geometr Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) před 3 hodinami, petr_cha napsal: .. skoda, ze po rozvratu tradicnich stran nemame jednu normalni levicovou stranu (teoreticky dnes ANO?), jednu středovou (STAN?) a jednu pravicovou (obrozene ODS) a nejake drobky blaznu okolo... pak by se normalne volilo.. obcas doleva, obcas doprava, ale furt tak nejak dopredu... No, taky bych čekal, že pětatřicet let po revoluci se politická scéna nějak ustálí. Ale bohužel, furt stejný, ty takzvaně tradiční (velké) strany, nebo spíš jejich zbytky, resp. někteří jejich členové, neustále dělají přešlapy, z kterých se ty strany dneska nedokážou už ani pořádně vylhat. Skuteční lídři, kteří k politice v minulosti patřili a na které jsme byli u stran zvyklí, veškeří žádní. Voličstvo rychle zapomíná. Takže se vždycky vyrojí nějaká malá uskupení, která nemají moc šancí se prosadit, i když se náhodou do parlamentu dostanou, a která pak relativně rychle skončí. Kolikrát už to tu bylo, furt stejný - voliči stejně jako politici nepoučitelní. Upraveno 22. srpna uživatelem geometr 2
Kairos Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 54 minutami, geometr napsal: , ty takzvaně tradiční (velké) strany, nebo spíš jejich zbytky, resp. někteří jejich členové, neustále dělají přešlapy, z kterých se ty strany dneska nedokážou už ani pořádně vylhat. Skuteční lídři, kteří k politice v minulosti patřili a na které jsme byli u stran zvyklí, veškeří žádní. Voličstvo rychle zapomíná. Tak já nezapomínám a těžko mě volit třeba ODS, když pamatuju lídry jako Čermák, Kočárník, Dyba, Macek /Kikinu ani nezmiňuju/, a v tomto kmotrovském stylu pokračující třeba Kuba nebo Blažek, takže chápu ty, kteří si od Svobodných nebo Trikolory slibovali nějakou změnu k lepšímu a hodili jim to tam
Conrad Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) Tak já nevím je to geneticky daná politická genialita nebo nepotizmus Filip Benda -2007-2009 vedoucí odděleni MPSV , dále vedl tým poradců A.Vondry ,nyní ředitel kabinetu ministra financí Patrik Benda- dříve poradce místopředsedy senátu, nyní vedoucí oddělení strategie na Úřadu vlády. Marek Benda poslanec když mu ještě těklo mléko po bradě, studovat Mat Fyz nedokončil, pak Filozofickou fakultu- výsledek týž ,pak práva v Plzni o jeho diplomové práci Brněnský děkan Jiří Zlatuška doslova prohlásil: „Na pár řádcích svého výjimečného textu udělal autor tolik chyb, že by si zasloužil poslat zpět do základní školy. O nedbalosti, se kterou tomuto prominentovi diplomovou práci akceptoval jeho konzultant, nemluvě. Zdroj Wikipedie Upraveno 22. srpna uživatelem Conrad 1
petr_cha Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Tak já nezapomínám a těžko mě volit třeba ODS, když pamatuju lídry jako Čermák, Kočárník, Dyba, Macek /Kikinu ani nezmiňuju/, a v tomto kmotrovském stylu pokračující třeba Kuba nebo Blažek, takže chápu ty, kteří si od Svobodných nebo Trikolory slibovali nějakou změnu k lepšímu a hodili jim to tamKocarnik byl v pohode, ne.. ? Svobodne jeste pochopim (nez se z nich stala strana 3lidi a nyni slepena s SPD).. trikoloru uz moc ne a to vod zacatku.. 1
Bobisek Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) před 46 minutami, Conrad napsal: Tak já nevím je to geneticky daná politická genialita nebo nepotizmus Filip Benda -2007-2009 vedoucí odděleni MPSV , dále vedl tým poradců A.Vondry ,nyní ředitel kabinetu ministra financí Patrik Benda- dříve poradce místopředsedy senátu, nyní vedoucí oddělení strategie na Úřadu vlády. Marek Benda poslanec když mu ještě těklo mléko po bradě, studovat Mat Fyz nedokončil, pak Filozofickou fakultu- výsledek týž ,pak práva v Plzni o jeho diplomové práci Brněnský děkan Jiří Zlatuška doslova prohlásil: „Na pár řádcích svého výjimečného textu udělal autor tolik chyb, že by si zasloužil poslat zpět do základní školy. O nedbalosti, se kterou tomuto prominentovi diplomovou práci akceptoval jeho konzultant, nemluvě. Zdroj Wikipedie Nemám potřebu Bendovy hájit, ale jak prosím souvisí jejich působení v politice s nedokončením MFF a úrovní diplomové práce Marka Bendy? A informatik (a politický konkurent) Zlatuška je nějaká autorita v tom, jak je kvalitní práce v oblasti práva? Zrovna právnické schopnosti M. Bendy jsou myslím to poslední, přes co jej kritizovat. Upraveno 22. srpna uživatelem Bobisek
Conrad Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 3 hodinami, Bobisek napsal: Nemám potřebu Bendovy hájit, ale jak prosím souvisí jejich působení v politice s nedokončením MFF a úrovní diplomové práce Marka Bendy? A informatik (a politický konkurent) Zlatuška je nějaká autorita v tom, jak je kvalitní práce v oblasti práva? Zrovna právnické schopnosti M. Bendy jsou myslím to poslední, přes co jej kritizovat. https://medium.seznam.cz/clanek/michal-blaha-zivot-a-dilo-marka-bendy-175712
JR_2010 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Občas mi hlava nebere, jaké blaboly někteří, určitě chytří lidé, čtou a ještě se na nich snaží ostatním demonstrovat jakousi pseudorealitu.
Conrad Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) před 17 minutami, JR_2010 napsal: Občas mi hlava nebere, jaké blaboly někteří, určitě chytří lidé, čtou a ještě se na nich snaží ostatním demonstrovat jakousi pseudorealitu. Můžeš to demonstrovat na příkladu? Upraveno 22. srpna uživatelem Conrad 1
JR_2010 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Tak třeba bláboly v odkazu, který jsi sem dal, který jsou napsaný stylem "nenávidí homosexuály - v roce 1991 se vyjádřil v Pravdě, že by jejich sňatky nepodpořil"
Conrad Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) před 6 minutami, JR_2010 napsal: Tak třeba bláboly v odkazu, který jsi sem dal, který jsou napsaný stylem "nenávidí homosexuály - v roce 1991 se vyjádřil v Pravdě, že by jejich sňatky nepodpořil" No vypíchl jsi jen jeden z 6 bodů které dal autor tohoto článku do úvodu dejme tomu- můžeš ukázat kde je použito slovo nenávidí? ale dalších 100 citovaných postojů je autentických takže nazval to blábolem je irelevantní. Upraveno 22. srpna uživatelem Conrad
tmx Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Sorry, ale tohle je peklo. Místo toho, aby naši lídři vyřešili jízdní řád na příštích 15 let (a toho se další vlády držely), tak pořád vidím jenom jak jeden na druhého kydají kdo je větší zm_rd. To budou zase volby napikaču. 3
STRKKT Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Slovo blábol je emotivně zabarvené a v korektní diskusi zbytečné, pokud není podstatou diskuse dehonestace protivníka. Což ovšem vylučuje použití slova korektní. Prošel jsem si velkou část těch bodů a ačkoliv opravdu nepatřím k příznivcům pana Bendy, řadu z nich bych bez váhání podepsal a u řady z nich bych přinejmenším vedl diskusi a chtěl je rozvést. To za prvé. Za druhé si dovolím poznamenat, že za 35 let od předání moci každý z nás, Bendu nevyjímaje, pronesl spoustu výroků, které by neprošly časovým testem. 1
Conrad Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 10 minutami, STRKKT napsal: Slovo blábol je emotivně zabarvené a v korektní diskusi zbytečné, pokud není podstatou diskuse dehonestace protivníka. Což ovšem vylučuje použití slova korektní. Prošel jsem si velkou část těch bodů a ačkoliv opravdu nepatřím k příznivcům pana Bendy, řadu z nich bych bez váhání podepsal a u řady z nich bych přinejmenším vedl diskusi a chtěl je rozvést. To za prvé. Za druhé si dovolím poznamenat, že za 35 let od předání moci každý z nás, Bendu nevyjímaje, pronesl spoustu výroků, které by neprošly časovým testem. V mnohém máš pravdu, některé jsou diskutabilní, ale s některými nelze než vřele nesouhlasit. 1,4,5,6,7,13,16,20,22,23,27,29,35,36,47,53,61,71,78,80,82,91,100 1
JR_2010 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 49 minutami, Conrad napsal: No vypíchl jsi jen jeden z 6 bodů které dal autor tohoto článku do úvodu dejme tomu- můžeš ukázat kde je použito slovo nenávidí? ale dalších 100 citovaných postojů je autentických takže nazval to blábolem je irelevantní. Nevypíchl jsem žádný bod, dal jsem jen příklad, na kterým jsem chtěl ukázat, jak je ten celej blábol napsanej a vůbec to nepovažuju za irelevantní (i když tohle slovo mi nějak nezapadá do kontextu) před 14 minutami, STRKKT napsal: Slovo blábol je emotivně zabarvené a v korektní diskusi zbytečné, pokud není podstatou diskuse dehonestace protivníka. Což ovšem vylučuje použití slova korektní. Prošel jsem si velkou část těch bodů a ačkoliv opravdu nepatřím k příznivcům pana Bendy, řadu z nich bych bez váhání podepsal a u řady z nich bych přinejmenším vedl diskusi a chtěl je rozvést. To za prvé. Za druhé si dovolím poznamenat, že za 35 let od předání moci každý z nás, Bendu nevyjímaje, pronesl spoustu výroků, které by neprošly časovým testem. Víceméně každý slovo se může jevit emotivně zabarvený, pokud ho tak přijímač slyší, a určitá slova v psaném textu v krátkosti objasní, co měl pisatel na mysli... Ten blábol je tendenční, nadpisem počínaje, přes uvedení několika negativních osobnostních rysů, jejichž diagnózu autor opírá o jakýsi soubor komentářů a asi citací z různých médií za dlouhé období života jednoho politika. Dovolím si tvrdit, že tímto způsobem je možný vykreslit jako debila každýho z nás bez výjimky. 1
STRKKT Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Hodnocení je subjektivní, jinak to bude hodnotit konzervativec, jinak progresivista. Jak jsem napsal, nejsem příznivce pana Bendy, ale pokládám za nesprávné, aby byl (kdokoliv) dehonestován za legitimní názor. Žijeme v pluralitní společnosti a každý má nárok se vyjádřit v souladu se svým přesvědčením. Jít bod po bodu se mi nechce, jsou tam body, se kterými souhlasím i ty, se kterými nesouhlasím. A také je tam spousta výroků, které jsou samy o sobě neutrální a nechápu, proč tam jsou. Tedy vlastně ano, když dojdou argumenty, nastoupí urážky.
Conrad Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) JR_2010 No flame, když se ti líbí klidně si ho adoruj, já mam proti němu výhrady a svět se točí dál Upraveno 22. srpna uživatelem Conrad
geometr Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Mimochodem, když už jste u toho filozofování nad emotivním zbarvením slov, když tu někdo zmínil, jak je čeština pěkná ..., všimli jste si, jak mnozí politici (oni teda i jiní) češtinu v mluveném projevu špatně ovládají? Shoda podmětu s přísudkem, skloňování, rody... 1
petr_cha Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Severni Korea.. aneb cim vic medaili tim vic general.. :-)) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se