Frostie Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Zdar vespolek, vyskytl se takový specifický požadavek a potřeboval bych hodinky s krokoměrem. Dělá se něco takového? Smartwatche absolutně nepřipadají v úvahu, to si ty kroky raději budu snad počítat sám... Za tipy předem díky. Upraveno 28. února 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Honzo, v prvé řadě na tuhle základní věc Ti bohatě vystačí dobře zkalibrovaná appka v mobilu. Sám jsem měl Garmin Fenix, Vivo Smart, Fitbit, kde to bylo dobře zaznamenatelné na telefonu, ale nic z toho přesné. Pak jsem narazil na různé aplikace a ty s GPS Ti počítají ušlou vzdálenost dle mapy a údaje jsou přesnější, takže ušetři čtyčku například za VivoSmart a instaluj appku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 A propos - za sebe mohu doporučit "Krokoměr", ale pokud chceš něco vychytanějšího, tak potom například dle mého dost přesný Sportactive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Honzo, v prvé řadě na tuhle základní věc Ti bohatě vystačí dobře zkalibrovaná appka v mobilu. Sám jsem měl Garmin Fenix, Vivo Smart, Fitbit, kde to bylo dobře zaznamenatelné na telefonu, ale nic z toho přesné. Pak jsem narazil na různé aplikace a ty s GPS Ti počítají ušlou vzdálenost dle mapy a údaje jsou přesnější, takže ušetři čtyčku například za VivoSmart a instaluj appku.To je přesně to, co nechci. Díky ale za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Pokud Ti jde specificky o pocet kroku, tak nejpresnejsi vysledky jsou u krokomeru,ktery je chycen u pasu. Jinak to,co pise David. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Třeba Timex nebo Casio, ale ty asi neseženeš Upraveno 28. února 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Třeba TimexTo už je mi sympatičtější. Víme typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Víme, víme https://www.amazon.com/Timex-T5K637-All-Day-Tracker/dp/B0083XFENE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 To je přesně to, co nechci. Díky ale za snahu.No jo, každej si tím musí projít sám, jen jsem měl za to, že každá korunka dobrá , tak nač vyhazovat za 3,14čoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 No jo, každej si tím musí projít sám, jen jsem měl za to, že každá korunka dobrá , tak nač vyhazovat za 3,14čoviny.Moje představa je něco jako digi s krokoměrem a ne smartphone a smart watch. To mi přijde finančně náročnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Chápu, good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) . Upraveno 28. února 2018 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 ze ses nezeptal v digi.. casio sgw200. mam mnoho spokojenych let. divil bych se, ze bys o nich nevedel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 ze ses nezeptal v digi.. casio sgw200. mam mnoho spokojenych let. divil bych se, ze bys o nich nevedel..Nevěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 hele jesi je jeste sezenes..doporucuju. navic maji ten absolutne nejlepsi displej ze vsech digi co jsem mel. pokud dorazis na sraz, tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 hele jesi je jeste sezenes..doporucuju. navic maji ten absolutne nejlepsi displej ze vsech digi co jsem mel. pokud dorazis na sraz, tak..Zatím se mi je nepodařilo najít, na srazu rád vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Zatím se mi je nepodařilo najít, na srazu rád vyzkouším.http://www.klenotyonyx.cz/e-shop/179-sgw-200-1verhttps://www.ebay.com/itm/NEU-CASIO-Collection-SGW-200-2VER/332410180759?epid=154136549&hash=item4d6530d497:g:dpEAAOSwrKRZ30aL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 http://www.klenotyonyx.cz/e-shop/179-sgw-200-1verhttps://www.ebay.com/itm/NEU-CASIO-Collection-SGW-200-2VER/332410180759?epid=154136549&hash=item4d6530d497:g:dpEAAOSwrKRZ30aLDíky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se