misoo Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Super, že to takhle dopadlo. Ale jak je vidět, tak je důležité se nenechat vodrbat nejen u nás, ale i v jiných západních státech. Zkouší to všichni všude a je to o tom, co si necháš nebo nenecháš líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Tak to ať de teda ale Steinhart do prdele. Dobrá práce bandi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Bandi, pecka a mega obdiv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Bandi je granat, bravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 tak to sú zmrdi !!! ešteže ti nakoniec všetko vrátili... ktovie ako je to aj u ostatných značiek z reklamáciami, u hodiniek podobnej cenovej relácie. toto ma ale fakt dostalo že sú to takýto zmrdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Já bych to nepaušalizoval. Prostě to někdo na reklamačním posral. Nemyslím, že je to politika firmy. Já jsem u nich kdysi k vyřízené reklamaci dostal omluvu mailem a poštou řemen a přívěšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Aj ja, v tretej reklamacke bolo pero a cokolada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 (upraveno) tak to je už iný prístup ... asi to fakt len niekto posral Upraveno 31. ledna 2020 uživatelem City Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Klobúk dole Bandi za pomoc kolegovi chronopacientovi. Poteší to v tomto neosobnom sebeckom svete. Si mi zlepšil náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 V 29. 1. 2020 v 9:26, misoo napsal: Tak nakoniec to dobre dopadlo a doplatili zvysok Velke DAKUJEM patri Bandimu, ktory mi poslal nemecky text (a ze ho nebolo malo!) a vdaka tomu mi to uznali a poslali prachy. Si borec Bandi !!! Gratuluji, dobře, že ses nedal, a že ti to dobře dopadlo. Pročítal jsem tu historii, a to se jednalo o ty pilotky s jako černou povrchovou úpravou (Gun ??), s hnědým originálním řemenem? A čem byl problém? Mě se moc líbí, mám na ně spadeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 (upraveno) Diky Ano tie gunmetal. Mali tam nejaku vadnu seriu strojcekov, haprovala korunka. Aj chronoshop ich prestal ponukat vtedy. Teraz uz neviem, snad to maju uz poriesene Upraveno 18. dubna 2021 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Já řeším reklamaci právě teď - dneska posílám pilotky do Chronoshopu. Protože střídám více automatů, občas jsem potřeboval svoje nové pilotky se Sellitou ručně dotáhnout. No a hned od novoty se mi zdálo, že to ruční natahování jakoby drhne - přirovnal bych to k pocitu písku v mechanismu. A tuhle takhle ráno, když všichni ještě spali a já si řekl že si je dotáhnu a vezmu k nedělnímu obědu v chrámu konzumu, zřetelně slyším, jak se při natahování otáčí rotor. Nejdřív jsem myslel, že se pletu, ale bohužel, všechny pokusy dopadly stejně. Po dotazu na Chronoshop mi bylo doporučeno hodinky poslat do reklamace, že jsou buď špatně namazané, nebo je chyba v odlučovači. Tak jsem je včera zabalil a dneska posílám a jsem zvědavý, co s nimi teda je, jestli třeba neslyším trávu růst - nemají průhled na strojek, tak to nevidím, jen slyším. Docela mě to zklamalo. Ještě, než jsem zjistil tenhle problém, jsem je dal do prodejního vlákna, protože jsem spíš potápkový a neseděla mi ta malá voděodolnost, nutnost sundávat hodinky do sprchy, prostě jsem zvyklý na tooly typu Seiko Monster. Ale jak jsem je na střídačku nosil, tak se mi nějak začaly víc a víc líbit a tak už jsem ani inzerát neaktualizoval a "výhodné" nabídky odmítal. Navíc mi je každý chválil, fakt jsem z nich začal mít radost. No a teď toto. Ani nespočítám, kolik jsem měl japonských automatů, nikdy jsem je extra nešetřil a nikdy nebyl problém. Tohle jsou moje druhý švýcary a hned nové do servisu. Měl jsem v plánu ještě jedny potápky od štajnů pod stromeček, ale nějak jsem k té Sellitě ztratil důvěru - zvlášť když na netu čtu, jak častý tenhle problém je. Asi se zase pokorně vrátím k těm japoncům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se