Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já vím, že je to můj problém, že do toho vlákna lezu, měl jsem tušit, že je to cypovina, ale sedět u talíře s ovesnou kaší a koukat na fotku s přístrojovou deskou, že někde mrzlo, je slušný bizár. Chronomag je opravdu neskutečné rozsáhlé prokrastinační hřiště, musím s tím něco udělat. 5 minut v řiti tím, že na to čumím, pak přemýšlím nad důvodem, nic kloudného mě nenapadne a pak ťukám odpověď s automatickými opravami, které neumím vypnout. 5 minut života úplně vo ničem. Kdybych radši dělal dřepy. Jediné pozitivum, 2x jsem se zamyslel a změnil sprosté slovo, takže auto korekce mého přirozeně hulvátského vyjadřování. Aspoň něco

Odesláno

Pořádáme každoročně v červenci pro cyklisty akci s názvem PROJECT:333 ... jak už z názvu plyne, jde o silniční cyklistický maraton o délce 333km. Před třemi lety to vyšlo do období šílených letních veder. Ještě v 9 večer bylo 30st. Co si vzpomínám, tak odpadlo v průběhu akce asi 80% účastníků ... kolem poledne bylo u Lipníka n. Bečvou nějakých 39 ve stínu. Spotřeboval jsem sám za ten den 38 lahví vody, na pití a polévání. Jinak zajímavé je, což možná všichni neví, že do 33 st vzduch cyklistu ochlazuje a pak se to láme a naopak organismus proudění vzduchu ohřívá. Je to taková jízda proto fénu :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja nejdriv cet, ze do 33 vzduch cyklistu vochlazuje a nad 33 vohrejva. Dlouho jsem o tom na zachode premejslel, jak je to mozny a pak si to precet jeste jednou. A vono to bylo stupnu, ne let.

Odesláno

Myslím, že tímhle moudrem si Murphy řekl o nominaci do pamětihodností Chronomagu:-)

Co mas taky na takovou cypovinu rict, ze?

A omluva Romanovi - ja totiz marodim, trochu se nudim (resp. chci se cilene nudit) a drepy delat nemuzu :-)

Odesláno

Co mas taky na takovou cypovinu rict, ze?

A omluva Romanovi - ja totiz marodim, trochu se nudim (resp. chci se cilene nudit) a drepy delat nemuzu :-)

Jsem rad, ze v tom nejsem sam. Mam ted forum jako jedinej styk s lidma ( me pecovatelky jezdi jen na vikend a sousedu tu moc nemam ), takze se sem lezu tez vykecat.

Celej den tu je -11.

Odesláno

Zalozime tedy dalsi uzitecne vlakno na Chronomagu: "Kdo dnes marodi a s cim?" Pripadne s kym :-)

Radsi ne :-)), na to nam stacej tyhle vlakna :-). Tady se vykecame.

Odesláno

V rámci místní fotosoutěže palubních teploměrů posílám svého zástupce:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Foceno 22. 7. 2015.

Fotil jsem to protože nikdy vyjma ten den jsem na něm neviděl víc jak 35°C. Ani po tom ne.

Čidlo je někde na spodku v předu, ne uvnitř :-)

Odesláno

Sobotni poledne, prazdna dalnice v Bulharsku. Chapu, ze to neni omluva, ale ani machrovani. Proste jeden rychly cvak, kdyz nikdo nebyl ani prede mnou, ani v zrcatkach. Jeste neco? Nebo se mam jit udat na konzulat CR v BG?

Odesláno

Počkej, já nemyslel tebe. To je starý nápad z Tuning fóra, jednou to tam frčelo...

... aha, teďka koukám, že máš taky něco na tacho. Ale tak bavíme se o maximálce, že... :-)

Bulharům klidně napiš, ale máš svědka, že jsi řídil ty a že to bylo tam? Dneska se udat není jen tak... :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...