Dráteník Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Politický přehled v ČR Voliči ANO vlastní kozu a chtějí po státu, aby jim garantoval v případě úmrtí kozy její náhradu. Dále očekávají, že na konci volebního období dostanou další kozu a pak ještě jednu v důchodu. Voliči ODS a TOP09 vlastní obvykle 1-3 kozy, se kterými hospodaří, aby se sami zajistili a očekávají od státu, že jim do hospodaření nebude nijak vstupovat. Voliči KDU-ČSL, STANU a Pirátů jsou na tom podobně jako voliči ODS a TOP09. Vlastní 1-3 kozy. Chtějí s nimi hospodařit, aby se zajistili, ale očekávají od státu, že jim občas jednu kozu vezme, aby ji dal někomu, kdo kozu nemá. Případně od státu nějakou kozu dostanou, když přijdou o své všechny kozy. Voliči SPD, Motoristů sobě, PRO, KSČM, Trikolory a Svobodných obvykle nevlastní žádnou kozu. Po státu chtějí, aby zajistil dvě věci: 1) Cizinci žádnou kozu nedostanou. 2) Ostatním ať koza chcípne. https://www.facebook.com/pastoralbrothers/posts/politick%C3%BD-p%C5%99ehled-v-%C4%8Drvoli%C4%8Di-ano-vlastn%C3%AD-kozu-a-cht%C4%9Bj%C3%AD-po-st%C3%A1tu-aby-jim-garantov/1393448389243610/ 3 3
petr_cha Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Poslanec za Svobodne schovany za SPD, takovou sracku jen tak nevymyslis......
lamizol Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Míra Topol má občas trefný hlášky a kolikrát se sním dá i souhlasit, bohužel si vždycky vzpomenu na jeho asistenta Dalíka... Takže je pro mě ze všech politiků/expolitiků nejméně věrohodnej a to bych si dovedl představit jinej termín...
Bert Odesláno 1. února Autor Nahlásit Odesláno 1. února Uznávám, že působení dvojice Topolánek/Dalík bylo dost divoké, stejně jako například Řebíček/Hodač, ale to nic nemění na tom, že Libor Vondráček je typickým příkladem osoby, kdy vzdělání zjevně předstihlo přirozenou inteligenci. Pokud bych měl svůj názor na něj vyjádřit stručněji, pak souzním s Mirkem Topolánkem a konstatuji: je to debil. 2 5
African Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Jsem čekal, že aspoň jeden tady dnes podpoří tu demonstraci Lepší držet hubu, ale upřímně bych zase nejradši za čáru...ale není nikdo jako třeba tata, který by mě vzal za ruku a řekl... tak pojď ty kluku. Jsi uvědomuji víc a víc jak by šel v 87 silný a odhodlal se s celou rodinou vzít kramle....
nickolas Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Hele Afri, za mě, demonstrace a účast fajn. Je to, krom voleb samotných, jediný co můžeš udělat a jak vyjádřit nesouhlas. Že je to aktuální vládnoucí garnituře fuk, to víme. Ale to neznamená, že se má jen nečinně přihlížet. Situace, kdy vás táta sebral a emigrovali jste byla trochu jiná. Tehdá se takhle demonstrovat ani volit nedalo. A přínos té emigrace jsi taky plně pochopil až o řadu let později. Já jsem rád, že můžem svobodně volit a případně vyrazit na ten Staromák. Tehdy se dalo buď trpět, nebo zdrhnout, což často znamenalo taky vlastně trpět. 1 5
African Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února 58 minutes ago, nickolas said: Hele Afri, za mě, demonstrace a účast fajn. Je to, krom voleb samotných, jediný co můžeš udělat a jak vyjádřit nesouhlas. Že je to aktuální vládnoucí garnituře fuk, to víme. Ale to neznamená, že se má jen nečinně přihlížet. Situace, kdy vás táta sebral a emigrovali jste byla trochu jiná. Tehdá se takhle demonstrovat ani volit nedalo. A přínos té emigrace jsi taky plně pochopil až o řadu let později. Já jsem rád, že můžem svobodně volit a případně vyrazit na ten Staromák. Tehdy se dalo buď trpět, nebo zdrhnout, což často znamenalo taky vlastně trpět. S většinou souhlasím Akorát že nám v 89" řekli, už nemáte důvod v Německu zůstávat jelikož komunisté skončili, a pak si uvědomili že komáři tady ještě chvíli budou tahat za provázky tak dali na výběr JAR, Kanadu nebo Nový Zéland. Hmm.....asi se to všechno nějak zesralo no....
petr_cha Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Afri, koho jsi na podzim volil, ze uz chces hodit kramle a zmizet za kopecky? :-) 1 1 1
instant Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února On 1/14/2026 at 3:41 PM, African said: Nevěděl, přečetl jsem si jejich program a nevadil mě, o nikoho z nich jsem se nezajímal, ani jsem je neznal. Turek se nedá přehlédnout, je všude jak to u nás bývá zvykem a upřímně na pifko bych s ním nešel, blbec to asi bude, ale té straně jsem dal šanci... navíc pracuji v automobilovém průmyslu, takže se mi líbil název strany 3 hours ago, African said: Jsem čekal, že aspoň jeden tady dnes podpoří tu demonstraci Lepší držet hubu, ale upřímně bych zase nejradši za čáru... ...
African Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února 8 hours ago, petr_cha said: Afri, koho jsi na podzim volil, ze uz chces hodit kramle a zmizet za kopecky? Když já si spíš posteskl nad všemi těmi komunisty co zůstali u kormidla Ta demonstrace mě přišla jako mega úlet a poslední dobou ty lidi moc nechápu. Tím samozřejmě neříkám, že jednou nebudu chtít zrhnout kvůli Motoristům 1
Bert Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února Tahle fotka je vzhledem k současné politické situaci, kdy vládu opravdu neřídí premiér, velmi signifikantní. Pokud bych se měl dopustit úvahy, co se asi právě AB honí hlavou, asi by to bylo něco jako: "Tak co, vejdu se tam ..... ?" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
neuromancer Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Afri, mě taky štve, že je v nové vládě, na rozdíl od vlády Petra Fialy, několik bývalých členů KSČ a spolupracovníků STB, ale tak to snad nějak přežijem
Frantik Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Lidi prskaj, že prezident studoval nejakej kurz zpravodajce, ale ze maj ve vládě dva bývalé vykonnne agenty STB, jim nevadi Nepochopíš 2 5
Bert Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února před 44 minutami, African napsal: Když já si spíš posteskl nad všemi těmi komunisty co zůstali u kormidla Ta demonstrace mě přišla jako mega úlet a poslední dobou ty lidi moc nechápu. Tím samozřejmě neříkám, že jednou nebudu chtít zrhnout kvůli Motoristům Ok, Afri, takže krok za krokem: Afri: Když já si spíš posteskl nad všemi těmi komunisty co zůstali u kormidla. Bert: Kteří komunisté dříve u kormidla byli a nyní již nejsou? Afri: Ta demonstrace mě přišla jako mega úlet a poslední dobou ty lidi moc nechápu Bert: Jakou jinou formu protestu bys zvolil? Afri: Tím samozřejmě neříkám, že jednou nebudu chtít zrhnout kvůli Motoristům Bert: Nebudeš muset, pokud jim to příště nehodíš. Afri: bez konkrétního tvrzení. Bert: Afri, prosím, za domácí úkol si porovnej personální složení Fialovy vlády a vlády Babišovy. Zohledni počet členů vlády s angažmá buďto v KSČ, nebo v STB, případně v obojím. Výsledek vyjádři číslicí..... 2 1
bohus76 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) Ad poslední porovnání Berta. Filaja versus Bába.... Nic se nezměnilo!? Poměry stejné!? Upraveno 2. února uživatelem bohus76
SUZUKIGSXR Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Před hodinou, Frantik napsal: Lidi prskaj, že prezident studoval nejakej kurz zpravodajce, ale ze maj ve vládě dva bývalé vykonnne agenty STB, jim nevadi Nepochopíš Slovy Járy Cimrmana: Dva estebáci? A není to málo Andreji Burešoviči?
Dráteník Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Je půvabné sledovat jak morálním majákům vadí na prezidentovi Pavlovi to, co jim nevadilo na předchozích prezidentech, klausovi a zemanovi 1
African Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) 2 hours ago, Bert said: Ok, Afri, takže krok za krokem: Afri: Když já si spíš posteskl nad všemi těmi komunisty co zůstali u kormidla. Bert: Kteří komunisté dříve u kormidla byli a nyní již nejsou? Já jsem se zaťatými zubisky volil Péťu Pavla, protože to bylo určitě menší zlo než Zeman nebo Bába. Člověk zkouší zapomenout, hledá si cestu, líbí se mi jak reprezentuje ČR, ale teď to zveřejnění sms mi přišlo upřímně nechutné a hodně pod úroveň prezidenta ve světle v kterém jsem ho již viděl. Tyhle špinavé věci se mají prát na politické scéně a neměli by se tahat mezi dnešní dobou lehce ovlivnitelný dav, už takhle je situace mezi voliči napjatá. A hnedle svolá opozice obrovskou demonstraci, takže se omlouvám, ale mě to celé přijde od začátku cílené a tyhle praktiky maximálně strašidelné. A pak do toho ještě ty fotky socka pokoje z motovýletu , říkám si proč to dělá, co to je jako? Vůbec nechápu. Včera jsem měl trošku naloženo, tak to na mě trochu spadlo, dnes už vidím svět opět zářivěji, ale jedno jsem si ujasnil, k volbám po tomhle politickém divadle co se tam mezi všemi odehrává už nikdy nejdu, nikdy. A můžou mě strašit že když nepůjdu, tak vyhrají komunisti a podobné sračky.... prostě tam už nikdy nepůjdu! Ani tu politickou scénu sledovat nebudu, jinak si pracky urazím. Upraveno 2. února uživatelem African 3
ATOM Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 2 hodinami, Frantik napsal: Lidi prskaj, že prezident studoval nejakej kurz zpravodajce, ale ze maj ve vládě dva bývalé vykonnne agenty STB, jim nevadi Nepochopíš Jak kdo. Pro me jsou zumpa oba. 1
petr_cha Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Strcit hlavu do pisku = prohra dopreduPs. V tuto chvili bych neresil komunisty.. ale lhare a krivaky... to je pro me zakladni hledisko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se