KatkaB Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Ty jsi je koupil zpátky? dobri holuby se vraceji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 je to tak, uz jenom kvuli tomu stroji, co v nich tika :-) Ty jsi je koupil zpátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Dnes je opravdu zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Dnes na zkoušku dvoje oblíbené kousky. Ventura 80 na gumě a Sprity chronografy. Na muj vkus ty spirity dost vysoke... Původně jsem chtěl vyzkoušet Intra Matic Pandy, ale neměli je v Brně u Hanáka k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Dnes na zkoušku dvoje oblíbené kousky. Ventura 80 na gumě a Sprity chronografy. Na muj vkus ty spirity dost vysoke... Původně jsem chtěl vyzkoušet Intra Matic Pandy, ale neměli je v Brně u Hanáka k dispozici.Ty sprity nevypadají vůbec zle, pokoukávám po dalších Hamiltnech, kolik za ně chtějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Bohužel nevím. Cenově je Hanák posazený výše, aby sis mohl říct o slevu a oba jste měli dobrý pocit. Ty dostaneš 10 % slevu a oni budou na své standardní marži :-) Když bys u nich dříve už něco koupil, tak dají i 20 %. Původně jsem je měl vyhlídnuté na koženém tahu. Ten je při zkoušení dost tvrdý, ale podle paní do tří dnů již chytne správný tvar. . Na fotkách vypadaly skvěle. Ale pak jsem si je dal na ruku a byl lehce zklamaný. Ty ručičky jsou hodně tenké, stejně tak indexy. celkově kvůli chronografu vyšší. Pod košili nejsou :-( Před tím jsem měl Tag Heuery a Rada. Oboje jmenované byly zpracované o trochu lépe. Celkově jsou moc hezké a udělají velkou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Bohužel nevím. Cenově je Hanák posazený výše, aby sis mohl říct o slevu a oba jste měli dobrý pocit. Ty dostaneš 10 % slevu a oni budou na své standardní marži :-) Když bys u nich dříve už něco koupil, tak dají i 20 %. Původně jsem je měl vyhlídnuté na koženém tahu. Ten je při zkoušení dost tvrdý, ale podle paní do tří dnů již chytne správný tvar. . Na fotkách vypadaly skvěle. Ale pak jsem si je dal na ruku a byl lehce zklamaný. Ty ručičky jsou hodně tenké, stejně tak indexy. celkově kvůli chronografu vyšší. Pod košili nejsou :-( Před tím jsem měl Tag Heuery a Rada. Oboje jmenované byly zpracované o trochu lépe. Celkově jsou moc hezké a udělají velkou radost!Mám x-windy na koženém řemínku samozřejmě časem změkne a bude opravdu pohodlný. Každopádně Intra Matic Pandy musím určitě vyzkoušet vypadají velice nadějně. Sleva v čr nebývá tak zásadní pro mě, vetšinou mám možnost je zakoupit v USA a někdo je přiveze., X-windy vyšli na 1000USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Už pět měsíců a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpaladin69 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tak teraz v utorok prišli. Moje prvé Hamilton hodinky, prvé automaty. Naposledy som mal hodinky na ruke asi 20 rokov späť ako tínedžer...Musím potvrdiť, že naživo vyzerajú naozaj tie hodinky o dosť lepšie ako na obrázkoch. Odoslané z G8341 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 mpaladin69, to je pekný úlovok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpaladin69 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jo, je to 44 mm A takto to svieti, aj keď nie moc dlho Odoslané z Xperia XZ1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Pro zmenu jina barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Sorry. Nejde mi vlozit foto z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Snad se ted podarilo vlozit foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 NATO jim celkem sekne se mi zdá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Koukám jak blázen, jaký je to model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Pořád mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Dnes na zkoušku dvoje oblíbené kousky. Ventura 80 na gumě a Sprity chronografy. Na muj vkus ty spirity dost vysoke... Původně jsem chtěl vyzkoušet Intra Matic Pandy, ale neměli je v Brně u Hanáka k dispozici.U těch Ventur, netlačí korunka při ohýbání zápěstí směrem nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex3798 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Nádhera! Co je to přesně za model, prosím? dobri holuby se vraceji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se