamo v sekcii u štastných majitelov tejto značky? Porušil som nejaký kódex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se