Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já tedy nejsem ajťák ani odborník na AI, navíc už nejsem nejmladší, ale tohle je podle mne tvorba AI.

No a někdo je tam schopen dokonce napsat: hoši, dobře jste to složili.....zase jste to trefili atd.

https://m.youtube.com/@vox-legion/videos

Nebo se pletu a fakt někdo takovou sračku skládá a hraje?

Upraveno uživatelem Pozorovatel
  • Odpovědi 21tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 42 minutami, geometr napsal:

Nejhorší je, když se do politický debaty začne pouštět zákazník v rámci obchodně společenskýho rozhovoru, z toho bejvá někdy těžký vybruslit.

Takovém případě mu pustím z telefonu nahrávku z Českého rozhlasu a přijdeme na jiné téma :) 

Dnes podíváme na pozoruhodný příspěvek Aristotela. Ten se rozhodl provést klasifikaci všech tehdejších ústav a po mnohaleté práci odhalil temnou pravdu. Každá ústava v sobě princip vlastní degradace. Aristoteles rozlišuje správné formy podle toho zda vládnoucí usilují o obecné dobro nebo o svůj prospěch. Správné jsou monarchie, aristokracie a politeia. Jejich zvrhlé protějšky jsou tyranie, oligarchie a demokracie. Monarchie se láme v tyranii, když se vláda jednoho stane správou soukromého majetku. Aristokracie degeneruje v oligarchii, když elity namísto cností usilují o rozmnožení svých vlastních peněz. Politeia, smíšená ústava, kterou Aristoteles považuje za nejstabilnější, skrývá riziko přechodu k demokracii, co by diktatuře většiny, neboli též vládě lůzy.

Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

Nejhorší je, když se do politický debaty začne pouštět zákazník v rámci obchodně společenskýho rozhovoru, z toho bejvá někdy těžký vybruslit.

Tvl v takové situaci dělám hluchoněmého, ale jednou jsem se neudržel. Na východním Slovensku, majitel velké firmy, kterou jako bývalý komouš privatizoval a v době této schůzky už to byl pan penzionovaný kapitalista ... u oběda z čista jasna prohlásil, že nám bratrům Čechům velmi závidí, ale zároveň přeje tehdejšího premiéra pana Babiše, protože to je velmi schopný a šikovný vůdce, který vybudoval velký Agrofert "z ničeho".... tak jsem mu ve zkratce vysvětlil, jak Bureš přišel ke kapitálu a jak "budoval" ... po zbytek oběda bylo konečně ticho 🙂 

Odesláno (upraveno)

Zprávy Prima dnes

URNA zasahuje. Když bych neměl puštěný zvuk domníval  bych se, že se dívám za akci  proti  po zuby ozbrojených hlavách  mafie v Palermu a ne na kšeftaře s řidičáky v Praze. Napadá mi pan Bouše nebo Brůžek- tak to dopijte a půjdeme,

Upraveno uživatelem Conrad
  • Like 1
Odesláno (upraveno)

Většina zkušebních komisařů sou bejvalý poldové nebo vojáci a většina z nich má zbroják a bouchačky. Jakmile je někde podezřelej kde by byla možnost tasení kvéru (jasně není to moc pravděpodobný kort u momentu překvapení) tak se bere zásahovka případně i URNA. Obecně URNA i zásahovka těch zásahů nemá moc a berou občas i takovýhle "malý" šolichy aby nevypadli z formy. Jestli někde maj bejt na baráku a nebo se procvičit, tak je to jasný :default_wink:

Upraveno uživatelem lamizol
  • Like 2
Odesláno (upraveno)

V tomhle konkrétní případě nevím, protože nevím kdo to konkrétně sbíral (reportáž sem neviděl). Ale obecně to tak je a dělá se to.

Upraveno uživatelem lamizol
  • Like 1
Odesláno

Tak Doník Trumpů to prý zase popletl. Namísto MAGA - Make America Great Again, z toho udělal MANGA = Make America No Go Area .... 

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 7 minutami, Bert napsal:

Tak Doník Trumpů to prý zase popletl. Namísto MAGA - Make America Great Again, z toho udělal MANGA = Make America No Go Area .... 

Bejvávalo tady -Žižkovu a Libni   raději se vyhni.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 1 hodinou, JR_2010 napsal:

To s tím "cvičením" URNA víš, nebo jenom předpokládáš?

Tady musím přitakat @lamizol. Je to tak. Zvláště když v průběhu prověřování podezřelé osoby orgán činný v trestní řízení dospěje na základě operativních poznatků k závěru, že zájmová osoba například: je mimořádně fyzicky disponovaná, je podezření, že vlastní neevidované střelné zbraně, osoba absolvovala výcvik paravojenského charakteru, .... atd .... Doufám, že jsem ze spisu citoval přesně 🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

No tak to chápu, jen mě přišlo trochu zvláštní, že si URNA sama přiřadí nějakej zásah jen tak pro zábavu, nějaká metodika, na základě který se nasazuje, určitě existuje.

Odesláno
před 8 minutami, Bert napsal:

Tady musím přitakat @lamizol. Je to tak. Zvláště když v průběhu prověřování podezřelé osoby orgán činný v trestní řízení dospěje na základě operativních poznatků k závěru, že zájmová osoba například: je mimořádně fyzicky disponovaná, je podezření, že vlastní neevidované střelné zbraně, osoba absolvovala výcvik paravojenského charakteru, .... atd .... Doufám, že jsem ze spisu citoval přesně 🙂

Jen se mi to  tady zdálo -s kanonem na vrabce.

Odesláno
před 6 minutami, JR_2010 napsal:

No tak to chápu, jen mě přišlo trochu zvláštní, že si URNA sama přiřadí nějakej zásah jen tak pro zábavu, nějaká metodika, na základě který se nasazuje, určitě existuje.

No, já v podstatě tu metodiku popsal. V praxi to je tak, že URNA má u operativců trvalý "požadavek" typu: chceme cvičit. No a když policajt např z NCOZ (dříve ÚOOZ) vyhodnotí, že to riziko je při realizaci větší, než když jdou sebrat bandu úředníků na městskou část, tak se s URNOU zkrátka domluví.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

No vzhledem k tomu, že naplňuju několik těch předpokladů, co jsi popsal, tak se začínám cítit trochu ohrožen...

Odesláno

Ber to pozitivně. Je pořád lepší, když na tebe s dlouhou míří příslušník URNA (který cvičí skoro denně), než když si policajti z NCOZ na realizaci vezmou posilu z obvodního oddělení z Horních Počernic 🙂 (nebo z jiný prdele) ...

• Like 1
  • Haha 3
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Brácha má kámoše u PČR.

Kdysi dávno vedle nás vykradli nemovitost (oznámení vloupání).

Když tu jela rychlá hlídka, brali si vesty, protože věděli, že mám zbroják.

Vždy vyhodnocují možná rizika, podle dostupných informací.

Tak mu to tenkrát popsal.

Upraveno uživatelem Pozorovatel
Odesláno

Je to tak měsíc, dva, co vyrazili v noci dveře u 82-letýho dědy, co měl doma ve skříni vyrovnané nelegálně držené zbraně. V rámci výcviku vlítli na chlapa, kterej sotva chodí a spí v kompresních punčochách. Že ho mohli sebrat v klidu, když si šel koupit do sámošky kefír a on by jim ty svoje hračky,  s kterýma by nikdy obchoďák nevystřílel, vydal?

Ale kdo jsem já, abych něco takovýho soudil.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 2 minutami, gunman napsal:

Je to tak měsíc, dva, co vyrazili v noci dveře u 82-letýho dědy, co měl doma ve skříni vyrovnané nelegálně držené zbraně. V rámci výcviku vlítli na chlapa, kterej sotva chodí a spí v kompresních punčochách. Že ho mohli sebrat v klidu, když si šel koupit do sámošky kefír a on by jim ty svoje hračky,  s kterýma by nikdy obchoďák nevystřílel, vydal?

Ale kdo jsem já, abych něco takovýho soudil.

Jestli máš odkaz na nějaký informace rád bych si to přečetl. Tohle se pochopitelně stát může, ale za to nemůže zásahovka, ale je to špatná práce operativců, kteří úkolujou zásahovku a ty pak pracujou s tím co zadavatel (kriminálka) předloží a požaduje. Obecně pro neznalý zásahovka, ale i URNA je servisní složka pro potřeby vyšetřujících orgánů. Tyhle složky nic nevyhledávaj, nic nevyšetřujou jsou tu pro ostatní složky.  

Jenom bych ještě doplnil k tomu zásahu, kterej je už na stránkách k dispozici. Viděl jsem tam i SON zásahovku celníků z toho předpokládám, že byl povolanej každej kdo měl ruce nohy, takže i URNA.

• Like 1
Odesláno

Tady je článek a video z akce.

www.idnes.cz/usti/zpravy/klasterec-nad-ohri-policie-nalez-zbrane-munice-senior-strelivo-tlumice-granaty-protitankova-mina.A251204_115351_usti-zpravy_pakr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...