Bezous Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Díky pánové za vaše nápady, pokračujeme: HAMILTON Jazzmaster Silver Dial, tohle je zatím můj favorit, americká klasika, i ten quartz vydržím ... prostě se mi pocitově dost líbí. ORIENT Bambino 2nd Generation Version 2 (FAC00009W0), podle US webu je rozteč stěžejek 21 mm, ale snad by to šlo, mínus římské číslice na ciferníku, plus mechanika, modřené ručky a poměr výkon cena. TISSOT Classic Dream T033.410.26.011.01, tak nějak splňují parametry, ale za srdéčko nechytily. Problém je, že oblekovky nepotřebuji ... Upraveno 26. února 2018 uživatelem Bezous
morbo Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Já bych tu modrou taky ještě nepohřbíval, ale když už teda vyhrál světlej cifr, tak by to šlo narvat asi i na něco z tohoto (teda asi krom těch posledních, ale ty sou zase takový netradiční a s tím rejnokem by to byl docela dobrej úlet). https://www.jomashop.com/raymond-weil-mens-watch-2838-stc-00308.htmlhttps://www.jomashop.com/raymond-weil-tradition-5466-st-00300.htmlhttps://www.jomashop.com/hamilton-intra-matic-men-watch-h38455751.htmlhttps://www.jomashop.com/raymond-weil-watch-5597-st-00300.html
AndyAaron Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Za me bud ty Hamiltony nahore, nebo ty intra matic od Morba. Dvojkova bambina urcite ne, spis jednickova. Rimskejm cislum bych se vyhnul, protoze ty delaji ten cifr "zajimavej" coz bys tim remenem zabil.
Kid_A Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 modry black bay- to by byla pohoda:-))
Harwey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 A co toto?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114414-junghans-max-bill-handaufzug/&do=findComment&comment=2092517Aj ked teda oblekovky nepotrebujes.Tak asi nic:)
beeman Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 takhle to vypada asi trosku tragicky, ale jednou jsem je mel na modrym nato a byla to paradicka ;-)
Harwey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 A co toto?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114414-junghans-max-bill-handaufzug/&do=findComment&comment=2092517Aj ked teda oblekovky nepotrebujes.Tak asi nic:)Edit: sorry 18 mm
KatkaB Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Tohle je hrozně moc věc vkusu. Mě osobně se třeba ten rejnok k bauhausu vůbec nezdá. Připadá mi, že k bauhausu se nejlíp hodí jednoduché hladké řemeny, nejlépe bez prošití, a něco jako krokodýla nebo ještěrku anebo dokonce právě rejnoka bych k tomu asi nikdy nedala. Připadá mi, že řemen i hodinky mají mít podobný styl i něco jako "míru čučavosti". Hodinky s římskými číslicemi mi připadají většinou takové zdobnější a trochu retro, a k tomu mi víc sedí ty řemeny s povrchovou úpravou. Myslím tím něco takového: je to tedy ještěrka, přičemž rejnok je ještě tak tisíckrát výraznější. Trochu jsem nad tím přemýšlela a hledala jsem fotky z internetu, a musím říct, že některé kombinace jsou dost zajímavé a překvapivé. Upraveno 27. února 2018 uživatelem KatkaB
Bezous Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2018 K rejnokovi stylově takhle to vypada asi trosku tragicky, ale jednou jsem je mel na modrym nato a byla to paradicka ;-) aaaoblue.png Tohle je hrozně moc věc vkusu. Mě osobně se třeba ten rejnok k bauhausu vůbec nezdá. Připadá mi, že k bauhausu se nejlíp hodí jednoduché hladké řemeny, nejlépe bez prošití, a něco jako krokodýla nebo ještěrku anebo dokonce právě rejnoka bych k tomu asi nikdy nedala. Připadá mi, že řemen i hodinky mají mít podobný styl i něco jako "míru čučavosti". Hodinky s římskými číslicemi mi připadají většinou takové zdobnější a trochu retro, a k tomu mi víc sedí ty řemeny s povrchovou úpravou. Myslím tím něco takového: G6522520Mens2520Classic2520Longines2520Gold2520Watch2520252882529.JPG je to tedy ještěrka, přičemž rejnok je ještě tak tisíckrát výraznější. Trochu jsem nad tím přemýšlela a hledala jsem fotky z internetu, a musím říct, že některé kombinace jsou dost zajímavé a překvapivé. wp-aaron-bespoke-Swatch.jpgmrhanz-blue-stingray-sevenfriday.jpgstažený soubor.jpgClassic-Breguet-5207-on-Black-Row-Stone-Stingray-Watch-Strap.jpgadsfx.jpg Díky za nápady, taky jsem dospěl k závěru, že Bambina s římskými číslicemi asi ne, vezmu si řemen do Koscomu a v reálu se podívám, co jde a co nelze.
Bezous Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Další várka: Davosa Flatline Moonphase blue digits - 16249615 od doby, kdy jsem měl možnost vyzkoušet putovní Davosy se změnil můj vztah k firmě. Asi jsou moc komplikovaný, ale zkusil jsem to. BERING Time 11139-404 designovky, myslel jsem, že quartz nemusím, ale přehodnotil jsem to. Nejlepší řešení bude, co nejjednodušší designovky za rozumný peníze.Tyhle zatím vyhravají, škoda, že nemají modřené ručky, to by bylo super. Mužu si je dojít prohlédnout do Helveti, takže zkusím naživo.
Toblin Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Objevily se tu zajímavé návrhy. Mě přijde nejhezčí kombinace na hodinkách s bílým cifrem a modrými ručkami. Toho bych se držel. Např. již zmíněné Hamilton Pioneer.
KubaM Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Za sebe si myslim, ze by byly nejlepsi hodinky s bilym cifrem, ale ne uplne minimalisticke, aby je remen neprebijel. Kombinace modre rucky + modry remen mi prijde trochu prvoplanova a mohla by se omrzet, lepsi by byl jen drobny modry detail (treba jako modry konec vterinovky na Beringach), ale sam o takovych nevim.Abych jen nekecal, co Tissot PRC 200 powermatic 80? Slusny hodinky, uzitnost dobra i k jinym remenum a cenove by ses mohl vejit.https://www.tissotwatches.com/en-en/shop/tissot-prc-200-automatique-10.html
Toom Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Toto je kapku jiná liga. Ale dovedu si je představit do komba ke svejm Hami.
Návštěvník Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Škoda, že nemáš černý. Ten skvěle sedí k Mark XVI, doporučuje 9/10 AndyAaronů :-D@AndyAaron
decebal Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Mně ten řemínek, nemůžu si pomoct, evokuje dámský hodinky. Kromě toho, že mě jako potápěče štve, že se kvůli módním doplňkům zabíjej rejnoci, ale to je jen můj problém.
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Mně ten řemínek, nemůžu si pomoct, evokuje dámský hodinky. Kromě toho, že mě jako potápěče štve, že se kvůli módním doplňkům zabíjej rejnoci, ale to je jen můj problém. Tak teď jsi mě nasral
Toom Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Rejnok se normálně loví kvůli masu. Zpracování kůže je až sekundární.PS. Netrhejte kytičky & nekraďte včelám med!
decebal Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Rejnok se normálně loví kvůli masu. Zpracování kůže je až sekundární. To mě štve taky.-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se