Bert Odesláno 21. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal: https://www.facebook.com/share/AzmYetiXtv5qNbkS/ Prislo mi fer dat sem i jeho vyjadreni. Myslím, že nic lepšího jsi nemohl udělat. Pokud já o něm napíšu, že je to debil,je to pořád můj názor, který cpu do hlav ostatním. Po přečtení vyjádření pana Turka k názoru, že je to úplnej debil, dojde IMHO 90 procent čtenářů. 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července @Conrad, @mtruelle Nějaké ty PáSoNePo jsem sloužil ještě kolem roku 2015 Ale abych byl fér, nebylo to z donucení, spíš dozvuky "starých pořádků" a současně moje potřeba dokázat (si), že to taky zvládnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Konečně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Trochu ironie osudu.. starsi trumpuv prispevek na kampan.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července před 3 hodinami, Sněhulák napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července před 15 hodinami, Sněhulák napsal: Ted tam jebnou komunistku Kamalu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července před 42 minutami, ATOM napsal: Ted tam jebnou komunistku Kamalu Stále doufám v otevřený sjezd Dems. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Mně teda fascinuje jak se z této docela obyčejné žumpy vyvinulo velmi dominantní politikum. Úžasná proměna. Něco jako Parlament, Senát a Brusel dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Spíš hospoda. Všichni ví nejlíp, hned jasno, hned označkování, odsudek všeho a všech a přitom ví akorát hovno. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Takže to tu je vlastně správně. Cajk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Když se nepoučíme z historie, jsme odsouzeni k tomu ji opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 16 hodinami, eloga napsal: Mně teda fascinuje jak se z této docela obyčejné žumpy vyvinulo velmi dominantní politikum. Úžasná proměna. Něco jako Parlament, Senát a Brusel dohromady. Tak s tím něco uděláme. Já si myslím (bez jakéhokoli podkladu), že Biden rozhodnutí nekandidovat nemohl udělat během několika hodin, resp. toto rozhodnutí realizovat za jeden víkend. Nějak tak doufám, že interní procesy a mechanismy, ať už formální nebo neformální, v demokratické straně toto jednoduše neumožňují, aby se strana sama nechytla do pasti, třeba tím, že jim kandidát odstoupí týden před volbami. Takže si kolem a kolem myslím, že už to měl třeba týden rozjeté a "jenom" ladil nějakou bazální podporu pro Kamalu, aby demokrati měli nějakou cestu z té bažiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července (upraveno) Tak ta strana má nepochybně nějaké schválené stanovy nebo podobný dokument, který dané procesy upravuje (to jakým způsobem vzejde kandidát na prezidenta). Pravděpodobně bude možné si to dohledat. A z toho pak dovozovat, co a v jakém časovém horizontu je reálné možné. Třeba je tu někdo, kdo se politickým systémem USA zabývá a bude schopen to stručně ozřejmit. Upraveno 23. července uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Především je směšné se domnívat, že to rozhodnutí o ne/kandidaci je gerontovo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 4 hodinami, Americkej napsal: Především je směšné se domnívat, že to rozhodnutí o ne/kandidaci je gerontovo. Tam asi úplně nebude tvrdá hranice. Jednoduše Biden nechtěl odstoupit od kandidatury a ten tlak byl tak velký že prakticky musel. Hlaveň u spánku mu asi nikdo nedržel, ale nic jiného mu nezbylo. Celkem by mě zajímala role jeho ženy v té celé (ne)kandidatuře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Týden se to už asi táhne, ale podle mě nebylo do poslední chvíle jasno. Byl tam tlak jak z venku od velkých donorů a zevnitř strany zase od špiček a osobností. Co se týče procesů k výběru kandidáta, tak začly hned v neděli a pondělí. Obama a spol. chtějí kandidáta z kongresu strany v srpnu, Clintonovi zase podporují Kamalu, no jednota vypadá jinak. Budou to mít ještě těžké a ještě by měli vypadat jako sjednocená strana a nehádat se. Bude ještě legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července At uz vybrou kohokoliv, doufam, ze z te jejich zumpy nevyhraje nikdo a Trump bude prezident USA. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Přesně, už se těším jak tři dny po vítězství ve volbách ukončí tu válku na Ukrajině a vysvětlí Putlerovi kde má hranice země. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se