Bert Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna před 21 minutami, Pozorovatel napsal: To není, to nikdo nerozporuje a ani je neomlouvá, pokud si vybrali tak špatnou konstrukci, že se to v tom různě protáčí možná by to chtělo dvoubodové uchycení a návod
zceyee Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/divka-tyrala-kocku-strakonicko-tiktok-policie-veterina.A260119_110046_domaci_svm?zdroj=sph_hp Asi Schrödingerova kočka .. Upraveno 19. ledna uživatelem zceyee
lamizol Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Ta fotka Macinky je z nedělní debaty u Václava Moravce, lehce sem to prolítnul, jestli to je skutečně tak a všude má tu vlajku na klopě správně... Viděl bych to jako stejný fake jako s tim Babišem... Upraveno 19. ledna uživatelem lamizol
zceyee Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 9 minutami, lamizol napsal: Ta fotka Macinky je z nedělní debaty u Václava Moravce, lehce sem to prolítnul, jestli to je skutečně tak a všude má tu vlajku na klopě správně... Viděl bych to jako stejný fake jako s tim Babišem... Snad si tomu neveril.
lamizol Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Já právě ne, ale někteří na mě působili, že ano 2
hinkle Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Takova zajimavost… https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mikulecky-bitevnik-l-159-pro-ukrajinu.A230304_092935_domaci_ivos
Tobi Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Před hodinou, lamizol napsal: Ten odznáček ani neumožňuje správné svislé připnutí . Jedině, že by měl dva, jedno pro vodorovnou a druhej pro svislou polohu Každý by měl mít tavnou pistoli. 1
Bert Odesláno 20. ledna Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna Přátelé, AB si koupil globus, aby prý věděl, kde je to Grónsko. No dobrá. Pokud odhlédnu od naprosté neomalenosti jeho vyjádření, začínám se v praxi obávat jiných, dalekosáhlých, následků. 1. AB si koupí atlas. Průser. Začne totiž prohlašovat, že je Země placatá. Vždyť to na hentom atlase jasně poznal. 2. AB udrží pozornost déle než minutu a v atlase si začne listovat. Velmi brzy zjistí, že Austrálie nejsou protinožci, protože přece se nevyskytují na druhé straně listu, než kde je zachycena ČR. 2 3
petr_cha Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Dobra mapa...ale neprekvapi...takhle si to nejak predstavuje...jak veli vsemu..
Roman I. Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 15 hodinami, lamizol napsal: Já nejsem teda jeden z nich (volič z těch tří stran ve vládě), ale pochopitelně odsoudit agresi je namístě, ale k těm bitevníkům. Vidim to takovej šprajc ze strany vlády právě za nejmenování Turka jako ministra a jsem přesvědčen, že jak bude možnost mu to nějak vrátit, tak to udělaj. Je to bohužel smutný, ale je to tak. Ač je pro mě Turek kontroverzní, tak si myslim, že ho prezident jmenovat měl, protože ho prostě premiér navrhl (to je můj výklad). Ono je ve finále jedno kdo tam bude jestli Macinka nebo Turek, kdokoliv kdo by udělal něco co by se koalici nelíbilo, tak dostane přes koule jako Zůna. Zrovna Turek by byl tak pod drobnohledem, že by se mu každej přešlap kurevsky vrátil. Takže je jedno jestli tam bude cvičená opice nebo Turek. A k prezidentovi, já mu to hodil a má moje sympatie, zase na druhou stranu tvrdil, že nebude zasahovat do výběru ministrů a schvaloval okupaci v šedesátým osmým. Já bych mu to nevyčítal a byla taková doma, že si musel trošku režimu přikuřovat aby si se někam dostal, ale trošku máslo na hlavě má, takže bych vyloženě nekázal. Takhle bych to viděl. Já doufám, že to nebylo OT když jsem nevolil ani jednu z těch tři partají, ale tohle je takovej muj nezávislej pohled na věc. Uprimne jsem necekal, ze se nekdo z volicu soucasne vlady ozve. Ztratilo se jim tema Fyjalenko a petidemolice, tak bud jsou uplni kokoti a tleskaji tomu, jak se da za dva mesice udelat v mezinarodnim meritku z tehle zeme onuce nebo se stydi az za hrob. Pro vysvetleni zeme onuce. Mocnosti se snazi rozparcelovat svet, Evropa ma posledni sanci si dupnout a udelat si v mocenske polarizaci sve misto a ty misto toho stojis jak vocas v koute, mektas picoviny o tom, ze do toho nemas co mluvit a ze je to vsechno o sefech tech mocnosti. Vysledkem bude, ze nas kazdy bude mit u prdele. Amerika i Evropa. Mozna Rusaci nas budou mit ve vaznosti jako sve sve spojence, treba Etiopii. Jeste cekam na to, az ten kokot zacne mlet neco o tom, ze chce byt mostem a spojovat. Nekde jsem slysel pekny bonmot, ze po mostech se hlavne slape. ad bitevniky) Politika je z velke casti o symbolech. Ano, muze to byt sprajc, ale proc si nevyberou neco jineho. Jo vlastne, delaji divadlo pro ty blby, co jim to nahazeli. Nasilidi na prvnim miste. Promrdaji takova kvanta penez, odezenou mraky investoru, ale tvari se, ze prodejem ctyr podzvukovych letounu by zruinovali republiku. Opet kazdemu, kdo tomuhle tleska, bych doporucil zabavnou spolecenskou hru Tydenv Kyjeve. Pravidla jsou jednoducha. Vypni si vodu v byte, elektrinu zapni na tri hodiny denne a spi ve vane, dal od oken. Do toho si poustej pres noc sireny. Kazdy dron, ktery by ta 159 sundala je veliky symbol a podpora tem lidem na Ukrajine, ze se na ne svet nevysral. Mrtvym to bohuzel uz je jedno a pro zmrzacene to je jen mala utecha. A pokud si trio Macinka, Okamura a Babis tohle vezmou jako klacek na prezidenta, ze jim neschvalil hajlujiciho nominanta galerky jako ministra, tak nevim. Jestli je nekde lidske dno, tak tihle na nej klepou zespodu. 6 5 3
Pandera Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 40 minutami, Roman I. napsal: Jestli je nekde lidske dno, tak tihle na nej klepou zespodu. Jak je vidět našli tu díru na dně
Vir Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
petr_cha Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Romane.."Evropa ma posledni sanci si dupnout a udelat si v mocenske polarizaci sve misto..."Maj nas precteny.. Macron konci a v Nemecku se dere k moci ADF... Spanelsko je taky ztracene...zadna silna evropa nebude... bude chaos...Jedine kdybychom zacali rozumne spolupracovat s Polakama a severskejma statama a zacali tvorit rozumne stredoevropske jadro...ale to zas zabil Babis.. takze nic nebude...
skalis Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Turek měl bejt ministrem. Je to obrkokot a bude se tak chovat i jako zmocněnec. Ať se mi to líbí nebo ne, lidi skrz něho dostali Motoristy do sněmovny, ti ho nominovali a premiér navrhl. Když tohle dělal Zeman, tak jsme se vztekali, rád bych měřil stejným metrem - vláda se zodpovídá sněmovně a nejsme prezidentský systém. Média ho budou sledovat úplně stejně jako zmocněnce, veřejná kontrola by fungovala stejně. Prezident mohl udělat ústupek, aby mohl získat jinde - v zahraniční politice. Mnohem víc mě totiž sere to podkuřování SPD a jejich komerčním nacistům - jak v symbolické tak ve faktické rovině. Z toho mám obavy. Až se bude obvnovovat Ukrajina, tak to odsereme ekonomicky, a po solidním působení minulé vlády budeme v zahraničí za debily. Navíc podceňovat význam národní obrany je aktuálně velké riziko. Srát na Turka a dostat na oplátku Motoristy na stranu ANO jako protiváhu SPD pro postoje v geopolitických tématech by podle mě bylo lepší řešení. 4
Kotlick Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Už jsem to tu psal taky. Prezident měl jmenovat Turka na životní prostředí, tam není moc co posrat. On by se tam znemožnil sám. Jako "výhru" mohl prezident prezentovat ústup Turka z MZV a vyjednat si ještě nějaké další politické výhody pro Hrad, tak aby neskončil s ořezaným rozpočtem a nebude moct nic dělat, protože nikam nebude moct jet. Je to nepěkné, ale je to real politika. Za mě je v tom moc emocí.
Roman I. Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 15 minutami, petr_cha napsal: Romane.. Maj nas precteny.. Macron konci a v Nemecku se dere k moci ADF... Spanelsko je taky ztracene...zadna silna evropa nebude... bude chaos... A o to podle mě jde. Nacházíme se v době chaosu. Žádný věštec neodhadne, co bude za dva měsíce ten oranžový klaun hlásat. Jestli ho Kongres v létě nezmizikuje. Jestli rusaci nebudou stát do roka s armádou na hranicích NATO naježený sem vletět. Evropa memusi chtít být jednotná. Pro Evropu je jednota existenční nutnost, pokud nebude chtít být něčí gubernií
Roman I. Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) před 41 minutami, skalis napsal: Turek měl bejt ministrem. Je to obrkokot a bude se tak chovat i jako zmocněnec. Ať se mi to líbí nebo ne, lidi skrz něho dostali Motoristy do sněmovny, ti ho nominovali a premiér navrhl. Když tohle dělal Zeman, tak jsme se vztekali, rád bych měřil stejným metrem - vláda se zodpovídá sněmovně a nejsme prezidentský systém. Média ho budou sledovat úplně stejně jako zmocněnce, veřejná kontrola by fungovala stejně. Prezident mohl udělat ústupek, aby mohl získat jinde - v zahraniční politice. Mnohem víc mě totiž sere to podkuřování SPD a jejich komerčním nacistům - jak v symbolické tak ve faktické rovině. Z toho mám obavy. Až se bude obvnovovat Ukrajina, tak to odsereme ekonomicky, a po solidním působení minulé vlády budeme v zahraničí za debily. Navíc podceňovat význam národní obrany je aktuálně velké riziko. Srát na Turka a dostat na oplátku Motoristy na stranu ANO jako protiváhu SPD pro postoje v geopolitických tématech by podle mě bylo lepší řešení. Skalisi promin: Zvedal pravici? zvedal. Říkal názorovým oponentům 17.11., že jim zahajuje do ksiftu? rikal. Na svých sockach ma posty zlehčující nacismus? Má Čl. 1 odst. 1 Ústavy Česká republika je demokratický právní stát. Z toho Ústavní soud dlouhodobě dovozuje, že: stát je hodnotově vymezený, nacismus a fašismus jsou s demokratickým právním státem neslučitelné. Hajlování je symbolický projev nacistické ideologie, tedy popření základního hodnotového základu Ústavy. Z ústavního pohledu nemohl být Turek jmenován ne proto, že by to Ústava výslovně zakazovala, ale proto, že prezident dospěl k závěru, že jeho jmenování by bylo v rozporu s principem loajality k demokratickému ústavnímu pořádku, který je prezident povinen chránit. Tak je důležitější nějaký picus na ministerstvu nebo precedens, že prezident rozhodl v rozporu s Ústavou? Upraveno 20. ledna uživatelem Roman I. 2
skalis Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Romane, chápu kam míříš, ale já to vidím jinak. Upřímně si myslím si, že Turek není nácek. Podle mě je "jen" mentálně naprosto nedospělej a ani nikdy dospělej nebude. Diskvalifikuje ho to z funkce ministra vlády? V mých očích ano, ale objektivně to nedokážu obhájit. 1
Roman I. Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Má občanku? Má. Kdyz nekdo pomaluje hakacema veřejný prostranství a bude sejmutej kamerou, pujde k soudu? Půjde. A je jedno, jestli to je docent nebo debil. Zákony platí pro každého a Ústava je nejvyšší zákon. Upraveno 20. ledna uživatelem Roman I. 1 1
AndyAaron Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Tady je zajimave popsane, ale v podstate se to shoduje hodne s tim, co pise Roman. https://blisty.cz/art/131131-uz-muzu-zacit-kricet.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se