petr_cha Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února A jeden komentar k zakazu socek... kouzlo zakazaneho bude velke... 2
Radek124 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února (upraveno) Přesně tak: "v zájmu civilizace" jedno profláklé "sociálno" mikromanažerským rozhodnutím děckám zakážeme - Věra Pohlová bude spokojená a Asiat uvolněný prostor do týdne zaplní 10 dalšími, s daty a algoritmy mimo západní jurisdikci, schovanými třeba za kecátka k online hrám. Dtto trapná loňská story s bezzubým ouředním blacklistingem určitých obchodních značek umělých kanabinoidů v prodejních automatech, které ještě ani nestihly vstoupit v platnost a už je soudruh rákosník stihl nahradit novějšími deriváty, které vládní výčet "kupodivu" nezahrnoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února uživatelem Radek124
Prochy68 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Klempíř měl moderátorům říci, že neměl jinou šanci než s StB spolupracovat. „Ptal jsem se ho, jestli by se třeba omluvil těm lidem, kterým ublížil. Jako třeba panu Semrádovi. Odpověděl jednozančne: Ne,“ podotkl Cibulka. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/michal-jagelka-ales-cibulka-oto-klempir-ministr-kultury-schuzka-ministerstvo.A260210_085841_domaci_svm
Conrad Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února (upraveno) před 55 minutami, Prochy68 napsal: Klempíř měl moderátorům říci, že neměl jinou šanci než s StB spolupracovat. „Ptal jsem se ho, jestli by se třeba omluvil těm lidem, kterým ublížil. Jako třeba panu Semrádovi. Odpověděl jednozančne: Ne,“ podotkl Cibulka. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/michal-jagelka-ales-cibulka-oto-klempir-ministr-kultury-schuzka-ministerstvo.A260210_085841_domaci_svm Tohle na mě vyskočilo na netu, když jsem zadal Klempíř https://www.lidovky.cz/nazory/ministr-kultury-oto-klempir-spolupracovnik-stb-j-a-r-zpevak.A260127_174054_ln_nazory_lgs Upraveno 10. února uživatelem Conrad
Bert Odesláno 10. února Autor Nahlásit Odesláno 10. února před 29 minutami, Conrad napsal: Tohle na mě vyskočilo na netu .... Inu Conrade, tohle zase vyskočilo na netu na mne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prosím ctěné chronomagory, aby formou lajků vyjádřili svůj názor, na koho na netu vyskakují lepší věci. Jestli na Berta, nebo na Conrada 1 4
Conrad Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února (upraveno) před 42 minutami, Bert napsal: Inu Conrade, tohle zase vyskočilo na netu na mne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prosím ctěné chronomagory, aby formou lajků vyjádřili svůj názor, na koho na netu vyskakují lepší věci. Jestli na Berta, nebo na Conrada Nemám vždycky pech ,někdy je to lepší a kam jinam to dát než do žumpy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února uživatelem Conrad
Bert Odesláno 10. února Autor Nahlásit Odesláno 10. února Geometře, tady se musím svého kamaráda @Conrad zastat. Známe se nějaký ten čas, učinil jsem si tedy určitou, patrně docela přesnou, představu o jeho věku. Vychází mi to tedy tak, že období vlády Leonida Iljiče Brežněva se poměrně přesně kryje s věkem, kdy byl Conrad ve věku, který lze označit jako období největší pohlavní aktivity. Zkrátka, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. OMG, já jsem taková jízlivá svině
Maro Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února (upraveno) před 7 minutami, Bert napsal: Geometře, tady se musím svého kamaráda @Conrad zastat. Známe se nějaký ten čas, učinil jsem si tedy určitou, patrně docela přesnou, představu o jeho věku. Vychází mi to tedy tak, že období vlády Leonida Iljiče Brežněva se poměrně přesně kryje s věkem, kdy byl Conrad ve věku, který lze označit jako období největší pohlavní aktivity. Zkrátka, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. OMG, já jsem taková jízlivá svině Ve veku ministranta? Upraveno 10. února uživatelem Maro
Conrad Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 8 minutami, Bert napsal: Geometře, tady se musím svého kamaráda @Conrad zastat. Známe se nějaký ten čas, učinil jsem si tedy určitou, patrně docela přesnou představu o jeho věku. Vychází mi to tedy tak, že období vlády Leonida Iljiče Brežněva se poměrně přesně kryje s věkem, kdy byl Conrad ve věku, který lze označit jako období největší pohlavní aktivity. Zkrátka, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. OMG, já jsem taková jízlivá svině Kterou vládu máš na mysli? Brežněv vykonával od roku 1947 funkci prvního tajemníka ÚV KS v ukrajinské Dněpropetrovské oblasti, od roku 1950 v Moldávii a od roku 1955 v Kazachstánu.
Prochy68 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 1 hodinou, Conrad napsal: Tohle na mě vyskočilo na netu, když jsem zadal Klempíř https://www.lidovky.cz/nazory/ministr-kultury-oto-klempir-spolupracovnik-stb-j-a-r-zpevak.A260127_174054_ln_nazory_lgs Jojo, žádného Semráda neznám a ta částka taky nesouhlasí...
Bert Odesláno 10. února Autor Nahlásit Odesláno 10. února No výborně ... Samozřejmě myslím dobu, kdy byl L.I.B. ve funkci generálního tajemníka ÚVKSS. Tedy období let 1964 - 1982. Conrade, já myslím, že to tak nějak štymuje.
Conrad Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 7 minutami, Bert napsal: No výborně ... Samozřejmě myslím dobu, kdy byl L.I.B. ve funkci generálního tajemníka ÚVKSS. Tedy období let 1964 - 1982. Conrade, já myslím, že to tak nějak štymuje. Moje žena s tebou vřele souhlasí 1
SUZUKIGSXR Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 1 hodinou, Bert napsal: Inu Conrade, tohle zase vyskočilo na netu na mne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prosím ctěné chronomagory, aby formou lajků vyjádřili svůj názor, na koho na netu vyskakují lepší věci. Jestli na Berta, nebo na Conrada Tohle na tebe vyskočilo, když jsi poptával oplechování garážového stání? 1
instant Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února 11 hours ago, petr_cha said: A jeden komentar k zakazu socek... kouzlo zakazaneho bude velke... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 'zakazy nikdy nic neriesia" tvl co to je za kokota..
FantasticFabio Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 7 hodinami, Bert napsal: Ne, sadu hrnců s nepřilnavým povrchem! To musí bejt hrozný , když čék potřebuje sadu hrnců s nepřilnavým povrchem a vyskočí na něj taková lasice , která by mu nejraději vysála vejce ….. hrozná to představa ! I když …….
FantasticFabio Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 11 hodinami, Conrad napsal: Nemám vždycky pech ,někdy je to lepší a kam jinam to dát než do žumpy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ježkovi voči , vždyť sme v žumpě ….. tady má bejt hnůj a vulgarizmy a animozity a né tohle ……. Vždyť se na ty neviňátka podívejte…. ani jedna nezná žadný sprostý slovo …….. možná ani slovo prcat ……což je takový nešvar ….co se rozmohl v poslední době
FantasticFabio Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 11 hodinami, Conrad napsal: Nemám vždycky pech ,někdy je to lepší a kam jinam to dát než do žumpy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to lepší mnohem lepší než kdyby vyskočil konečník komunistky konečné …..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se