Emiliano Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Normální mimostředná vteřinovka. Vteřinovka rozdělená na 24 je dobrej úlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ty ručičky! :D Ach jo. Jako na hodinkách z eBay za 40 Kč. Za kilo to je kauf století!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Emiliano, on 18 Čvc 2018 - 16:25, said:Vteřinovka rozdělená na 24 je dobrej úlet...jde o design ne, 30 nebo nedejbože 60 čárek by bylo už moc nahuštěnejch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 jde o design ne, 30 nebo nedejbože 60 čárek by bylo už moc nahuštěnejch...No já tomu rozumím, ale nepřijde mi to jako dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) Mě mrzí, že se klidně už teď v tom newsletteru nerozepíšou jak udělali povrchovou úpravou stříbrného pouzdra, aby splňovalo "nároky na odolnost při nošení". edit: Emiliano, to byl ode mě fór, mně to hlava taky nebere Upraveno 18. července 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Já tipuju rhodiování, nic jiného stejně neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ze by 24. hodinovy ukazatel?Ale stejne mam radeji mesicek s slunickem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) :D Tak pánové, dle toho letáku, se jedná prý o dílo našich fakt předních designérů mé generace. Musím napsat, že na pohled se mi to líbí, fakt. Jestli se nepletu, je to dokonce komplet novinka včetně pouzdra. Není to sice zrovna módní, ani aktuální styl, vlastně dost out, ale co čekat od mé generace, že. Styl Bauhaus navíc nostalgicky a v souladu s trendy nenásilně upozorňuje na bývalé menšiny v bývalé republice. To, že, jak se zdá, měří vteřiny po 2,5 je extravagantní, ale přijatelné. To, že k tomu kvůli své neschopnosti udělat kvalitní časoměrný design nutí i zákazníky primu, není jejich věcí. Minuty i hodiny jsou už konvenční a správné, což je podstatné. To, že není označen počátek vteřinové stupnice přesnost dále snižuje, ovšem jsou to primky, takže je to ku spíše prospěchu věci, stejně jako to, že se netočí např. portrét Masaryka, jiná limitka s mocnářem dopadla o mnoho konkrétněji. Pro mne kontroversní je ovšem nápis REPUBLIKA - na jednu stranu se mi jeho umístění fakt nelíbí, na druhou stranu musím ocenit, že, jsa napsán češtinou/slovenčinou dává poučenému divákovi neotřele a stručně najevo, o jakou to republiku se jedná. Upraveno 18. července 2018 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Prim Republika - Něco jako když se Božkov snaží dělat kvalitní rum. Analogie z toho čiší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Za hodne penez malo muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Až na to, že ten rum je slušnej rum za adekvátní prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 TVL cigi žije .... ses probudíl do mrtvyho fora vole Noa bandi ma recht .... plantation to neni ale pit se to kupodivu da ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 stock se snaží přeučit lidi na třtinový rum, až eu zruší tuzemáček... ale na co se nás snaží připravit eltón? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Anela:Elton na nic.Ikdyz mozna treba pripravi limitku Orliku k vyroci upaleni mistra Jana Husa nebo tak neco:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Anela:Elton na nic.Ikdyz mozna treba pripravi limitku Orliku k vyroci upaleni mistra Jana Husa nebo tak neco:)Přiloží k tomu Bibli a krbové zápalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Fade: :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Diváci South Parku pochopí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 hele design dobrej, za 20k bych si je z patriotismu koupil ... pardon 25k že to je stříbro :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 A je to venku: Osobně mi to přijde trochu inspirace Spartakama. Ale spíš skoro úplně vykradený Nomos Orion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 hele design dobrej, za 20k bych si je z patriotismu koupil ... pardon 25k že to je stříbro :-d Ja taky, ale v tom je ta krasa - pokud jich prodaji 18 za 460k, tak se na nas zvesela muzou vysrat...hure bude, az se jim tech par zakazniku, co to drzi nad vodou nasyti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se