5etter Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Je to pěkný, nebo minimálně zajímavý, ale na ruku bych to asi nedal.
Steev Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Sice jsou pěkné, ale přijde mi zvláštní kombinovat Sputniky s nápisem šturmů. Když už jsme u těch Sputniků, co si myslíte o těch co se vydražily na Aukru? Viz.: https://aukro.cz/rozpoustim-sbirku-top-stav-pozlacene-hodinky-3-sputnik-sssr-od1kc-6937096994 Pokud se nepletu, tak originály by měly mít čáru, která prochází přes severní pól ze stran, spojitou. Už jsou to asi 3. Sputniky na Aukru, co jsem za poslední dobu zaregistroval a všechny s tímto cifrem. Dle mě aftermarketovým. Dali byste za to ty peníze? Nebo si je dokonce někdo z vás tady koupil? ;-)
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Za mě teda ne! ne! a ne! Bohužel. estli něco nesnáším, tak je to matlání dohromady azbuky s latinkou - ani ryba, ani rak! Škoda, jinak by se mi libily
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Ja na tom obrazku vidim jenom azbuku...
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Na těch Pipingových ????????-sputnikách ? Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem LONGINES
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Na těch Pipingových ????????-sputnikách ?sorry, blbe jsem po ranu koukal...
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Stane se Ale přijde mi to škoda, páč jinak by byly moc hezký... Ale třeba je to jen můj problém a ostatním to vadit nebude.
Roman-ZA Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 aky remen by ste dali k tymto Strelam?
PipingRock Odesláno 5. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Remen? Tak jedine tento: AlphaShark - Paul Revere premium polished https://www.blusharkstraps.com/collections/20mm-straps/products/alphashark-paul-revere?variant=12844824821842
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 ja ti neviem, ten farebny kombinacio mi moc neide cez pysk
kudrnac Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Pred casem tu mel clen Tolja puvodni originalni verzi hodinek na cervenem kozenem, tusim neco na zpusob krokodyla, a vypadalo to velmi dobre. Ale osobne bych je dal na klasicky cerny kozeny pasek, krokodyla nebo jesterku nebo tak neco podle tveho vyberu.
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 ja som sa pohraval dat tam suchy zips alebo nieco latkove, nie NATO.
kudrnac Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Osobne tyto strely beru jako oblekovky. Nic jineho nez kuze jim, podle me, nesedne. NATO uz vubec, to je na sportovni hodinky... Ale muzes zkouset, nebo se nechat insporovat googlem, treba bych byl jeste prekvapeny, co jim slusi... ;-)
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 ved to robim uz treti den a moc mudrejsi nie som nejake pokusy z Aliexpresu poriesim, za par fufnov to stoji
Reverend500 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 (upraveno) Pripojim sa. Vcera som objednal Strelu v bielom ( mne sa tie rucky pacia ) s original 3133 rusom, modre sroby, limitovka 700ks ( zrejme z dielcov poskladane posledne kusy ). Su o co-to drahsie ako s cinou. Original servis je vo Viedni, zrejme vedia zohnat suciastky. Moje idu kanalom z Polska. Za mna prekrasny stroj aj napriek 3atm. Len sa rozhodnut, ci nasadit mesh tah, alebo skor nieco masivnejsie v tahu k rozmeru 42mm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2019 uživatelem Reverend500
Reverend500 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Oba mozu byt zaujimave, ale ten mesh mi k nim asi sedi menej. Tazke... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 ja by som tam nic kovove nedaval.
Reverend500 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 (upraveno) Tak dnes mi prisli domov moje prve ?kozmonauty?, a rad by som sa s Vami podelil o moju radost. Ide o Poljot Strela CO42CYW (verzia v cyrilike) s mechanickym ruskym strojkom 3133 a s vodeodolnostou 3 ATM (ano zial...). Tento kus ma cislo 295/400 z tohto prevedenia (okrem inych su aj modre a cierne ciferniky, ine indexy, ine napisy a strojky...), ine modely maju svoju vlastnu limit seriu. Cena tohto modelu je na www.strela-watch.de rovnych 745?, ja som zjednal z polskej distribucie na 699? a dopravu zdarma. Strela posobi velmi solidnym, ?zeleznym? dojmom na pohlad aj na dotyk. Remen je kozenny, celkom tuhy a hruby v strede, no pomerne makky zaroven. Tu by som mal jednu vytku, a sice; preco nieje gravir na pracke tiez v cyrilike...? Font na ciferniku je dobry, jemny a detailny. Beziaca sekunda a minuty chronografu maju budicky zdobene jemnymi kruhmi od stredu po okraj, ktore vidno len pri urcitom uhle svetla. Zvlastnostou je, ze ciacha 3,6 a 9 je dlhsia ako ostatne a mierne presahuju do kruhu budicku. Luminiscencia je stroha no dobre viditelna aj po 10 sekundovom osvieteni LEDkou z mobilu. Spustenie, zastavenie a reset chronografu sprevadza silne mechanicke cvaknutie kovu o kov, treba prekonat mierny mechanicky odpor. Samotny chod je uplne tichy. Uvidime, ci je ta denna presnost v udavanom rozpati, ktore nieje ziadna slava, ale celkovo Strela posobi robustnym dojmom. Manual odporuca servisovat mechaniku pri beznom pouzivani po 10 rokoch. Edit1: PreklepEdit2: Dvojciferne cislo datumu je cez okienko viditelny tak-tak, ledva sa don zmesti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. června 2019 uživatelem Reverend500
Daemonultimate Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Ta bílá jim sluší. Tak ať je i s přesností spokojenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se