Tag Heuer LV Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tak jsem se take zapsal na pepsi waiting list, odpoledne mi ma zavolat kolik lidi je predemnou Tak to by som bol zvedavy aj ja ze na akom som mieste mne to nepovedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) U Bechyneho mi rekli, ze uz maji ca 60-70 lidi (Nakolik je to pravda nevim a presne to nevi ani oni. Clovek, ktery to ma na starosti to da dohromady, az se vrati z Basileje) Upraveno 22. března 2018 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ty černý OP39 vypadaj dost dobře. Souhlas, líbí se mi víc jak expy, jen škoda, že mají 3132, jinak super vstupní třída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tak mne tahle varianta nechava v klidu, kdyz GMT tak BLNR Ani ten jubilee nejak nedavam. Nicmene by mne zajimalo (jak to vidi mistni znalci na zaklade Vasi zkusenosti) kdy daji ten novy stroj do taky prave zminenych BLNR? a) pristi Basel jako ?zhava? novinka v tichosti v prubehu rokuc) BLNR odpiskajPrece nemuzou mit v jednech novy kalibr a v tech dalsich variantach nechat ?pravek? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Pravěk hoši neblaznete s novým strojkem. Ve všech mých rlx (lv, ln, gmt) chodí strojek skoro absolutně přesně a nevyžaduje žádný servis. 70 hodin je sice fajn, ale rozhodně to není důvod k nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Pravěk hoši neblaznete s novým strojkem. Ve všech mých rlx (lv, ln, gmt) chodí strojek skoro absolutně přesně a nevyžaduje žádný servis. 70 hodin je sice fajn, ale rozhodně to není důvod k nákupu.Tak tak, 70hod potesi, dovod na výmenu to podla mna tiez nie, hlavne ked povodny stroj je overeny spolahlivy. Ja ich (Pepsi) riesim hlavne koli cene (steel vs gold) a z foto mi sedi aj Jubilee (uvidime nazivo, ak nie, urcite sa v klidku predaju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ty vole... Vzdy premyslim, co za cloveka si neco takovyho koupí. Ha, s timto Lambem dokonalost sama.. :-D https://www.instagram.com/p/BglpeVBAfMU/?explore=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Spis mi prijde divny, ze tem WG GMT daji novej modrej cifr a nechaji tam ten predchozi strojek. Jestli on nebude jen do levnejsich modelu, jako takova druha jakost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Spis mi prijde divny, ze tem WG GMT daji novej modrej cifr a nechaji tam ten predchozi strojek. Jestli on nebude jen do levnejsich modelu, jako takova druha jakost... No voni si ty goldy nekupujou lidi asi kvůli strojku ... jde jim o to jak se to blejská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pro ty, kterým unikly změny u DeepSea ... https://www.fratellowatches.com/rolex-deepsea-sea-dweller-reference-126660/ - nový kalibr- nový tah 22/20mm- koncovky navazují na pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Za mne:Pepsi v oceli KONECNE!Novej strojek - super to potesi.Jubilee - meh to mne moc netesi... a nemoznost vymenit za oyster brcelet je vyslovene minus. Overall - budu si muset ten jubilee nekde osahat, ale pepsiny chci uz dlouho a zlato mne vazne neoslovuje - resp zluty/ruzovy je pro mne vyslovene NE a bily bych akceptoval jen proto ze to nikdo nepozna - ovsem za to si priplacet pul mega mne prijde trosku overkill. Takze mne se az na ten bracelet trefili do chuti hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ja si myslim, ze pripojeni oysteru vyresi nejake aftermarket koncovky tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Za mna ocelove pepsiny su super! Konecne ! Jubilee im sekne viac ako oyster podla mna a ten celkovy dojem z jich je paradny! Som zvedavy ci dorazia do konca roka, mozno ze este skor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Pokud si mezi prvnima na seznamu tak je to realne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 https://www.instagram.com/p/BgrPV-vjERJ/?tagged=baselworld2018Tohle se R fakt povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 (upraveno) Jsem zvedavej na real. Tady na tom videu a na kazdy druhy fotce taky vypada ta modra vic jak fialova a ta cervena vic jak ruzova. Upraveno 24. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Jsem zvedavej na real. Tady na tom videu a na kazdy druhy fotce taky vypada ta modra vic jak fialova a ta cervena vic jak ruzova.To je realita, ma to takove pastelove odstiny, klasicka cervena a modra to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 (upraveno) To je imho realita pod zarivkou Ja myslim, ze to bude v klidu: https://www.instagram.com/p/Bgmo6-YldvJ/?tagged=jubilee Upraveno 24. března 2018 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Odkud pochází informace, že ty nové Pepsi nepůjdou prohodit na oyster tah? Když se dívám na fotky a videa napojení na pouzdro, tak nevidím jediný rozdíl oproti mým DJ41 na jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Pokud si mezi prvnima na seznamu tak je to realne... Fakt to není o tom kolikáty jseš )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se