m.n. Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Ale víš co to znamená? Že jsme zase o krok před nimi...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 16 dni do Baselu a stale neprosaklo zadne info? Vloni touhle dobou uz snad byly novy SDcka s kyklopem zname. Sice pod bilym hadrem, ale alespon neco... Mno, jsem zvedav, co predvedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ani hovno, iba zvysia ceny a tym okrem profitu aj povedomie znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) DabelM sem uz daval odkaz na Monochrome predictions, ale nikdo myslím zatím nekomentoval jedničky polárky...Já už mám model vybranej (tenhle to není), ale zajímalo by mne, jak moc je reálný, že by vylezli s černou výplní ruček a indexů... Upraveno 10. března 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Přidávám ještě jednu variantu Explorerů I., která se objevila na Rolexpassionreport. Upraveno 10. března 2018 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Ty bily Expy s cernou vyplni vypadaji dost dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potápka Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Jestli mě něco z toho odkazu nahoře fakt bere, tak jsou to nodate bondovky bez ochrany korunky. To bych měl fakt dylana, jestli je nepřikoupit k nodate Subům 114060. Na druhou stranu by museli být o něco odlišnější než to, co je na fotkách, např. užší luneta, nechci mít dvoje skoro stejné hodinky. Dost mi připomínaj Tudory HBB Black MT5602, co jsem si koupil na podzim .... To ale nemění nic na tom, že jsou epesní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Fake news ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nedavno dostal na wus jeden clovek cocku za svoji teorii, ze rolex konci s ocelovymi potapkami a nahodi je vsechny ve white gold... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 stejne jako jsem slysel, ze Asiati po cele Evrope skupuji ocelove modely Subu a Gmt protoze Rolex nahradi stavajici kalibry a zdrazi skokove. Staci si obvolat ADcka ve 3 okolnich zemich a toto vypraveji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nedavno dostal na wus jeden clovek cocku za svoji teorii, ze rolex konci s ocelovymi potapkami a nahodi je vsechny ve white gold... :-)Podle mě nesmyslná teorie. Rolex je znám svým důrazem na tradici. Navíc na ocelových modelech mají vyšší marži než na zlatých.Ale Deep-sea v bílém zlatě s modem cifrem a s modrou lunetou dávají smysl. Chceš velké hodinky, chceš aby byly vyjiměčnější a vzácnější než ocelové,a máš milon k dispozici, jdeš do modrých. Navíc vypadají vážně skvěle. Uvidíme za pár dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 A nezjistoval jste nekdo, co uz nejde objednat? Viz loni SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 To skokove zdrazeni na me pusobi zatim nejverohodneji ze vseho, co tu padlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 To skokove zdrazeni na me pusobi zatim nejverohodneji ze vseho, co tu padlo. Pokud v Baselu Rolex představí nový kalibr 3235 v modelech kde je 3135, tak ke zdražení bezesporu dojde. Rezervu nátahu z 48 hodin na 70 hodin, zlepšení přesosti a novou certifikaci Rolexu si určitě zaplatit nechají.Takže nový Submarine date by mohl mít označení 126610, se strojkem 3225 a cenou kolem 9.000 - 9.500,- Euro. To je myslím představitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Už se to začíná objevovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Už se to začíná objevovat.Nooo ... vypadá to na železo. Pokud ano, jsem rád, že jsem nešel do BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) železo by bylo super. Obávám se že tohle je jen photoshop a zbožný přání Upraveno 16. března 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Koľko by bola vašim odhadom váha tých SDDS v bielom zlate? Však by sa to nedalo nosiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Zatial pre mna najrealnejsie nejake 126610ln s novym kalibrom ako to tu niekto spominal. To ostatne mozeme tipovat, ajtak netipneme spravne, tak ako nas zabili pred rokom SDckami z kyklopom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se