Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě by jen zajímalo, co Karlos proved tak strašnýho, že ho teď taková masa lidí hejtuje.

Že je to velkohubej kýčař? Že se obklopuje prvoplánově machrovskejma věcma? Že má Lelu? Že byl na Hradě? No a co?

Odesláno

Mě jen to první. Mě to irituje.

Na instagramu mi to vadilo hodně, až jsem zrušil odběr.

U Attily zde ze dělal promo každý picovině :D

Prostě mi nesedí, obdivuju ho jak dře, ale to je pro mě vše. Každopádně to není kvůli tomu, ze prohrál.

Odesláno

Zpusob jeho propagace a jeho vystupovani celkove, stejne jako me moc nesedi jeho styl boje, na druhou stranu rozhodne je to dric co sel za svym a pritahl k tomu sportu dost divaku. Ted me zajima co bude dal, i kdyz si myslim ze nic velkolepeho se nestane, reci se vedou a voda tece...

Odesláno

Mě by jen zajímalo, co Karlos proved tak strašnýho, že ho teď taková masa lidí hejtuje.

Že je to velkohubej kýčař? Že se obklopuje prvoplánově machrovskejma věcma? Že má Lelu? Že byl na Hradě? No a co?

Ja myslim, ze ho nikdo nehejtuje, ale od srdce mu prejou, ze dostal na hubu. Ze prave za tema velkohubejma kecama, plastikovou blondynou, Rittigem, krokodylama, kýčem a tim vsim, neni nic :-) Ze to vsechno jsou jen cancy a kdyz mel neco ukazat, tak hovno. Posledni rok byl vsude a skoro byl za vzor, jak "staci chtit" a "musis si za tim jit" a "nic nez viteztvi" a "dam vsem na hubu" a "lvi zerou prvni" a blablablabla a vono hovno. Potacel se tam jak zombie a za par sekund dostal po drzce. To je ukazkovej priklad, ze kdyz na to nemas, drž hubu.

Odesláno

Zpusob jeho propagace a jeho vystupovani celkove, stejne jako me moc nesedi jeho styl boje, na druhou stranu rozhodne je to dric co sel za svym a pritahl k tomu sportu dost divaku. Ted me zajima co bude dal, i kdyz si myslim ze nic velkolepeho se nestane, reci se vedou a voda tece...

To Ti řeknu naprosto přesně. Vůbec nic se nezmění. Výhra by pro Karlose taky nic neznamenala, ten už to prostě doklepe v oktagonu jako zasloužilý veterán.

Odesláno

Jenom Frantíkovu poslední větu mírně doplním: To je ukazkovej priklad, ze kdyz na to nemas, drž hubu a kup si Festiny.

Tak to je už úplnej extrém vole :-)

Odesláno

Ja myslim, ze ho nikdo nehejtuje, ale od srdce mu prejou, ze dostal na hubu. Ze prave za tema velkohubejma kecama, plastikovou blondynou, Rittigem, krokodylama, kýčem a tim vsim, neni nic :-) Ze to vsechno jsou jen cancy a kdyz mel neco ukazat, tak hovno. Posledni rok byl vsude a skoro byl za vzor, jak "staci chtit" a "musis si za tim jit" a "nic nez viteztvi" a "dam vsem na hubu" a "lvi zerou prvni" a blablablabla a vono hovno. Potacel se tam jak zombie a za par sekund dostal po drzce. To je ukazkovej priklad, ze kdyz na to nemas, drž hubu.

:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak zase dvouminutova nocni mura nejni nic co by asi Attilu melo nejak zvlast trapit

Edit: prej jeden uder, no nevim jak vic jednoznacnejsi ten zapas mel byt, zase tak dlouho to netrvalo...

Upraveno uživatelem Gres
Odesláno

Chápu, že v ringu a zvlášť v oktagonu nebudou raketoví inženýři, ale Karlos je prostě ukázkový primitiv. Navíc to křičí do světa dost nahlas způsobem vystupování a vším tím kýčem, kterým se prezentuje. Možná kdyby míň machroval, lidi by mu přáli. Takhle spousta lidí jen čekala, kdo mu zavře pusu.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

No tak ted ctu: Attilovi se sen splnil a já teď budu jeho noční můrou.

A muzeme jet rematch tisicileti  :clap:

Attila by se k tomu měl teď ( ted to sice řekl, že další nepotřebuje) i do budoucna postavit stejně jako to udělal Khabib, když McGregor chtěl odvetu. Mít to v pejči já sem ho porazil proč by měla být odveta.  Karlos teď brnká na strunu, že slováci byly ochuzeni, že by to nebylo fér a že si ji zaslouží. No uvidím co rok 2020 přinese.  Hlavně být promotery jsem asi hodně opatrný s odvetou, protože by tak trochu shodili jediný zápas století, myslím si, že spoustu fanoušku by bylo hodně naštvaných, hlavně ti co dali raketu za lístek.

Odesláno

Já tím spíš myslel tu jeho povahu, x měsíců velkohuby kecy, pak pulhodinka lehké pokory po tom co si v oktagonu schrupnul a už zase roste

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno

Po těch všech kecech bych se nedivil kdyby řekl Attila Karlítovi velký NASRAT .... za co rematch? ... teď ať se dá dokupy ohledně toho ramene, a pak se věnuje poradně rodině a miminu ...

Odesláno (upraveno)

Aj tak škoda , ze Denisa Prochazka je iná federácia. Tam by mal absolutorium kto? Hm.... tie reci o zapase storočia a mozno su aj lepší, ja sa nevyznám , ale Prochazka by bol kde tym padom? Este nad nimi? Vyssia liga?Dik

Upraveno uživatelem gerhard

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...