El Nano Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Po bronzové limitce jsou nyní dostupné i klasické kovové verze. K dispozici jsou s granitovým černým, modrým a luminiscenčním číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Jsou pěkný dokonce dost pěkný,ale stejně bych si vzal raději 1973. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Škoda, že se nedělá nodate verze (resp. jen v bronzu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) mám nafocené nějaké fotky, tak je sem dám, až je zpracuju. Co bych vypíchnul je pěkná spona s mikro regulací. Nodate by bylo fajn, ale i to datum se dá přežít Upraveno 20. února 2018 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 datum u těch modrejch je modrým věnci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Bohužel neni :/ https://instagram.com/p/BfHAzipFY3Z/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Slíbené fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Ta luneta je dost výrazná na to, že je trochu jednoúčelová... Nic pro kancldajvry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Mně se ta luneta líbí, i když na počítání piv to fakt moc není (samozřejmě na vajíčka i na pivo lze použít lumi šipku bez ohledu na neobvyklou indexaci na lunetě). Moc se mi líbí i spona, dýnko, korunka, vlastně celé hodinky jsou vyvážené, designově výrazné, hezké a funkční.... ale ten chybějící index na čtyřce prostě nedávám. Proti nodate verzi v bronzovém pouzdru je cifr v ocelovejch prostě invalidní. Nodate by byly boží, Date verze šla možná řešit líp. Ale odstranit jeden index z ciferníku, pro který jsou velké a výrazné symetricky uspořádané indexy charakteristické, to je ... dost odvážné Naštěstí to evidentně většině lidí nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Tak jsem nevydržel, po utvrzení, že nutně potřebuji potápky, jsem objednal tyhle. Zvláštní vintage lumi nádech mi přišel prostě neodolatelný Upraveno 27. března 2018 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) ještě detail Eterna Kontiki Diver 1290.11.48.1753 Upraveno 27. března 2018 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ta luneta a barevná kombinace je nádherná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 povedený Kontiki! Uměl bych je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Super!! Uz se tesim na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Tak změna, omylem mi poslali černý 1290.41.49.1753 luneta je nazelenalá ale indexy klasický bílý, a černá datumovka nicméně jako kompenzaci nabídli 250euro slevu, tak mám trošku dilema jestli si je nenechám, ale asi spíš ano, za ty peníze Upraveno 29. března 2018 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Kdyby to bylo na mě, chtěl bych ty "zelené" :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) No taky mi to vrtá hlavou ale zase když koukám na tu zelenou na indexech a tu bílou a porovnat to tak zase tak velký rozdíl když je to na sluníčku nevidím jediný rozdíl markantní myslim je ta černá datumovka Upraveno 29. března 2018 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tak jsem je vystřelil na fóru k prodeji za tu cenu kolik jsem je koupil. Kdo je chce tak dejte echo. Objednal bych si ty zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Asi takhle... a nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Photoshop umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se