Pozorovatel Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Je to cyp, ale takhle dokážu sestříhat každého.....
ferrycz Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března tak soudružka politruk rozvědčíková je taky angličtinářka non plus ultra 1 1
petr_cha Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) před 36 minutami, Dzos napsal: Pánové, tomu nerozumíte, to je přece nová hranatá angličtina. Btw. by mě zajímalo, co v tom europarlamentu rok dělal, když mu nikdo nemohl rozumět. Pominu-li, že tam teď jel v podstatě jako divák a chodící reproduktor, proč mu ten projev nepřepsali foneticky, když neumí číst v originále. Tak to dopadá, když máš sebevědomí až na půdu, ale v podstatě jsi blb. Prej snad i napsali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března uživatelem petr_cha 1
Josef01 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Před hodinou, Pozorovatel napsal: Je to cyp, ale takhle dokážu sestříhat každého..... základ je vyslovovat slova správně a to mu jaksi nejde
Dráteník Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. napsali 3
Kotlick Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 1 hodinou, Bert napsal: No ty kráso. Tak tohle je fakt bizár! Já jsem to říkal, nikam se to nezhoršuje Je to furt stejně blbý. Tady je to video s reakcí vedle sedícího pána 7
Pozorovatel Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Jako sales manager zastupující německý korporát, kde je firemním jazykem angličtina, musím říct, že většina politiků, které jsem slyšel, by v soukromém sektoru naprosto propadla. Je to neskutečná ostuda, že drtivá většina našich reprezentantů mluví anglicky hůř, než děcka na střední. To sestřihané video byl brutál, ale i tohle je opravdu smutné..... 2
koveras Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Nerozumiem, čo toho pána viedlo k tomu, aby si v priebehu pár mesiacov totálne zničil tu "macho" auru, ktorú si niekoľko rokov budoval. Mal zostať v EU parlamente, kde nikoho nezaujímal a mohol si ďalej pestovať svoj kult osobnosti. Asi tomu rozumiem u 70+ ročných dedkov, ktorí nezaujímajú vôbec nikoho a aby zaujali, tak si vymýšľajú, že spasia (alebo zničia, vyberte si) štáty a planétu. Ale tento mal zostať u točenia videí s Kozabobkovom a Chladom a občasnou fotkou s Myslivcovou pre Blesk. 1 2
Bert Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března Koverasi, já si myslím, že je to tím, že Totůrek uvěřil tomu, co on sám o sobě vykládá jiným. Prostě borec, který sám sebe označí za legendu (kniha Hranatá legenda, 2024), již myšlenkově překročil Rubikon. (Poznámka pro Filípka: myslím řeku Ty pako, ne model Jeep Wrangler) Osobně jsem pevně přesvědčen o tom, že ten vocas si myslí, že: umí dobře anglicky je chytrý je skvělý automobilový závodník je sečtělý spasí svět. Jediné, co mne nyní na sebedehonestaci FT zajímá, je, jestli ho už prokoukl i @Lucky Lucaso .....
Kotlick Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 14 hodinami, Pozorovatel napsal: Je to cyp, ale takhle dokážu sestříhat každého..... No mrkni na moje video, tam není střih... výsledek stejný. 1 1
Kotlick Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 19 minutami, Bert napsal: Koverasi, já si myslím, že je to tím, že Totůrek uvěřil tomu, co on sám o sobě vykládá jiným. Prostě borec, který sám sebe označí za legendu (kniha Hranatá legenda, 2024), již myšlenkově překročil Rubikon. (Poznámka pro Filípka: myslím řeku Ty pako, ne model Jeep Wrangler) Osobně jsem pevně přesvědčen o tom, že ten vocas si myslí, že: umí dobře anglicky je chytrý je skvělý automobilový závodník je sečtělý spasí svět. Jediné, co mne nyní na sebedehonestaci FT zajímá, je, jestli ho už prokoukl i @Lucky Lucaso ..... Já si pořád myslím, že mu toho ministra ŽP měli dát. Znemožnil by se sám, tak jak to předvádí teď. Jen by měl víc příležitostí a šlo by to rychleji. A hlavně by ho jebal Andrej, tak jak všechny okolo. To by byla taky velká legrace. 1 2
Jarett Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Je jen otázka času, kdy se někde objeví fotka toho jeho foneticky napsanýho blábolu ... 1
petr_cha Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 6 hodinami, Kotlick napsal: Já si pořád myslím, že mu toho ministra ŽP měli dát. Znemožnil by se sám, tak jak to předvádí teď. Jen by měl víc příležitostí a šlo by to rychleji. A hlavně by ho jebal Andrej, tak jak všechny okolo. To by byla taky velká legrace. Kdyby prezident nedrzkoval, tak dela nyni turek ministra zahranici, pokud si dobre pamatuju...
Bert Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března @petr_cha Přečti si tohle: https://forum.chronomag.cz/topic/116045-žumpa/page/1048/#findComment-3202075
Conrad Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března (upraveno) před 21 hodinami, Josef01 napsal: základ je vyslovovat slova správně a to mu jaksi nejde Totéž platí o první dámě, Nerudové a třeba Černochové-jak ta se svým jazykovým vybavením mohla jet podepisovat smlouvu na F35 nechápu Upraveno 18. března uživatelem Conrad
Bert Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března Ale notak, Conrade, podpis takové smlouvy už je pouze třešnička na dortu, a (při vší úctě), od podepisujícího vyžaduje pouze vědět, jestli vpravo, nebo vlevo dole. Nejdražší smlouvu jsem podepisoval na "blbých" 7 miliard. Vše předjednáno, hotovo, důvodová zpráva dávno probrána, ..... podpis, šlus.
Radek124 Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Dávat do jednoho pytle jazykovou výbavu někoho kdo by měl zvolením/jmenováním do funkce přispívat k "mezinárodnímu prospěchu státu" (prezident, europoslanci, ministři i rádobyministři - budiž) s někým kdo volený ani jmenovaný do funkce není (a do neoficiální role "první dámy" se dostal jen proto že je historicky něčí choť), to mi i v žumpě přijde jako ublížený argument vypůjčený z Burešova bulváru. 2 2 6
hinkle Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Pan prezident je dukazem, ze kdyz se chce, vsechno jde. A nebo dostal dobre zaklady na Zpravodajske sprave GS.
Conrad Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března (upraveno) před 56 minutami, Radek124 napsal: Dávat do jednoho pytle jazykovou výbavu někoho kdo by měl zvolením/jmenováním do funkce přispívat k "mezinárodnímu prospěchu státu" (prezident, europoslanci, ministři i rádobyministři - budiž) s někým kdo volený ani jmenovaný do funkce není (a do neoficiální role "první dámy" se dostal jen proto že je historicky něčí choť), to mi i v žumpě přijde jako ublížený argument vypůjčený z Burešova bulváru. Není to ublížený argument První dáma je reprezentační osoba. Pokud si nejsem v angličtině jistý v kramflecích, projevím dostatek soudnosti, omezím se třeba na vynášení šatů/ tak to nazývají módní guru/ nebo třeba charitě a neúčastním se v Kyjevě panelové diskuze, která zcela jistě nebude v češtině. Upraveno 18. března uživatelem Conrad 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se